• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA Październik 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• USA Październik 2012

• USA Październik 2012
  • Re: USA Październik 2012

Nimell > 04-09-2012, 13:32

Ja też miałam jakieś 3 tygodnie przed wylotem ;) mi w agencji powiedzieli że bookują bilety jak mają już zamkniętą listę au pair które wyjeżdżają tego samego dnia ;)

adziszkowa > 04-09-2012, 13:50

dziękuje za informacje. Cien wiatru ja na pewno skorzystam z pomocy przy wypelnianiu papierow wizowych, poki co odlozylam to na bok to to ostatni tydzien mojej walki z pisaniem licencjatu takze wole skupic sie na jednym

nana > 05-09-2012, 19:13

Dziewczyny i na mnie przyszła pora 8 października lecę do San Diego w Kalifornii

adziszkowa > 05-09-2012, 19:37

o jejku, ale zazdroszczę lokalizacji! gratulacje! możesz coś więcej powiedzieć o rodzince, obowiązkach itp?

nana > 05-09-2012, 20:04

[quote name="adziszkowa"]o jejku, ale zazdroszczę lokalizacji! gratulacje! możesz coś więcej powiedzieć o rodzince, obowiązkach itp? [/quote]

dzięki! tez baaardzo sie ciesze i jeszcze nie do końca to do mnie dociera

Mam jedno dziecko- prześliczną dziewczynkę, która będzie miała 4 miesiące jak przyjadę. Młodzi rodzice, host tata lekarz w marynarce wojennej, mama farmaceutka też w marynarce ale cywil. Jestem z małą od pon do pt od 8 do 17:00, weekendy wolne. I mam widok z okna na palme

sylvia > 05-09-2012, 21:25

Nana gratuluje!

I bardzo zazdroszczę- lokalizacji też, ale bardziej tego, że znalazłaś swoją perfect family

Nimell > 05-09-2012, 21:25

Nana, to cudownieee ;) gratuluję!

sylvia > 05-09-2012, 21:48

Dziewczyny jak czytam, że kolejna osoba znalazła rodzinkę to wpadam w jakiś podły nastrój.

Tzn. cieszę się z Wami!

Ale też dopadają mnie negatywne myśli- dlaczego nikt mnie nie chce?

Tak długo już czekam..

Strasznie Wam zazdroszczę!

I znów będę chodzić przygnębiona..eh.. życie :/

DominikaDomi > 05-09-2012, 23:38

ja juz powoli nastawiam sie na to, ze bd musiala przelozyc wyjazd na przyszly rok. bo niestety dziekanke moge wziac tylko od pazdziernika. ahh

ale jak czytam o tym, ze kolejna osoba znalazla rodzine to ogromnie sie ciesze. nie wiem w sumie czemu, ale ogarnia mnie radosc tak jakbym to ja miala leciec

Ewelina54 > 05-09-2012, 23:42

sylvia jak dlugo czekasz na rodzinke??moze to kwestia filmiku lub jego braku??powiem ci szczerze, ze widzialam niektore filmy au pair na youtube i az mnie przerazily, sa tez fajne i ciekawe jak i rowniez trafilam na bardzo nudne
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia