-
-
Re: Skąd mam mieć pewność?
Vorissa > 05-10-2007, 15:30
Ja id?c do liceum planowałam studia w moim mie?cie... Jednak odk?d zaczęłam drug? klasę i zmieniłam preferencje wiedziałam, że chcę się wynie?ć z domu i nigdy do niego nie wracać. Tak że studia to we Wrocławiu albo Warszawie, za Krakowem nie przepadam... -
Klarasek > 05-10-2007, 15:32
Dopadła mnie gastrofaza. Siedzę z moj? nieszczęsn? nog? ułożon? na stercie poduszek i wcinam: placki z powidłami ?liwkowymi, Laysy z serii cztery pory roku, ogromne ilo?ci jabłek, lody waniliowe oraz panierowany ser. A to wszystko zagryzam ogórkami konserwowanymi.
Możecie mi wierzyć lub nie ale czuję się wy?mienicie i wła?ciwie to miałabym jeszcze ochotę na rosołek i tort orzechowy. O tak! Tort orzechowy marzy mi się mniej więcej od roku.
Swoj? drog? ciekawa jestem jak ja się będę odżywiać będ?c w ci?ży je?li takie menu jest u mnie na porz?dku dziennym. Ogl?dałam ostatnio skecz Kabaretu POTEM "ci?ża" to tam wła?nie kobieta rozpływała się nad walorami smakowymi ogóreczków. Na koniec co prawda wypiła jeszcze płyn znajduj?cy się w słoiczku po owych ogórkach ale ja jeszcze do tej fazy chyba nie dobrnęłam.
No to walnęłam wypracowanko. To wszystko niestety spowodowane jest potworn? nud?, która mnie ogarnęła odk?d jestem uziemiona (od wczoraj). I co mi pozostało? Za?miecanie tego oto forum moimi bezproduktywnymi rozważaniami na tematy różne. -
Ninka Jones > 05-10-2007, 16:24
ja to chyba mam teraz ci?że urojon?, wiem o czym mówisz
ja w szkole jem tort, kanapke z wędlin?, bułkę z serem zapiekanym i z ketchupem, popijam to Col? i Marsem zagryzam. Po szkole jem obiad, wczesniej jeszcze zdarzaj? się żelki, albo tak jak wczoraj kupiłam sobie pastę z łososia i potem jeszcze zjadłam Bakusia bananowego, a wcze?niej 3 rodzaje ciast u Asi :mrgreen: -
WAMPIREK > 11-10-2007, 14:33
Kochana moja...ja mam zawirowania z komórk?Odezwij się jak będziesz...tesknie :* -
Klarasek > 13-10-2007, 15:09
net mi siadł całkowicie. Także piszę przy okazji będ?c u koleżanki
Chcę tylko powiedzieć, że jestem stuknięta i niezrównoważona. Winę za ten fakt zrzucam na moję długoletnie nieleczone ADHD.
Szczegóły później... -
WAMPIREK > 13-10-2007, 16:36
:>
Ty co jest ? Jestes bardzo tajemnicza...hmm ?;> -
Klarasek > 18-10-2007, 12:09
No więc tak...
Zwichnęłam nogę i nikt absolutnie nikt z mojej grupy się tym faktem nie zainteresował. Trzeba było się na fakultety zapisać to mnie po fakcie powiadomiły. Podejżewam, że gdybym zginęła w wypadku samochodowym to by się o tym dowiedziały już po moim pogrzebie...
W każdym razie wkurzyłam się! Oj jak się wkurzyłam! Stwierdziłam, że mam je gdzie? i nie chce mieć z tymi dziuniami nic wspólnego!
Wyszłam w zeszł? niedziele do ko?cioła, ale tak mi było jako? źle i smutno, że postanowiłam pojechać do babci. Tak jak stałam po mszy skierowałam się w stronę dworca PKP i wsiadłam do pierwszego lepszego poci?gu do Białegostoku.Wróciłam. Niestey moje "koleżnaki" nadal mnie ignorowały. Pojechałam, więc w sobotę do Warszawy żeby się trochę rozerwać. Koleżnaka zaprosiła mnie na parapetówkęJest mentorem w programie SOCRATES ERAZMUS. Impreza była przednia! Pznałam francuzów, niemców, niderlandczyków, hiszpanów i anglików. Zobaczyłam, że życie studenckie naprawdę może być piękne! Ale raczej nie w Lublinie. Następnego dnia wsiadłam więc do poci?gu i już wieczorem byłam w Krakowie by w poniedziałek ruszyć na podbuj krakowskich uczelni. Wzięłam dziekankę i postanowiłam przenie?ć się za rok do Krakowa. Po nowym roku zamierzam wyjechać do pracy by zarobić na życie w tym pięknym mie?cie... -
Ninka Jones > 18-10-2007, 13:58
OMG 8O
to sobie pojeździła?...
ale Kraków... ja Ciebie rozumiem!
za 2 tygodnie już tam będe i się doczekać nie mogę.
:mrgreen:
to co będziesz robiła przez ten rok?
wyjazd czy praca w Lublinie? -
Yoanna > 18-10-2007, 21:34
odwazne decyzje ;D
do bialego pojechalas hoho i jak tam, cos nowego?
moja kolezanka z klasy poszla na studia do lublina wlasnie i mowila ze strasznie nudne miasto wiec po pierwszym roku miala sie do wawy przenosic.. czy sie przeniosla to nie wiem ;P
znaczy sie po nowym roku przyjezdzasz do londynu zarabiac? :lol: -
WAMPIREK > 19-10-2007, 13:05
O matko !
Dosłownie 100 razy czytałam tego posta w celu upewnienia się czy dobrze zrozumiałam 8O
Powiem tyle ODWAŻNIE...mam nadzieję jednak ,że wszystko wyjdzie na dobrePowodzenia :*