• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Madryt

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Madryt

• Madryt
  • Re: Madryt

justynka89r > 18-06-2012, 0:51

Hola, ja zaczynam we wrześniu (kończę w czerwcu 2013 ). Będę co prawda jakieś 50 km od Madrytu, ale nie powstrzyma mnie to przed częstym odwiedzaniem stolicy.

maarleeenkaa > 19-06-2012, 18:13

Justynka89r a gdzie dokładnie będziesz ? Ja też wyjeżdżam w tym terminie i będę mieszkać jakieś 40 minut od Madrytu, więc jakby co jestem do dyspozycji

karola1989 > 21-06-2012, 13:25

Hej dziewczyny ja bede dokladnie w miejscowosci o nazwie Coslada jest to ponoc okolo 15 min drogi od Madrytu czekam na jakies info od was!

Aisling > 22-06-2012, 10:16

[quote name="karola1989"]Hej dziewczyny ja bede dokladnie w miejscowosci o nazwie Coslada jest to ponoc okolo 15 min drogi od Madrytu czekam na jakies info od was! [/quote]

Ja bym powiedziala, ze nawet z 30 minut ale to i tak nie jest zle

W kazdym badz razie, do zobaczenia!

xpoorlittlerichgirlx > 27-06-2012, 21:59

Hey! Jestem nowa na tym forum. W tym roku bede miala okazje byc jako au pair w Madrycie ) Przyjezdzam za tydzien i szczerze, to sie troche boje bo hiszpanskiego nie znam 8O Ale sam angieski...Bede mieszkala raczej blisko centrum, wiec mam nadzieje na jakies spotkanie! A powiedzcie, czy 70euro na tydzien to malo czy duzo? Pracy sporo, bo z dzieciakami od 9 do 18 on poniedzialku do czwartku ( w piatek troche krocej).

xpoorlittlerichgirlx > 27-06-2012, 22:13

O i miejscie gdzie bede mieszkac to “Calle Esteban Palacios 19” Madryt. Czy ktos zorientowany moglby cokolwiek powiedziec Bo malo mi to mowi Dzieki z goryy!

Aisling > 28-06-2012, 12:01

[quote name="xpoorlittlerichgirlx"]Hey! Jestem nowa na tym forum. W tym roku bede miala okazje byc jako au pair w Madrycie ) Przyjezdzam za tydzien i szczerze, to sie troche boje bo hiszpanskiego nie znam 8O Ale sam angieski...Bede mieszkala raczej blisko centrum, wiec mam nadzieje na jakies spotkanie! A powiedzcie, czy 70euro na tydzien to malo czy duzo? Pracy sporo, bo z dzieciakami od 9 do 18 on poniedzialku do czwartku ( w piatek troche krocej).[/quote]

Wiesz co, 70 euro to nie jest zla kasa, ale na Twoje godziny nigdy wiecej bym sie nie zgodzila za nic. W zeszlym roku przezywalam prace od 10 do 18 i to nie byla latwa sprawa.. Ale wszystko jeszcze zalezy od rodzinki, wiec nie sugeruj sie az tak moimi slowami. Jednak dlaczego w ogole zgodzilas sie na takie warunki, skoro sama widzisz, ze duzo pracy?

A Twoje miejsce zamieszkania tez nie jest jakos bardzo blisko centrum, ale tragedii tez nie ma. z jakies.. 40 minut moze.

xpoorlittlerichgirlx > 28-06-2012, 19:15

O dzieki bardzo wiem , ze duzo godzin. Ale z braku laku wzielam. Bylam juz au pair w Lodnynie i mialam troche mniej godzin, ale coz. A jak ludzie w Hiszpanii, zwyczaje? Bo nigdy tam nie bylam. I tak sie lekko boje A Aisling dlugo juz tam jestes?

kasia09 > 28-06-2012, 20:28

Hej dziewczyny , jestem od tygodnia w Cabanillas del Campo . Może jest ktoś w okolicy? Czekam na odpowiedz!

pozdrawiam!

aleksss > 28-06-2012, 22:05

Hej dziewczyny

Od kilku dni jestem w Madrycie, (jakieś 15min od centrum) zostaję do końca sierpnia.

Ktoś w okolicy?

Pozdrawiam i czekam na jakieś info
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia