-
-
Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
Yoanna > 07-01-2008, 3:23
w domu starcow ciezko. byl ostatnio o tym program w tv tutaj i niezle trzeba zasuwac.. ja tam wole au pair -
Ninka Jones > 07-01-2008, 3:39
nie ogl?daj TV
popsujesz się -
asiafrugo > 07-01-2008, 10:05
Tak, w takim miejscu jest bardzo ciezko, trzeba byc silnym psychicznie, wiem bo moja mama pracuje tam...Wole rozwydrzone dzieciaki -
WAMPIREK > 07-01-2008, 12:13
A ja chyba ani jednego nie wole ... :/
No coz wybredna jestem ... -
Gość > 07-01-2008, 21:43
Dzieciaki sa fajneTylko trzeba czasami troche wlasne podejscie zmienic.
I o wiele lepsze niz praca ze starszymi ludzmi. Dlaczego? Powod jest prosty - dzieci to optymizm. Dzieci to mlodosc. Przed dzieciakami jeszcze cale zycie. I przy dzieciach mozna o wielu trudach codziennosci zapomniec. Z dziecmi mozna wspaniale sie bawic. Z dziecmi mozna smiac sie do lez. Z dziecmi mozna samemu poczuc sie dzieckiem.
Psychicznie nie wytrzymalabym pracy ze starszymi ludzmi. Dlatego jeszcze do tej pory sie za to nie zabralam - choc akurat w tej branzy jest w Szwecji praca. -
Vorissa > 08-01-2008, 1:41
jak napisalam dla mnie to tylko ostatecznosc calkowita... moze i jestem zapierdziel niezly, ale kasa tez jest. poza tym to nie jest tak w ciemno, tylko calkiem legalnie i za calkiem niezla kase... a po jakims czasie najwyzej bym zrezygnowala...
a najwyzej trafie do jakiegos zadupia, z 4 dzieciakow, i 55Ł na tydzien i trudno... faktycznie mozna cos znalezc w trakcie 8) 8) 8) 8) -
Ninka Jones > 08-01-2008, 2:50
ja mogę za grosze, ale tylko Londyn wchodzi w grę.
nie mówie że centrum, najbardziej cieszyłabym się z Watford i Harrow (chociaż to nie jest Londyn tak wła?ciwie, ale metro tam jeździ więc dla mnie jest) -
WAMPIREK > 08-01-2008, 9:31
Tak swoj? drog? to ciekawe jak jest w tym Watford -
Ninka Jones > 08-01-2008, 12:38
musi być niebiańsko wiadomo z jakiego powodu
ofc z mojej perspektywy :lol: -
Yoanna > 08-01-2008, 13:16
kumpela pracowala jako kelnerka w hotelu w watford i mowila ze bardzo fajne miasto i o wiele taniej niz w londku w pubach :lol: ona tam dojezdzala do pracy z londynu wiec miala porownanie. cos tam kiedys nawet mowila ze nie mialaby nic przeciwko mieszkaniu tam hehehe