-
-
Re: Mam matching ;D
marlenao > 03-06-2009, 22:03
Kurna jak jak teraz sobie mysle to chyba macie racje ;| No nic napisze jej ze odmawiam i bede czekac dalej...
Dzieki dizewczyny -
dominikan@ > 03-06-2009, 22:04
A z jakiej agencji dostałaś tą ofertę? Napisz oczywiście czemu odmawiasz zeby agencja się nie czepiała. -
marlenao > 03-06-2009, 22:08
z Proworku. Napisze wytłumaczenie ze nie moge pojechac w pazdzierniku bo za rok chce byc najpozniej we wrzesniu w Pl zeby moc pojsc na studia. Juz wczesniej to pisałam tej babce i sama napisała zebym sie zastanowiła bo to powazna decyzjaa, ze studia wazne itp .. -
dominikan@ > 03-06-2009, 22:10
To napisz tak bo Prowork czepia się każdej rezygnacji z rodziny i każdą musisz umotywowac. Wg mnie to chore ale cóż! -
marlenao > 03-06-2009, 22:14
wiem wlasnie ze sie czepiają... Juz napisała maila do tej rodziny z odmową. Będę czekać dalej. Dominikaną ile czasu minęło od rozpoczęcia Twojego matchingu do znalezienia rodziny? Kurde ja sie tak boje ze nie znajde rodziny, normalnie panikara ze mnie straszna. Juz w sierpniu mam jechac a dalej nic... -
dominikan@ > 04-06-2009, 23:12
Jeśli pytasz o PROWORK to bardzo szybko. Rodzina którą wybrałam była 3 ofertą z Proworku. A dostałam ja jakoś w ciągu kilku dni od rozpoczecia matchingu. -
kamysia > 05-06-2009, 11:34
. -
dominikan@ > 05-06-2009, 11:37
Nie martw się Kamysia to wcale nie znaczy że coś z twoją rodziną jest nie tak!!! Bardzo często au pairki nawet jesli lubią jakąś rodzinę to nie chca spędzić roku w tej samej okolicy. Ja sama też bym nie chciała. Jest tyle fajnych miejsc w USA do zwiedzenia że wcale się nie dziwie jeśli chciała bym się poprostu przeniesc do innego stanu. -
agulka > 05-06-2009, 11:42
troche podejrzane, ale nie ma sie co martwic na zapas. moze w ostatniej chwili zdecydowala sie zostac, a oni juz znalezli Ciebie ?? moze faktycznie chciala zmienic otoczenie? okolice DC nie tetnia zyciem jak inne stany, to raczej spokojne miejsce, wiec moze chciala poznac inne miejsce ?? -
kamysia > 05-06-2009, 11:42
.