• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

idril > 28-08-2007, 13:41

no moi mi ciagle mowi ze sa ze mna dumni :oops: tez mi troche dziwnie z tego powodu...

a co do narzucania zdania to tez sie troche zminilo i ciagle mi tylko powtarza 'mysl o sobie a nie o innych!'

WAMPIREK > 28-08-2007, 13:55

Nie wiem co sie z tymi rodzicami dzieje...

madrzeja moze na starosc

Ninka Jones > 28-08-2007, 19:56

mysle ze z nami dojrzewaja

Yoanna > 28-08-2007, 23:43

agata! monice juz pisalam ale ty tez musisz wiedziec :wink: od jutra rozpoczynasz glodowke tak zebysmy mogly w sobote pojsc do pizzy hut na ten nasz mega lunch hahhaha :lol: i cole bez ograniczen!

WAMPIREK > 28-08-2007, 23:51

Cola bez ograniczen 8O

Az dziwne,ze u mnie w domu cola z kranow zamiast wody nie leci...

Yoanna > 29-08-2007, 0:17

kwestia czasu :wink:

WAMPIREK > 29-08-2007, 0:27

Hehehe poczekamy, zobaczymy

Dziewczyny mnie torturuja,zebym ich czekolade i cole przyniosla bo one zrobie jedzonka wpierniczaja...

A u mnie sama chemia ;(

idril > 29-08-2007, 14:05

no moi hosci tez sie smieja kiedy ja jem pomidory i ogorki do obiadu. bo dla nich to dziwne.

co kto lubi...

Grizzly > 29-08-2007, 14:08

Dzoan nie ma sprawy

Co do rodzicow- mowi tez caly czas mi mowia ze sa ze mnie dumni, ze dziadkowie jakby urosli pare centymetrow tacy sa dumni ze mnie: )

Ale to nie tak, ze oni sie zmienili. Od pierwszej rozmowy nt. wyjazdu mnie wspierali, pomagali mi i w ogole.. a ze sie bali o mnie to inna sprawa.

A co do operkowania. Obecnosc Veroniki (wczesniejszej au pair) mimo ze przyniosla mi duzo szkody, troche tez pomogla. Powiedziala hostce ze ja chce rekawiczki do zmywania to mi kupila. I wcale nie bylo trudno sie przyzwyczaic, kocham zmywac w rekawiczkach bez to bym sie chyba pozygala;]

Pozatym powiedziala hostce ze ja nie chce robic jej prania (na poczatku mnie robienie prania jakos przerazalo;/) i hostka robi sobie sama. Ja tylko czasem rozwiesze, a pozatym robie tylko swoje i dzieci.

Ogolnie to nie mam jakos duzo obowiazkow, same wiecie

Ale zaje.biscie sie ciesze ze ich nie ma Wiecie jak fajnie?

Raz poodkurzalam, pozatym nic nie sprzatam a jest czysto! Caly dzien tylko dla mnie Bylam wczoraj w kinie na HP 5. Fajnie bylo

A dzisiaj znowu praca wieczorem.. no i trzeba zaczac cos z ang. powtarzac, niedlugo zacznie sie szkola, a najpierw egzaminy. Kto by pomyslal ze sie tak z rozpoczecia szkoly bede cieszyc? :wink:

WAMPIREK > 29-08-2007, 14:17

Hehe z Ciebie to bedzie tam niezla kujonka

Szkole zaczynasz kiedy ?

Mi by tez sie marzylo,zeby moi gdzies wybyli
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia