• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

agulka > 31-03-2009, 15:55

wiadomo, ale musi kombinowac tak, zeby sie stamtad wyrwac mimo wszystko.

dominikan@ > 31-03-2009, 16:57

Orientuje się ktoś może ile czasu idzie list polecony zwykły na terenie Polski?

Johnson > 31-03-2009, 18:09

z tego co wiem to 2-3 dni

dominikan@ > 31-03-2009, 18:55

Pytam się pani na poczcie a ona do mnie że "trudno powiedzieć ile" więc pytam w przyblizeniu a ona że do piątku (był poniedziałek) najpóźniej w poniedziałek powinno dojść!!!! Ach te panie z poczty. Poszłam na inną poczte i stam pani twierdziła że 2 dni + dzień wysyłki Mało ogarnięta ta pierwsza pani była.

cailet > 02-04-2009, 23:12

Oki, mam pytanie.

Bo ja już nie wiem, jak jest z tym moim kontem na au-pair room. Mam je już długo i nie jestem w "matching" tylko "review by aupaircare" i oki, myślałam, że to po prostu tyle trwa, że mnie w Stanach jeszcze nie zaakceptowali. No ale pani z Prowork mi mówi, że mam nieładne zdjęcie i mam je zmienić, bo jakoś rodzinki nie są zainteresowane, jak na zdjęcie patrzą.

Więc pytanie ----> czy do "matchingu" się wchodzi, jak już się ma propozycje od rodzinek, czy to jest opcja, która umożliwia rodzinkom, że w ogóle widać twój profil? I czy na aupair room można sobie samemu szukać rodzin, a jeśli tak, to niech mi ktoś powie, gdzie jest taka opcja, bo ja takiej nie mam. :evil:

Sorka, ale trochę się zdenerwowałam. :roll:

dominikan@ > 03-04-2009, 11:37

Cailet jakie zdjecie masz na myśli te "legitymacyjne" czy albumowe??? Podobno na zaakceptowanie dokumentów w USA czeka się od 2 do 4 tyg.

cailet > 03-04-2009, 12:52

Z tego co zrozumiałam, to chodzi o to legitymacyjne zdjęcie. I już wysłałam nowe, które podobno będzie dobre, więc chyba jest oki.

dominikan@ > 03-04-2009, 15:47

Bez sensu - co ma zdjęcie do tego?????

cailet > 03-04-2009, 16:10

No bo podobno rodzinki patrzą najpierw na zdjęcie, co w sumie ma sens, bo to pierwsze, co rzuca się w oczy. Nie wiem, jak nie dostanę żadnych wieści do poniedziałku, to będę dzwonić do biura, na razie zobaczę, co będzie z tym nowym zdjęciem.

dominikan@ > 03-04-2009, 16:17

Sorry ale co za debil wybiera au pairke na podstawie zdjecia!!!! Ważniejsze są umiejętności, doświadczenie albo serce a nie jakaś głupia fotka. Wiem że niektóre hostki szukając au pair zwracają bardzo dużą uwagę na wygląd au pairki bo obawiają się o swoich mężów he he żenada po prostu!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia