-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 04-07-2008, 23:38
pracuje w godzinach 9-17 (+/-), dostaje 350 zl tygodniowo (1400 miesiecznie to wychodzi). umowa byla taka ze babcia zostaje ze mna przez pierwszy tydzien, z tym ze codziennie zmniejsza swoja ingerencje w moja prace. ja sie tak balam wtorku myslac o tym co Jula Ty mialas sie z babcia! ale moja okazala sie taka przednia :lol: nazwala siebie sama babcia alternatywna i wiecie ze byla ze mna tylko pierwszego dnia do 15? :lol: zadzwonili do niej i tak mnie zachwalala ze kazali jej mnie zostawici tak sie stalo :lol: no i od tamtej pory juz siedze z dziecmi sama, w ogole oni sa bardzo zszokowani ze Baska mnie pokochala w tak krotkim czasie bo poprzedniej niani wyla przez 1,5 tygodnia nie mogac jej zaakceptowac... :roll: dzis dostalam wyplate, 350 tak jak umowione mimo ze ten tydzien byl w sumie niepelny, bo w poniedzialek nie pracowalam no i we wtorek prawie caly dzien z babcia (pani Magda powiedziala ze to za dobra wspolprace :lol . dogaduje sie swietnie i z dziecmi (sa strasznie grzeczne) i z ich rodzicami (oni sa z kolei bardzo otwarci). jak tylko przychodze to pan Lukasz serwuje mi kawe :lol:
a i jeszcze jedno! dzis wyszlam wczesniej bo do domu musialam wrocic no i babcia przyszla przed 15. czaicie ze Baska nie chciala do niej isc? przykleila sie do mnie i zaczela plakaca babcia "pani Nino gratulacje" pisalam o tym potem pani Magdzie, posmiala sie
ahhhh i co do urlopu, trwa od 12 lipca do 10 sierpnia i placa mi za niego 50% miesiecznego wynagrodzenia. ale nie bede sie nudzic przez te 4 tygodnie bo babcia mnie wyblagala zebym przez 10 dni zaopiekowala sie jej mieszkaniem bo leci do Paryza i psa nie bedzie mial kto wyprowadzac. mieszkanie jest w samym centrum wiec jeszcze jak ma mi za to placic to z wielka przyjemnoscia to zrobie :lol:
to chyba tyle, na razie wiecej nie pamietampytajcie o co chcecie, ja tylko powiem ze los jest przewrotny -
edyta_s > 05-07-2008, 0:17
Los jest niesamowicie przewrotnyGratuluje, ze tak Ci sie poszczescilo Tylko powodzenia zyczyc w dalszej pracy i we wszystkim innym -
Ninka Jones > 05-07-2008, 0:43
nie dziekuje
najblizszy krok do uszczesliwienia siebie samej to wyprawa do Londynu na koncert. nawet faceta tak bardzo nie chce jak tej wycieczki :lol: -
idril > 05-07-2008, 13:13
Nina kochana BOSKO!
jak mi sie podoba to wiesz ze jest dobrze
ale zeby nie bylo strasznie slodko i pieknie to musze powiedziec ze zdjecie chlopca mi sie tylko otwiera.
czemu?!
:* -
Ninka Jones > 06-07-2008, 14:39
wpisz na NK Łukasz Derlacki Warszawatam sa wszystkie -
idril > 06-07-2008, 16:09
zaraz zobacze! -
Kierlajn > 07-07-2008, 9:44
suuperGratuluje i czekamy na dalsze wiesci od Ciebie Powodzenia -
Ninka Jones > 07-07-2008, 23:16
jest OKdzis Antek spadl z lozka na twarz ale plakal jakies 20 sekund bo pocalowalam i nie bolalo potem, zawinelam mu dwie kostki lodu w worek i latal z tym (nie chcialam zeby mial limo jutro xD). ale pogoda do dupy, nie ma jak z nimi wyjsc bo pada deszcz jeszcze 4 dni pracy a potem 4 tygodnie urlopu :lol: :lol: :lol: -
idril > 08-07-2008, 12:40
[quote name="Ninka Jones"] jeszcze 4 dni pracy a potem 4 tygodnie urlopu :lol: :lol: :lol:[/quote]
no takurlop konieczny. po ilu to dniach pracy?! :lol: -
edyta_s > 08-07-2008, 17:50
ale masz dobrzeja to urlop bede miala, jak go sobie narysuje