-
-
Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac
idril > 23-03-2008, 19:39
dla mnie [odpukac] awarie koncza sie po kilku dniach.
co do CV to moja 'zboczona' pani z pp kazala nam napisac CV z prawdziwymi naszymi informacjami.
i ze doswiadczenie ma byc.
no to bylo wpisywanie jakies zbieranie truskawek, roznoszenie ulotek czy co tam kto robil.
ja wpisalam moj wyjazd do Szwecji.
i wszystko pieknie.
i co?!
stwierdzila ze ona nie za bujna wyobraznie stawia oceny i dostalam 2+
klocilam sie strasznie.
nie pomoglo.
ale to chora babka, w dodatku starsznie ambitna i od razu po studiach.
szkoda mi czasem takich ludzi.
jakie oni musza miec smutne zycie ze wymagaja autentycznych danych w [pracy domowej!] co do doswiadczenia od 18-latkow....
:lol: -
Ninka Jones > 23-03-2008, 20:29
Emi ja doszlam do wniosku, ze w tych wszystkich wioskach w ktorych spiewam i tak mnie nikt nie zna wiec co mi zalezya kasa jest naprawde niezla, wiec nie bylo sie nad czym zastanawiac tym bardziej ze przez ten caly czas nie spiewam sama, wiec to przyjemnosc a nie wysilek
nigdy by mi na mysl nie przyszlo zeby w CV sobie wpisywac summer au pair. chyba ze do pracy jako niania.
a jesli chodzi o problemy z forum to u mnie tez w ciagu kilku dni wszystko wraca do normy -
Ninka Jones > 23-03-2008, 20:29
Emi ja doszlam do wniosku, ze w tych wszystkich wioskach w ktorych spiewam i tak mnie nikt nie zna wiec co mi zalezya kasa jest naprawde niezla, wiec nie bylo sie nad czym zastanawiac tym bardziej ze przez ten caly czas nie spiewam sama, wiec to przyjemnosc a nie wysilek
nigdy by mi na mysl nie przyszlo zeby w CV sobie wpisywac summer au pair. chyba ze do pracy jako niania.
a jesli chodzi o problemy z forum to u mnie tez w ciagu kilku dni wszystko wraca do normy -
Vorissa > 23-03-2008, 23:04
Ninka, ale jednak nawet jako ta opiekunka nad dzieckiem to jakie? do?wiadczenie, a jeszcze zagranic? i u obcych ludzi, no chyba jednak warto.
Ja żadnego pp już nie mam, ale babkę też miałam niezl? xD a ta babka co cię uczy Julka to chyba faktycznie chora o.O -
Vorissa > 23-03-2008, 23:04
Ninka, ale jednak nawet jako ta opiekunka nad dzieckiem to jakie? do?wiadczenie, a jeszcze zagranic? i u obcych ludzi, no chyba jednak warto.
Ja żadnego pp już nie mam, ale babkę też miałam niezl? xD a ta babka co cię uczy Julka to chyba faktycznie chora o.O -
Ninka Jones > 23-03-2008, 23:57
sie zobaczy, na razie CV nie potrzebuje :lol:
ja PP mialam tylko w drugiej klasie i uczyla mnie moja baba od matmy...
mam celujacy :lol: -
Ninka Jones > 23-03-2008, 23:57
sie zobaczy, na razie CV nie potrzebuje :lol:
ja PP mialam tylko w drugiej klasie i uczyla mnie moja baba od matmy...
mam celujacy :lol: -
idril > 24-03-2008, 0:09
ja mam dopiero w tym roku pierwsz raz.
i nawet najwieksze kujonki maja max 3 u niej!
cholera przedmiot na ktorym powinno sie podciagac srednia jeszcze bardziej ja obniza!
ale co zrobic?! nauczyciel ma ZAWSZE racje! -
idril > 24-03-2008, 0:09
ja mam dopiero w tym roku pierwsz raz.
i nawet najwieksze kujonki maja max 3 u niej!
cholera przedmiot na ktorym powinno sie podciagac srednia jeszcze bardziej ja obniza!
ale co zrobic?! nauczyciel ma ZAWSZE racje! -
Vorissa > 24-03-2008, 14:46
hm, u mnie z PP żeby mieć 6 trzeba było wzi?ć udział w jakims konkursie ekonomicznym no i gdzie? się tam dostać... za to z PO na 6 wystarczyło zrobić w power poincie jak?? prezentację na wybrany temat zwi?zany z PO i najlepiej oddać na kasecie, ale można też na płycie xD
i tak mam 6 z PO