-
-
Re: Summer Adventure
Yoanna > 15-07-2008, 13:30
w woolworths? hmm nie wiedzialam ze w takich sklepach podpisuja :lol:
(na leytonstone tez jest, moze sie zjawia?) -
idril > 15-07-2008, 13:50
[quote name="Ninka Jones"]matko bedzie ktos w Reading w tym tygodniu?[/quote]
ej a Twin nie jest gdzies w tych okolicach?
kochanie ja w tym tygodniu to mam troche wiecej pracy [wyjezdzamy juz w przyszlym tyg. i hostka musi pracowac caly tydzien - wiec ja tez] wiec ja nie moge -
Ninka Jones > 15-07-2008, 13:54
Julka Ty i tak juz wystarczajaco duzo dla mnie zrobilas (zrobisz). nie wiem czy Ty sobie nawet zdajesz z tego sprawe...
Yo, nie sadzew Reading sa tam zawsze na signingu twina nie znam, wstydze sie :oops:
Karolina, zycze Ci tego z calego serca, ale chyba sie nie spotkamy bo to rozne wydzialy
ps. UMIERAM. zdechne do listopada. od 2 dni slucham w kolko trzech piosenek - B-sidow z singli ktore Julka dla mnie przechowuje, a teraz ogladam zdjecia z DVD ktore Jula tez dla mnie ma... UMIERAM :roll: -
Grizzly > 15-07-2008, 15:31
Dżo, składałam w Pl, musze mieć co? awaryjnie je?li nie zdam IELTSa.. a z reszt? już tak wsi?kłam w te polskie klimaty, że coraz bardziej sie waham co do studiów na Gre.. -
Yoanna > 15-07-2008, 18:11
a na co jeszcze w pl skladalas? (i chamie ty jeden czy ja mam rozumiec ze nie chcesz do mnie wracac? buu) kiedy masz ieltsa?
a twin nie jest kolo reading -
Vorissa > 15-07-2008, 21:12
Grizzly, a Ty teraz w pl jeste? ?
i na co składała? ? -
idril > 15-07-2008, 22:10
[quote name="Yoanna"]a twin nie jest kolo reading[/quote]
nie jest?! 8O :roll: :lol:
to co zwykle. nie sluchac mnie! :lol:
Nina to jakim to sposbem ja mam single i dvd u siebie a Ty tego sluchasz i ogladasz u siebie?! :lol:
od kogo juz wydebilas?! -
Ninka Jones > 15-07-2008, 23:23
Kochana! to jest na youtubie!znaczy dvd sa screeny tylko ale czekam na to jak na zbawienie! :lol: -
idril > 16-07-2008, 10:14
no tak youtube! magiczna sprawa. wlasnie teraz sama slucham z tamtad muzyki przez sluchawki:lol: -
Ninka Jones > 16-07-2008, 10:54
Jula Ty sobie tych singli posluchaj, te piosenki sa genialneale musze za kazdym razem szukac, bo ciagle ktos usuwa za lamanie praw autorskich