-
-
Re: Plany a rzeczywistość
edyta_s > 14-08-2007, 17:11
Moze byc ciezko.Ja jade dzisiaj na 1 dzien do Niemiec pomoc tacie w interesach i bardzo sie ciesze, ze moge do Niemiec wpasc. -
Ninka Jones > 14-08-2007, 21:42
ja sie cieszylam jak mialam wpasc do Anglii na dwa dni na koncert McFly w pazdzierniku, a teraz to juz do kolejnego wyjazdu na aupair sie nie zapowiadaale jeszcze tu jestem 18 dni... trzeba sie cieszyc -
idril > 14-08-2007, 23:06
[quote name="edyta_s"]
Ja bym jeszcze zrozumiala, jakby mieli mnie po prostu dosc, spoko, to jade do domu. Ale sorry, nie chca mnie, a tak milo mnie odsylaja, placza za mna i jeszcze zapraszaja do siebie. :/[/quote]
no to jest wybitnie dziwne! -
edyta_s > 16-08-2007, 15:22
trzeba, trzebaza rok bedziesz sie cieszyc na okraglo, ja tez -
edyta_s > 27-11-2007, 16:45
ostatnio to tylko na Ninki historie wchodze, wiec moze czas by odswiezyc swojanie, au pair juz raczej nie planuje byc, ale poplotkowac z bylymi operkami zawsze mozna Karola tez cos zaginela w akcji ze swoja historia;> -
Ninka Jones > 27-11-2007, 21:43
a no wła?nie, u mnie miała? pisać -
edyta_s > 28-11-2007, 1:06
pisze, pisze, ale nie moge Ci za bardzo historii zasmiecac
a Ty Ninka dalej operkowac chcesz? ja juz bym nie mogla zniesc mieszkania i pracy w 1 miejscu i to za taka kase. chociaz... swoje aktualnie beznadziejne zycie musze zniesc, to wszystko da sie zniesc.wszystkie niepowodzenia zganiam na jesien, wy tez? -
Ninka Jones > 28-11-2007, 19:41
no zaginęła...
a za?miecaj, proszę bardzo
ja sie chyba skusze na summer przed pój?ciem na studia żeby na laptopa odłożyć, a jak się nie dostane na dzienne to zostanę i pójde na swoje w październiku.
we'll see, jeszcze trochę czasu jest... -
edyta_s > 28-11-2007, 23:18
A ja planuje wyjechac do Anglii albo Irlandii, zeby na cokolwiek zarobic, nie tak jak podczas bycia au pair marne grosze. No troche jest, ale o takich rzeczach lepiej myslec wczesniej
p.s. Wiecie co, horoskopy czasem sie sprawdzaja, zauwazylam;p -
Ninka Jones > 29-11-2007, 1:12
linka poprosze