-
-
Re: KASIK - to ja:)
kasik > 20-10-2005, 0:39
Z kazda chwila, z kazda sekunda jestem coraz bardziej pewna swojej decyzji o opuszczeniu tego DOMU WARIATOW!!!!!!!!!!
Tego sie nie da opisac, musialabym chyba nagrac, nie ma spokojnych 5 minut, dzien w dzien..
Wlasnie Zora rzucajac sie po podlodze jakby mialala padaczke wykrzyczala, ze chce zebym opuscila ten dom i jej rodzine, z przyjemnoscia to zrobie.
To juz bylo na zakonczenie jej 10 minutowej furii. To przyklad jeden z wielu, codziennie mam conajmniej 10 takich sytuacji, zero schedula, nie mam jak pracowac i w dodatku czuje sie jak durna gowniara, wciaz pomiatana przez Aske..
Ciezko to wszystko opisac, za duzo sie dzieje, serio musialabym nagrac..
Czuje sie fatalnie, 3 miechy jakos zeszly, ale koniec, dluzej tak nie wyrobie! To jest pieklo! -
Emm > 20-10-2005, 5:24
stara, jak Ci jest zle to zmieniaj.Nie ma sensu sie meczyc.Trzymam kciuki, zeby sie udalo. -
martamaua > 20-10-2005, 10:31
Mojej mlodszej tez odwalilo!!!No mam dosyc tego bachora jak nigdy wczesniej!!!!!Drze ta morde,skacze,rzuca sie wyje i co jeszcze,wszystko musi miec od zaraz,ja mam rzucic zajecia,bo zasrana dwulatka(ktora notabene miala przestac srac w pieluche po 3 miesiacach mojego pobytu...a mija niedlugo miesiecy 10 i jak srala tak sra....)cos chce,bo jej sie wszystko nalezy!!!A zdanie zmienia co 5 minut,mam juz jej dosc!!!A rodzice co?Gowno!!!!Usmiech na ryj i zachwyt ojej jaki ona ma temperament!!!No Chryste co za tepi ludzie!!!Jakie oni maja pojecie o wychowywaniu dzieci!!!!Jak je sama kiedys bede miec to w zyciu nie beda tak rozwydrzone!!!Po raz pierwszy mam ochote pieprznac jej porzadnego klapsa w dupe i zamknac w pokoju,bo to co wyprawia w pale sie nie miesci!!!!!!!!Tez bym musiala to nagrac Kasik!!!!!!!Pokazac glupiego bachora!!
No i swojej lazienki tez mi brakuje coraz bardziej,zeby prawie co rano czekac z godzine zanim sie wysikam!!To popieprzone!!!!
Sorka,ale mi emocje uszly..... -
Gość > 22-10-2005, 1:38
Jakie macie przeboje z tymi bachorami !! Slowo daje ze ja bym nerwowo nie wytrzymala !!!
Mam pytanie ,jakie sa konsekwencje po zgubieniu paszportu w Stanach ? -
kasik > 22-10-2005, 8:20
Z tego co wiem to na paszport mozesz czekac nawet do 6 miesiecy, placisz za niego ponad 200$, potem zaczyna sie jazda z wiza, do tego dochodza oplaty notarialne i przez kilka miesiecy mozesz byc BEZ paszportu. Wiec pilnujcie go jak oka w glowie :!: -
Gość > 22-10-2005, 10:00
Czyli jednym slowem STRACH SIE BAC! -
Emm > 24-10-2005, 14:42
o matko, kaska, widzialam Twoj fotolog-haha-imprezowiczko, baluje sie, co?ja mam dokladnie tak samo. W niedziele wieczorem jak odwozilam Szwedke to najpierw spiewalysmy na glos w aucie a potem rozpacz, ze dopiero niedziela pozny wieczor, a my juz chcemy piatku!!!
W PL tak sie nie imprezowalo, co tu.
zadzwon do mnie babsztylu, mam ci cos do opowiedzenia, padniesz! -
kasik > 25-10-2005, 0:48
Hahahah Emm masz racje, imprezuje sie tu inaczej niz w Pl, i chyba powoli sie wkrecam w to zycie towarzyskie. W koncu zaczelam rozumiec co ludzie ode mnie chca i moge z nimi pogadac, bo wczesniej czulam sie idiotycznie jak nie wiedzialam ocb.
Ta domowka to bylo cos zupelnie innego iz w Pl, mowie jak z filmu...
W ogole weekend mialam zajebisty, ale jak zwykle szybko sie skonczyl
Dobrze, ze poniedzialek juz za mna -
monica07 > 25-10-2005, 1:14
niech zyja weekendy!8) -
edzia > 25-10-2005, 7:19
gorzej jak weekend w domu z 39 stopniowa goraczka na dodatek samemu :mad: