-
-
Re: British dream ^ ^
Yoanna > 26-08-2007, 21:43
ja sie do rekawiczek przyzwyczailam bo bywalo ze w pracy musialam po pare godzin ich uzywac... ale czasami to bylo przegiecie, bo wiadomo rece sie pod rekawiczkami poca, skora sie marszczy i jest nieprzyjemnie...
a do mojego operstwa 2 tyg! oh. my. god :lol: -
idril > 26-08-2007, 22:02
po mnie w zasadzie tez nikt nie oczekuje ze bede sprzatac, zmywac czy wyrzucac smieci ale ja po prostu nie moge patrzec na to co sie dzieje wokol mnie.
co smieszniejsze host (jak z nim gadalam przez telefon jeszcze w Polsce) zapewnial mnie ze nie bede musiala niczego sprzatac bo hostka jest pedantka i sama to robi wszystko.
pedantka.... buhahahaha!
to kim ja do cholery jestem skoro ogolnie jestem uwazana (nawet przez siebie sama) za balaganiare?! -
Klarasek > 27-08-2007, 14:19
ja juz dzis tez nie wytrzymalam i zaczelam im sprzatac.Nawet podloge zmylam bo nikomu nie wpadlo do glowy zeby zmyc ja po tym jak mala mleko wylala.A ja mialam dosc tego wiecznego kejenia sie...W ogole otwieram dzis kosz(w sumie kilka bo przeciez tu wszystko musi byc posegregowane)a tam w zadnym nie ma worka!Wszystko, nawet resztki jedzenia wrzucone luzem do kosza!Ciekawe kto to potem sprzatnie... -
idril > 27-08-2007, 14:56
u mnie smieci sa tez segregowane.
szkolo w jedna torbe
papier w druga
plastik w jeszcze nastpena
a 'zwykle' smiecie w juz do smietnika glownego. -
WAMPIREK > 27-08-2007, 18:30
A ja dzisiaj mialam poodkurzac dol domu...ale jak zaczelam odkurzac to caly dom poodkurzalam.
Pozniej poscieralam troche kurze....bo tu szaro bylo :/
Niby to nie nalezy do moich obowiazkow i nie powinnam tego robic..ale mi samej az bylo niedobrze tutaj przebywac wsrod tego brudu ...bleee
Bo ja lubie jak wszystko lsni -
idril > 27-08-2007, 22:11
ja tez nie moglam patrzec na czarna oslownie wanne i wzialam i ja wyszorowalam az lsni!
moja mama mnie nie pozna, ze ja taka sprzatajaca sie zorbilam.
ale tutaj ja na prawde nie moge tak zyc!
nie wiem jak oni wytrzymuja to tak ciagle? jak mozna zyc w takim syfie?! -
WAMPIREK > 27-08-2007, 23:07
Idril,moja takze
Ale mamy szkole zycia -
Ninka Jones > 27-08-2007, 23:08
Julka, moja mam tez jest w szoku jak jej opowiadam co tu robiemowie jej ze zamierzam jej pomoc, bo wiem jak zapieprza, a ona ze da mi odpoczac we wrzesniu :mrgreen:
kocham mame mimo ze mnie wkurza ostatnio -
asiafrugo > 27-08-2007, 23:42
moja mama jest dumna ze mnie sprzatac nauczyla :mrgreen: no ale nie moge sie tu dobrze czuc jak dookola syf - czuje sie przytloczona wtedy :wink: takze poswiece godzinke lub dwie i od razu sie lepiej czuje -
WAMPIREK > 27-08-2007, 23:46
A moja mama ostatnio dojrzala...wiem,ze to dziwne slowo jesli chodzi o mame,ktora jest osoba dorosla..ale podoba mi sie jej sposob w jaki ze mna rozmawia...Nie narzuca mi juz swojego zdania,tylko mowi ,ze to moja decyzja i cokolwiek sie nie stanie ona ja uszanuje i bedzie starac sie mi pomoc....
I powiedziala mi wczoraj,ze jest ze mnie dumna... :oops: