-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
Vorissa > 22-04-2008, 21:15
ale te 30 godzin, to pojedynczych... bo jak choroba to luzik.
u mnie tak ostro babka oceniała w tamtym roku, a w tym to jest tylko 2 zachowania dobre, kilka bdb a reszta wzory xD
a w 1 i 2 klasie to wzorów góóóóóóra kilka było, a nawet poprawne się zdarzyło ze 3-4... -
idril > 23-04-2008, 13:34
30 godzina obojetnie cyz pojedynczych czy takich jednym ciagiem bo ktos chory.
ja przez to ze wrocialam 17 wrzesnia dopiero do szkoly to juz mialam w dol.
nie wpomne ze i bylam chora
dlatego stwierdzilam ze nie ma sensu nie wagarowac bo i tak nie bede miec fajnego zachowania -
idril > 23-04-2008, 13:34
30 godzina obojetnie cyz pojedynczych czy takich jednym ciagiem bo ktos chory.
ja przez to ze wrocialam 17 wrzesnia dopiero do szkoly to juz mialam w dol.
nie wpomne ze i bylam chora
dlatego stwierdzilam ze nie ma sensu nie wagarowac bo i tak nie bede miec fajnego zachowania -
Ninka Jones > 23-04-2008, 14:06
wyniki matur beda 30 czerwca - moja dyrektorka tak nam dzisiaj oglosila i ma sie 7 dni na zadeklarowanie sierpniowej poprawki :lol: -
Ninka Jones > 23-04-2008, 14:06
wyniki matur beda 30 czerwca - moja dyrektorka tak nam dzisiaj oglosila i ma sie 7 dni na zadeklarowanie sierpniowej poprawki :lol: -
Grizzly > 23-04-2008, 16:15
U nas wychowawca nigdy nie liczył opuszczonych godzin. Dawał każdemu kartke papieru, i każdy każdemu pisał propozycje oceny z zachowania, on to zbierał sumował w domu, albo w klasie liczylismy i na podst. tego mielismy wystawiona ocene. I tak zawsze na nasz? korzy?ć.
Ach Zbigi ;*
-
Grizzly > 23-04-2008, 16:15
U nas wychowawca nigdy nie liczył opuszczonych godzin. Dawał każdemu kartke papieru, i każdy każdemu pisał propozycje oceny z zachowania, on to zbierał sumował w domu, albo w klasie liczylismy i na podst. tego mielismy wystawiona ocene. I tak zawsze na nasz? korzy?ć.
Ach Zbigi ;*
-
Ninka Jones > 23-04-2008, 18:17
ja mam bardzo dobre zachowanie i 81 godzin usprawiedliwonych (przeze mnie oczywi?cie) -
Ninka Jones > 23-04-2008, 18:17
ja mam bardzo dobre zachowanie i 81 godzin usprawiedliwonych (przeze mnie oczywi?cie) -
Vorissa > 23-04-2008, 18:39
no to Jula masz jak?? dziwn? babkę, moja jaka jest taka jest, ale trzyma się zasad...
nawet jakby kogo? z miesi?c nie było - długi czas, a nie że wybrane godziny to ma szansę na wzorowe... nawet taka jedna dziewczyna miała w tym roku, ważne że usprawiedliwione...
no i u nas też to jest, że babka sie pyta jaka ocene klasa wystawia i to czasem podnosi potem... 33 osoby zachowanie wzorowe :lol:
chyba po raz peirwszy w klasie s? tak fajne zachowania...
a w pi?tek koniec szkoły :lol: