• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

Johnson > 25-12-2013, 7:03

Zawiesiłem
    wiem wiem...wściekałem się na takich ludzi jak ja jak byłem w polsce
    haha
    ale uwierz mi , nic się nie dzieje godnego opisania...

sebollo4 > 25-12-2013, 11:57

Hah spoko spoko, na szczęście są dziesiątki innych blogów ale tylko Twój pokazywał AuPair z trochę innej perspektywy

yamisouls > 26-12-2013, 12:58

Hejaa, jak tam aplikacja wam idzie? Macie już otwarte roomy? Ja chciałabym mieć profil widoczny dla rodzinek do połowy stycznia ale narazie nie mogę się zmobilizować do filmiku i listu więc wszystko stoi w miejscu Zobaczymy czy się uda...

ttankian > 26-12-2013, 14:54

Ja jeszcze się nei zgłosiłam nawet do agencji ... Myślę, że zrobię to w ferie. Tak, żeby pod koniec lutego mieć otwarty room. Nie za późno co nie ?

Divertissante > 26-12-2013, 15:10

Dziewczyny nie czekajcie, jeśli jesteście zdecydowane na wyjazd to MIGIEM lećcie i załatwiajcie wszystko, żeby mieć już otwarty room! Nie wiadomo ile będziecie czekać za rodzinkami! Bierzcie przykład z innych dziewczyn, które się ociągały (CZYT. JA) planowałam wyjazd na wrzesień i co, czekam ciągle za perfect! Ścisnąć tyłek i do roboty! To wcale nie jest takie straszne, tylko po prostu ciężko się za to zabrać Powodzenia Wam życzę! 

yamisouls > 26-12-2013, 15:11

Myślę, że ok I tak obstawiam, że najwięcej rodzinek będzie koło kwietnia/maja. Chociaż z drugiej strony wiadomo, im wcześniej tym lepiej

missbigdreams > 26-12-2013, 18:03

Jako prezent świąteczny zaakceptowali mnie w APC i otworzyli room 24.12 więc teraz zostaje mi tylko nagrać ten przeklęty filmik i czekać.

ttankian > 28-12-2013, 10:58

Dobra, teraz pytanie dokumentowe. Ile dłużej trzeba mieć ważny paszport? Bo u mnie dylemat , bo ważność mi się kończy w 2015 , a słyszałam, że conajmniej musi być pół roku dłużej ważny... Nie wiecie jak to z tym jest ?

Dobra, przy okazji przyznam się, że zwlekałam tak strasznie długo z tymi aplikacjami z powodu "miłości", jednak stwierdziłam, że jeśli teraz nie polecę, to potem będę bardzo żałować, że nie spróbowałam.

yamisouls > 28-12-2013, 17:28

Na stronie apia jest właśnie tak napisane "Pamiętaj, że paszport musi być ważny przez cały okres Twojego pobytu w USA oraz przez min. 6 miesięcy od daty zakończenia programu."  

No pewnie, lepiej żałować, że się coś zrobiło niż, że się zrezygnowało z marzenia

ttankian > 28-12-2013, 17:38

No właśnie, czyli dobrze pamiętam (: To czeka mnie w takim razie jeszcze rundka po urzędach Jakie dokumenty trzeba mieć przy sobie przy skłądaniu aplikacji ? Wiem, że zaświadczenie o niekaralności, ale międzynarodowe prawko też, czy dopiero jak tam wylatujemy ?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia