-
-
Re: Au Pair w kuchni :)
Kalia > 16-03-2006, 20:38
marchewkowe jest pyszne- smakuje podobnie do piernika ale jest lźejsze i bardziej puszyste a poza tym trudno wyczuć że w ?rodku jest marchewka
polecam, naprawdę warto :-D -
Edi > 16-03-2006, 20:54
A duzo tego wychodzi?bede dzialas w srode.Ale sie nawsuwam :lol: -
Kalia > 16-03-2006, 21:33
całkiem sporo ;-) taka zwykła blaszka w kształcie prostok?ta
jeżeli robisz tylko dla siebie to możesz zrobić z połowy składników
Pozdrawiam i życzę smacznego -
Emm > 16-03-2006, 21:52
ja mam polski sklep minute drogi( a nawet mniej) od domu.Wczoraj z kasikiem lazimy sobie po sklepie, lazimy i patrzymy-a tu ogorki kiszone-z beczki!!! -
kasik > 17-03-2006, 2:23
Polski sklep jest najlepszy. Nawet nie minute drogi spacerkiem.
A w ogole to musze przyznac, ze Emm jest swietna kucharka, hmmmm po prostu palce lizac, lepiej trafic nie moglam, teraz czekam na zurek -
Gość > 21-12-2006, 9:58
kurde mol
zgodzilam sie robic golabki a nie mam pojecia o tym
wiem ze potzrebuje ryz i kapuste i na tym konczy sie moja wiedza
znacie jakis taki szybki przepis ?
moga wyjsc niedobre ,oni i tak sie nie znaja -
(-:MARZENA:-) > 22-12-2006, 18:54
heh do ryzu to jeszcze mieso mielone bedzie potrzebne...tudziez grzybyugotowac, zmieszac, doprawic i gotowe...kapuche cala do garnka z wrzaca woda wlozyc i jak listki beda odlazic to je odrywac i studzic...jak zlozyc to zapewne wiesz...bedzie good..powodzenia -
(-:MARZENA:-) > 23-12-2006, 13:16
tak sie zastanawiam ile ten DEBIL OGRANICZONY UMYSLOWO CHYBA co tu taki smietnik robi bedzie jeszcze mial energii zeby te linki wklejac.....ze tez ludzie co robic nie maja :roll: -
niuniusiek > 23-12-2006, 13:50
po mojemy to nie jest ludz, tylko przeglupi program ktory generuje nicki i wkleja linki gdzie popadnie :/ nie da sie jakos zabezpieczyc forum przed takim czyms? -
niuniusiek > 23-12-2006, 13:51
a tak offtopujac... to widzialam kogos bardzo podobnego do Ciebie Marzeno we wtorek lub srode w galerii krakowskieja moze to bylas Ty?