-
-
Re: Summer Adventure
asiafrugo > 08-08-2007, 10:42
ale to prawda ze mile slowo od razu jakos motywuje do pracy - wystarczy jedno 'well done' i od razu milej sie pracujena szczescie MOIM to niewiele brakuje do zadowolenia i slysze 'well done' bardzo czesto a wcale sie nie przemeczam :wink: ogolnie oni sa troche balaganiarze ale jak widza ze ja myje po sobie kazdy talerzyk po kazdym posilku ze sprzatam wszystko to co ja 'rozniose' zaczynaja tez to robic 8O moze ich czegos nauczylam - mowiac ze tego nauczona zostalam w domu i nie potrafie przejsc obojetnie obok syfu :wink: -
(-:MARZENA:-) > 08-08-2007, 13:21
Nina a to czemu na koncert nie jedziesz???????????????? -
Yoanna > 08-08-2007, 13:52
no wlasnie, bo nie wyjasnilas w koncu? -
Kierlajn > 08-08-2007, 19:12
mam podobnie z tym pokojem i tez jakos jak jestem tutaj jestem odcieta od wszelkich problemow dotyczacych mej miescinki.... i w ogole swiata
i jest latwiej, choc nic nie wiem
dokladnie, jak ktos pochwali i doceni, to az czlowiekowi chce sie pracowac... -
Ninka Jones > 09-08-2007, 0:38
najpierw to co przyjemne
polecialam dzisiaj na moich skrzydelkach do HMV (szlam godzine bo nie mialam drobnych na autobus!) i kupilam nowe DVD McFlya! :lol: :lol: i plyte Blinka na urodziny dla mojej Oli. Wydalam 19.95 L i potem jeszcze znalazlam zolta opaske w biale gwiazdkialez ja jestem zboczona jeszcze jedna przyjemna dzisiaj rzecz to ze dostalam od hosta dzisiaj case'a na iPoda! ahhh jak mi sie milo zrobilo
teraz ten mniej przyjemny temat... koncert...
nie dostane wolnego 18 zeby po bilety pojechac... i tak jakos sie przespalam z tym i doszlam do wniosku ze wole zachowac ta kase, bo jadac na koncert bylabym sporo na minusie, a tak cos przywioze, a pojade za rok i wydam tylko 18.50 L a nie ta kwote plus 300 zl na samolot... juz sie pogodzilam ze swoim losem
teraz czekam do jutro, bo hostka w domu wiec nie ma dostepu do plazmy i nie mam jak DVD obejrzec... ahhhh zboczona jestem na ich punkcie! :mrgreen: -
idril > 09-08-2007, 0:49
Ty to swir z tym McFLy jestes! :lol:
szkoda ze Ci nie wyszedl ten koncert ale wiesz tak na w zasadzie jeden wypad tyle na bilet placic to masz racje ze szkoda kasy. zeby to blizej bylo -
Ninka Jones > 09-08-2007, 2:05
ja nie powiem ze mi szkoda kasy. Bo ja bym wszystko dala zeby Dannyego miec metr, albo 100 od siebietylko chodzi o to ze i tak zobacze, a czy za rok i taniej a teraz na "gwalt" i za taka kase to wole odpuscic, za rok sie bardziej podjaram -
Kierlajn > 10-08-2007, 0:58
hehe a ja nawet tego nie znam :roll: :oops: -
Ninka Jones > 10-08-2007, 2:05
czego nie znasz? -
Ninka Jones > 10-08-2007, 11:33
zdalam FCE na B! Ale radosc! Aaaaaaaaaa! :lol: