-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
(-:MARZENA:-) > 12-11-2005, 19:44
kupilam sobie wreszcie zimowe buty!!!! sliczne, dlugie z kozuszkiem- wprawdzie chcialam w kolorze ciemno zielonym a te sa brazowe ale nie mozna miec wszystkiego :wink:
happy jestem :lol: :lol: :lol: -
Yoanna > 12-11-2005, 20:25
Marzena ja buty tydzien temu, a dzis kurtke, wszystko brazowejeszcze tylko szalik i czapke trzeba kupic hehe -
(-:MARZENA:-) > 12-11-2005, 22:41
noi rekawiczki koniecznie -
kasik > 13-11-2005, 2:28
A ja znow dzis wydalam prawie cala wyplate a dlug $70 u Ewki nadal niesplacony :?
Chcialam jej dzis oddac a ona na to, ze pozniej bo teraz znow nie zostanie mi nic na tydzien i zebym sie nie spieszyla
Heh, a potem znow wydam i nie bedzie z czego oddac.. -
MONIKA > 13-11-2005, 3:42
Ja sie staram opanowac, bo po poprzednim tygodniu i kowbojkach, kolejnych dzinsach, swetrze, ciaglym zarciu out rozwalilam ponad 200$, ktore dostalam. I mialam takie poczucie winy, ze tyle kasy na gowna prezpieprzylam. :?
Choc nowe szmatki ciesza. :lol:
Szoping. Kupilam laptopa!!!!
ps. znow sie zacznie oszczedzanko od 100$, bosz, jak ja nie znosze nie miec kasy! -
agulka > 13-11-2005, 4:50
gratuluje laptopa
ja kupilam dzisiaj kozaczki za 120$ i PIERSCIONEK za 199$ i jak ja kuzwa mam sie nauczyc oszczedzac?!!! -
oliwka911gt > 13-11-2005, 9:08
super monia -
MONIKA > 13-11-2005, 18:00
:wink:
Na pierscionek to bym nawet 20 nie wydala. :lol: Bo nie uzywam, ale kozaczki. 8)
Bosze ale jak ja sie splukalam tym laptopem.
A juz wczoraj omal nowych butow nie przytaszczylam do domu. :roll:
Czwartych w tym miesiacu. :lol: -
agulka > 16-11-2005, 3:40
bo buty moja kochana..to tak pilna rzecz jak setny blyszczyk w torebcebez tego ani rusz.. :wink: -
MONIKA > 16-11-2005, 17:17
Juz cztery pary zimowek tegorocznych mam i jednak te ostatnie (piate!! 8O )tez kupie w piatek. :lol: Bo wymyslilsm, ze cudnie beda pasowaly do wielu rzeczy. :lol: