• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Yoanna > 15-07-2008, 13:30

w woolworths? hmm nie wiedzialam ze w takich sklepach podpisuja :lol:

(na leytonstone tez jest, moze sie zjawia?)

idril > 15-07-2008, 13:50

[quote name="Ninka Jones"]matko bedzie ktos w Reading w tym tygodniu?[/quote]

ej a Twin nie jest gdzies w tych okolicach?

kochanie ja w tym tygodniu to mam troche wiecej pracy [wyjezdzamy juz w przyszlym tyg. i hostka musi pracowac caly tydzien - wiec ja tez] wiec ja nie moge

Ninka Jones > 15-07-2008, 13:54

Julka Ty i tak juz wystarczajaco duzo dla mnie zrobilas (zrobisz ). nie wiem czy Ty sobie nawet zdajesz z tego sprawe...

Yo, nie sadze w Reading sa tam zawsze na signingu twina nie znam, wstydze sie :oops:

Karolina, zycze Ci tego z calego serca, ale chyba sie nie spotkamy bo to rozne wydzialy

ps. UMIERAM. zdechne do listopada. od 2 dni slucham w kolko trzech piosenek - B-sidow z singli ktore Julka dla mnie przechowuje, a teraz ogladam zdjecia z DVD ktore Jula tez dla mnie ma... UMIERAM :roll:

Grizzly > 15-07-2008, 15:31

Dżo, składałam w Pl, musze mieć co? awaryjnie je?li nie zdam IELTSa.. a z reszt? już tak wsi?kłam w te polskie klimaty, że coraz bardziej sie waham co do studiów na Gre..

Yoanna > 15-07-2008, 18:11

a na co jeszcze w pl skladalas? (i chamie ty jeden czy ja mam rozumiec ze nie chcesz do mnie wracac? buu) kiedy masz ieltsa?

a twin nie jest kolo reading

Vorissa > 15-07-2008, 21:12

Grizzly, a Ty teraz w pl jeste? ?

i na co składała? ?

idril > 15-07-2008, 22:10

[quote name="Yoanna"]a twin nie jest kolo reading[/quote]

nie jest?! 8O :roll: :lol:

to co zwykle. nie sluchac mnie! :lol:

Nina to jakim to sposbem ja mam single i dvd u siebie a Ty tego sluchasz i ogladasz u siebie?! :lol:

od kogo juz wydebilas?!

Ninka Jones > 15-07-2008, 23:23

Kochana! to jest na youtubie! znaczy dvd sa screeny tylko ale czekam na to jak na zbawienie! :lol:

idril > 16-07-2008, 10:14

no tak youtube! magiczna sprawa. wlasnie teraz sama slucham z tamtad muzyki przez sluchawki :lol:

Ninka Jones > 16-07-2008, 10:54

Jula Ty sobie tych singli posluchaj, te piosenki sa genialne ale musze za kazdym razem szukac, bo ciagle ktos usuwa za lamanie praw autorskich
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia