-
-
Re: British dream ^ ^
idril > 28-08-2007, 13:41
no moi mi ciagle mowi ze sa ze mna dumni:oops: tez mi troche dziwnie z tego powodu...
a co do narzucania zdania to tez sie troche zminilo i ciagle mi tylko powtarza 'mysl o sobie a nie o innych!' -
WAMPIREK > 28-08-2007, 13:55
Nie wiem co sie z tymi rodzicami dzieje...
madrzeja moze na starosc -
Ninka Jones > 28-08-2007, 19:56
mysle ze z nami dojrzewaja -
Yoanna > 28-08-2007, 23:43
agata! monice juz pisalam ale ty tez musisz wiedziec :wink: od jutra rozpoczynasz glodowke tak zebysmy mogly w sobote pojsc do pizzy hut na ten nasz mega lunch hahhaha :lol: i cole bez ograniczen! -
WAMPIREK > 28-08-2007, 23:51
Cola bez ograniczen 8O
Az dziwne,ze u mnie w domu cola z kranow zamiast wody nie leci... -
Yoanna > 29-08-2007, 0:17
kwestia czasu :wink: -
WAMPIREK > 29-08-2007, 0:27
Hehehe poczekamy, zobaczymy
Dziewczyny mnie torturuja,zebym ich czekolade i cole przyniosla bo one zrobie jedzonka wpierniczaja...
A u mnie sama chemia ;( -
idril > 29-08-2007, 14:05
no moi hosci tez sie smieja kiedy ja jem pomidory i ogorki do obiadu. bo dla nich to dziwne.
co kto lubi... -
Grizzly > 29-08-2007, 14:08
Dzoan nie ma sprawy
Co do rodzicow- mowi tez caly czas mi mowia ze sa ze mnie dumni, ze dziadkowie jakby urosli pare centymetrow tacy sa dumni ze mnie: )
Ale to nie tak, ze oni sie zmienili. Od pierwszej rozmowy nt. wyjazdu mnie wspierali, pomagali mi i w ogole.. a ze sie bali o mnie to inna sprawa.
A co do operkowania. Obecnosc Veroniki (wczesniejszej au pair) mimo ze przyniosla mi duzo szkody, troche tez pomogla. Powiedziala hostce ze ja chce rekawiczki do zmywania to mi kupila. I wcale nie bylo trudno sie przyzwyczaic, kocham zmywac w rekawiczkachbez to bym sie chyba pozygala;]
Pozatym powiedziala hostce ze ja nie chce robic jej prania (na poczatku mnie robienie prania jakos przerazalo;/) i hostka robi sobie sama. Ja tylko czasem rozwiesze, a pozatym robie tylko swoje i dzieci.
Ogolnie to nie mam jakos duzo obowiazkow, same wiecie
Ale zaje.biscie sie ciesze ze ich nie maWiecie jak fajnie?
Raz poodkurzalam, pozatym nic nie sprzatam a jest czysto! Caly dzien tylko dla mnieBylam wczoraj w kinie na HP 5. Fajnie bylo
A dzisiaj znowu praca wieczorem.. no i trzeba zaczac cos z ang. powtarzac, niedlugo zacznie sie szkola, a najpierw egzaminy. Kto by pomyslal ze sie tak z rozpoczecia szkoly bede cieszyc? :wink: -
WAMPIREK > 29-08-2007, 14:17
Hehe z Ciebie to bedzie tam niezla kujonka
Szkole zaczynasz kiedy ?
Mi by tez sie marzylo,zeby moi gdzies wybyli