-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 19-05-2009, 22:24
to wielki kryzys. mam wrażenie że sesja powoduje kryzysy. jestem na zwolnieniu do niedzieli, rozłożyło mnie dziś rano. w pracy już mnie wszystko wkurza, głównie to, że jak otworzył się Starbucks to coraz więcej od nas wymagają, a podwyżki nie widać. Mój kochany kierownik, dobry wujek tej kawiarni złożył wypowiedzenie, a przyszła na jego miejsce taka sucz że szkoda gadać. pracownicy się już powoli wykruszają. chyba wrócę na stare śmieci do bawienia dzieci, przynajmniej na wakacje. mam dwa duże cele na ten rok. zdradzę Wam bo w sumie i tak dużo osób wie. Kończę książkę, którą planuję wydać i jak skończę to, mam zamiar stworzyć materiał na solową płytę. Jeśli się uda obie te rzeczy chcę wydać w przyszłym roku, jeśli nie, wyjeżdżam do Londynu po zimowej sesji. Czeka mnie przeprowadzka, bo mam po.jebane współlokatorki i nie mogę już z nimi wytrzymać, zmiana pracy, sesja i rozmowa z mamą (przyjeżdża do mnie w następny weekend, trzeba dziarę pokazać...) :? -
Klarasek > 20-05-2009, 6:46
Tak, to zdecydowanie dość poważny kryzys...
Ninka, łeb do góry! To naprawdę mija. Ale chyba rzeczywiście powinnaś zmienić środowisko. Ale wiesz co, podziwiam Cię za tą książkę. A mogę wiedzieć jaki tytuł?? Jakby co to ja chcę autograf i daj znać jak będziesz w "Dzień Dobry TVN" jako wzbijająca się gwiazda nowego pokolenia -
shante > 20-05-2009, 10:51
Ja również jestem pełna podziwu za tę książkę, bo to również moje marzenie, żeby napisać... Ale od jakiegoś roku cierpię na brak weny, czasu i jakiegokolwiek zapału...Może teraz mając więcej czasu jakoś się to we mnie od nowa obudzi... :roll: -
Ninka Jones > 20-05-2009, 22:01
Tytułu nie ma jeszcze. Jeśli ją wydam to raczej pod pseudonimem, ale dam Wam znaćw DDTVN to raczej płytę będę promować! :lol:
ja też cierpię na brak weny od dłuższego czasu, ale liczę na to że w następny weekend dostanę kopa w du.pę, bo będzie w moich rączkach jeden potężny bodziec! - DVD z koncertu na którym byłam w listopadzie. czekam na ponowne katharsis. -
shante > 20-05-2009, 22:34
Czekam razem z Tobą
A jakiego rodzaju ma być książka? -
Ninka Jones > 20-05-2009, 23:48
Harlequin!
a tak poważnie to powieśćmam nadzieję że nie będą mi kazali cenzurować wszystkich ku.rew i seksu! -
89dzoana89 > 20-05-2009, 23:49
Oooo to ja bede musiala przeczytac :mrgreen: !!
I autograf bede chciala 8) -
shante > 21-05-2009, 0:22
to ja też koniecznie będę musiała przeczytać -
Klarasek > 21-05-2009, 9:18
A będą w tej książce też nadobne niewiasty? Takie subtelne dziewczęta, których twarz okrywa rumieniec gdy tylko jakiś mężczyzna zwróci ku nim swe spojrzenie? No wiesz, żeby tak trochę romantycznie było... -
Yoanna > 21-05-2009, 15:02
tak, ninka we wlasnej osobie
nin to ty rob sie slawna, ja wtedy sprzedam do gazet nasze zdjecia i tez przy okazji zarobie na tym interesie :lol: a za takie jak pijesz wino z tesco to dopiero zgarne fortunke :lol: :lol: