• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Przygody i podroze, te male i duze.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Przygody i podroze, te male i duze.

• Przygody i podroze, te male i duze.
  • Re: Przygody i podroze, te male i duze.

oliwka911gt > 25-01-2007, 20:23

magda, tez slyszalam, tylko ja mialam juz problem z powortem z mekyku ostatnim razem. nawet chyba o tym gdzies wspomnialam, albo na tym forum albo o stanach. wize mialam wazna. na pytania czy moge leciec do meksyku w nastepnym roku dostalam odp od imigration ze potrzbuje nowa wize wbita w paszpocie. a skoleji przypdaek izy calkowicie zaprzecza temu co mowili z imigration. wczoraj polnocy siedzialam i szukalam, szczerze mowiac gowno znalazlam, ale znalzlam jakis numer gdzie moge dostac wiecej info bede dzwonic.

termin wyjazdu 27.02. - 11.03.2007.

oliwka911gt > 25-01-2007, 20:25

a wlasnie magda, co z twoja historia?? co z flogiem?? co tak sie znaniedbalas??

maada > 26-01-2007, 2:38

kurcze, zaniedbalam sie strasznie to prawda :oops: od pewnego czasu brakuje mi czasu na forum -jak siedze w necie to gadam ze znajomymi z pl bo nie chce stracic z nimi kontaktu -za 4,5 mies juz tam wracam! no a musze jakos tutaj zyc tak samo od pon do czwartku mam szkole -bo chodze na 2 jezyki teraz, a piatek -wiadomo-weekendu poczatek :lol: dzisiaj moze sie zmobilizuje wreszcie i 2 zdania napisze

pozdr. serdecznie

btw. doskonale Cie rozumiem ze nie chcesz jechac z hostami to tego meksyku...jeszcze jak jedziesz gdzies po raz 1 to jest inaczej, przynajmniej ja tak mam -taka mobilizacja 'oo..zobacze nowe miejsce...' jakby mi hosci zaproponowali teraz po raz drugi wypad na floryde to tez bym podziekowala :wink:

madzieeek > 26-01-2007, 15:23

Hej, hej!

A mnei sie szykuje tez malutk apodroz

Moze dla wiekszosci tu obecnych moj wypad wyda sie niczym - dwa tygodnie w oklepanej Anglii ;p

Ale ja sie bardzo bardzo ciesze, bo zobacze mojego brata, ktorego nie widzialam juz 5 miechow no i jeszcze dlatego, ze wogole tego wypadu nie planowalam...

ale wiadomo - bez planu zycie...

no a poza tym: dwa tygodnie poza hostowym domem, podczas gdy dzieciaki przebywaja w nim 24h - bo maja wakacje zimowe ;p

To tak w skrocie...

oliwka911gt > 26-01-2007, 18:33

super! a co hosci na to ze tak wybywasz czesto i nie ma cie tydz lub dwa??

europa, kiedy to bedzie :roll:

madzieeek > 27-01-2007, 23:01

W calej tej mojej kiepskiej sytuacji na ktora wyklinam, jest jeden wielki PLUS - poniewaz hostka jest nauczycielka (zarazem moje przeklenstwo ;p) totez ma zawsze wolne wtedy kiedy dzieci i wtedy stara sie realizowac jako matka ;p

Dlatego samam uznala ze z anglia to swietny pomysl

A co do europy, to mam nadzieje Oli ze jak najszybciej - w koncu jestesmy umowione do Frantic'ka

Bisous!

oliwka911gt > 31-01-2007, 7:51

no i pewnie.

magda, za rok. ale obowiazkowo. dla mnie to i tak pasja, chocby niewm jakby zminieli nazwe to dla mnie itak pasja to bedzie :lol:

oliwka911gt > 01-02-2007, 6:07

maada, twoja chec jechania do meksyku nadal aktualna?? bo niewem czy mam gadac na twoj temat z hostami.

maada > 01-02-2007, 19:16

hehh dzieki bardzo, ale ja tak zartowalam tylko :roll: pewnie ze bym chciala :wink: ale ja juz nie dostane urlopu niestety -bylam 2 tyg w pl na swieta :? a szkoda...bo ten meksyk kuszacy... :wink:

oliwka911gt > 01-02-2007, 19:55

• Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia