• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

• Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
  • Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!

martamaua > 09-10-2006, 1:42

Jezus Sol mało co a bym się rozpłakała jak to czytałam!

W końcu dała? znak życia, no i studiujesz, ale sie naszej trójce poukładało co? Mailujesz z Al??

Kierunki widzę mamy pokrewne

Skontaktuj sie ze mna kobito jak najpredzej!

Ela333 > 09-10-2006, 22:03

Widzisz jak Ci wszystko pieknie ladnie ulozylo tylko pozazdroscic

Ja tylko jednego nie rozumiem dlaczego Ty sie musialas opiekowac dziecmi sasiadow???

patrula > 09-10-2006, 23:45

o matko Sol jak to czytalam wlos mi sie na glowie zjerzyl brrr ja tez bardzo chce idc na studia w PL dlatego tu przyjechalam. Kase na studia odloze to najwazniejsze no i jezyk oczywiscie <LOL>

Fajnie ci sie ulozylo. najwazniejsze to to ze teraz robisz to co chcialas, jestes szzcesliwa to sie w zyciu liczy najbardziej.

pozdrawiam z Dublina Patrycja

Sol > 10-10-2006, 9:28

I tak jak piszecie jestem szczesliwa-ciesze sie ze zdecydowalam sie na studia-choc zawsze bylam ich goracym przeciwnikiem-ale to co sie dzieje w tym kraju totalnie mnie rozwala...

Jak ludzie maja nie wyjezdzac kiedy maja tyrac od rana do wieczora za 600zl???W przeciagu kilku miesiecy mojemu ojcu obcieli pensje 2 razy!!!!!!!!!

I mimo iz naprawde stalam sie ostatnio wieksza patriotka to czasami mi po prostu wstyd za to co jest....I jest mi smutno i przykro bo chcialabym zeby bylo lepiej....

Sol > 10-10-2006, 9:32

A co do naszej"swietej trojcy" to niezle sie ulozylo :lol:

Marta pamietasz co sobie przysiegalysmy jak ja z Dani wyjezdzalam???

Teraz czasami troszke zaluje ze wtedy tak sie to wszystko potoczylo ale coz... :?

Przeslij mi kochana poloweczko twoj numer tel bo ja wszystkie numery gdzies zapodzialam :mad:

martamaua > 11-10-2006, 0:29

781820611

Sol > 11-10-2006, 9:36

a komorke masz???

martamaua > 11-10-2006, 17:54

To jest komórka :lol:

Gość > 13-10-2006, 13:49

takie dziwaczne teraz te numery po calej Polsce sie rozniosly... juz trudno poznac co jest co

tez sie zastanawialam co to, jak dostalam

Sol > 18-10-2006, 17:32

Tak sie zastanawiam czy skoro nie jestem juz au-pair to powinnam tutaj dalej pisac?-ale doszlam do wniosku-czemu nie???

To jest moj pamietnik i zapisalam tutaj wszystko o najlepszych chwilach w moim zyciu!!!

A co do trazniejszosci to musze przyznac ze jestem pozytywnie zaskoczona moja studencka grupa-fantastyczni ludzie!!! :lol:

No naprawde na poziomie, kulturalni, wygadani i mimo iz z centum miasta(przynajmniej wiekszosc) to ja ich wszystkich uwielbiam :wink:

Bawie sie z nimi jak prawie nigdy wczesniej :lol:

A w ogole teraz z innej beczki...jak wyjechalam z Francji to potem tak jakos sie zlozylo ze nie mialam czasu ani mozliwosci zeby napisac do tej mojej rodzinki i wczoraj otwieram skrzynke-patrze-a tu mail od moich Francuzow :?

Oczywiscie przepraszaja ze nie mogli wczesniej napisac, pytaja co u mnie, dzieci pododno za mna tesknia i ciagle o mnie pytaja :? (czyzby nowa au-pair nie byla tak sympatyczna jak ja 8) hehe) i na koncu mi pisza ze maja au-pair ze Szwecji ale ze ona zostaje tylko do grudnia i czy bym jednak nie chciala do nich wrocic po swietach!!!

Jeszcze im nie odpisalam ale oczywiscie biorac pod uwage ze moje zycie jest w 100% teraz tutaj i mimo iz mam tutaj tez swoje problemy nie wszystko jest rozowe to moje plany i marzenia sie przekwalifikowaly i nie

ma w nich miejsca na rzucenie studiow i powrot do francji...przynajmniej na razie... :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia