• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Romanse i historie miłosne:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Romanse i historie miłosne:)

• Romanse i historie miłosne:)
  • Re: Romanse i historie miłosne:)

tosia_ > 02-11-2011, 16:15

@Nathalie

Odezwie sie, jak:

a. zachce mu sie,

b. przypomni mu sie,

c. nie bedzie zbyt zajety (bo oni zawsze, ale to zawsze sa zajeci - nikt nie wie czym).

Nie pisz pierwsza, ja sama kiedys tak robilam, ale odkad zaczelam stosowac 'taktyke' pt. the best way to get someone's attention is to stop giving them yours, sprawy sie troszke zmienily (na lepsze). Swoja droga, ich sie nigdy nie zrozumie, wiec trzeba przywyknac do ich systemu dzialania albo po prostu odpuscic, bo czasami nawet 'szczere rozmowy' nic nie daja, bo oni nie sa szczerzy (czego kompletnie nie rozumiem, bo po cholere beda mi wmawiac, ze chca mnie poznac, skoro w gruncie rzeczy chca mi sie tylko do majtek dobrac i ja dobrze o tym wiem? ... :roll: )

Ogolnie zwiazki/relacje damsko-meskie itp. w dzisiejszych czasach to temat rzeka.

@KajaWroc

Zgadzam sie z Toba w 100%.

Nathalie > 04-11-2011, 13:14

Ok. Napisał. Brawo. I nic, ale to nic się nie ruszyło, poza zdaniem: "I want to meet with you again. I really really like you". Czasem, jak z nim piszę, to czuje, że on mi się tłumaczy. Piszę " I'm working 10 hours everyday. Today i did this and this" Jakby esej pisał. I potem tydzień się nie odzywa. Nie ogarniam go.

Faceci to naprawdę dziwni ludzie!

KajaWroc > 05-11-2011, 1:50

1,faceci to nie ludzie bo ludzie myśla głowa a nie GŁÓWKĄ

2.uodparniaj się;P

3. NAJLEPSZA METODA JEST BIERNOŚĆ-JAK SIE CHCE SPOTKAC TO SAM ZAPROPONUJE -serio! a jak nie to kochana na bank szybko poznasz kogos innego

dobra moze jestem zgorzkniala..ale tak teraz jest..takie czasy..nie mowie "nie"-chcialabym byc kiedys zakochaana- ale.. w tych czasach sie nie da :]

Nathalie > 05-11-2011, 10:57

haha, napisał do mnie w nocy(drugi raz w tym tygodniu jako pierwszy, co za szaleństwo! xD). poczekałam pół godziny, odpisałam. zobaczymy...

Nathalie > 08-11-2011, 2:00

3 raz. I napisał mi, że "You are not like other girls. You are better". Po czym napisał, że podziwia mnie za odwagę, że mieszkam sama z daleka od domu. Nie wiem, co on ma na myśli. CZuję się taka... nie wiem, co myśleć i robić. Co on do cholery ma na myśli??

Miał wolne i był w Zutichu, ale sie ze mną nie spotkał. Nie ogarniam gooo! A potem mi pisze takie rzeczy... Nie rozumiem!

justa1658 > 09-11-2011, 18:09

Szczerze, to raczej przestań się nim przejmować, nie pisz do niego, jak będzie mu zależało to sam się odezwie. A prawda jest taka, że jak naprawdę podobasz się chłopakowi, to będzie pisał do Ciebie cały czas i będzie robił wszystko, żeby tylko Cię zobaczyć. Poprostu niektórzy lubią czuć, że komuś się podobają, to podnosi ich samoocenę, więc chętnie podtrzymują takie znajmości, nie dlatego że im zależy, ale dlatego, że jak mają gorszy dzień to zawsze można coś napisać i się dowartościować. Wiem, bo sama kiedyś tak robiłam. Oczywiście mogę też nie mieć racji, bo nie mam pojęcia tak naprawdę jak to wygląda z bliska, mogą być też inne przyczyny, takie jak np że jest zapracowany, ale najczęściej jest tak właśnie jak napisałam. Przepraszam, że trochę dosadnie, ale może dzięki temu rozejrzysz się dookoła i znajdziesz kogoś bardziej wartościowego, kto Cię doceni. Bo prawda jest taka, że nie warto przejmować się zapatrzonymi w siebie dupkami Pozdrawiam i życzę powodzenia

blackcar > 09-11-2011, 19:08

Racja Jak chłopakowi naprawde zalezy, to na glwoie stanie, i to nie wazne czy w pl, ameryce czy antarktydzie.

KajaWroc > 11-11-2011, 13:45

Justa - swieta racja!!!!!!!!!!!!!!

Nathalie > 11-11-2011, 20:27

Dziewczyny, dzieki za porady. A więc S. napisał. Dowiedziałam się, że jestem "a dear woman" (woman? Wtf? mam 19 lat xD). No i że bardzo mnie lubi. Niedobrze mi od tego lubienia. Błagam, niech on zrobi coś w końcu, bo 3 raz nie będę go prosić o spotkanie

Przepraszam, że się tutaj tak żale, ale po prostu muszę.

Patty > 12-11-2011, 11:06

Chocby skały srały a mury pękały jak facetowi zależy to zawsze znajdzie sposob, tak jak dziewczyny pisały: nic nie proponuj, bądź bierna. Albo facet się weźmie w garść albo nie, jesli nawet nie to olej to tylu facetów na świecie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia