-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 18-06-2008, 22:03
hmmm my?lałam prędzej o "przyszłej żonie" :mrgreen:
that was a joke :lol: dobry humor sie mnie trzyma ostatnio -
Yoanna > 18-06-2008, 22:53
wiesz moze by docenil twoj humor, nigdy nie wiadomo, wiec moze napomknij o tej zonie
a w ogole ninus to - tylko nie bij :lol: - w koncu wybieram sie do watford! ale duzo nie zobacze heheh bo jade do klubu :lol: -
Ninka Jones > 18-06-2008, 23:01
nie bede bila :lol: juz nie chce byc zona Danny'ego
a z tym zartem nie bede ryzykowac
no kurcze nie wiem jeszcze co zrobie -
idril > 19-06-2008, 11:25
oj tam ja bym zaryzykowala. to wcale nie jest wszystko takie oczywise! przeciez bedzie pisal 'dla przyszlej zony' a nie dla 'mojej przyszlej zony' wiec zawsze mozna podciagna pod to ze kiedys bedziesz zona czyjas tam wiec teraz jestem przyszla zona
ktos cos rozumie? ja juz chyba nieeeee :lol: -
Ninka Jones > 19-06-2008, 11:34
on jest b. inteligentny wiec raczej by zczail o co chodzi xD nie chce przy nim nirepotrzebnie buraka palic xD -
edyta_s > 19-06-2008, 12:05
a ze tak spytam - kim jest owy Grzesiu?bo ja taka jak zwykle niedoinformowana -
Ninka Jones > 19-06-2008, 12:21
to ten z mojego podpisu, nie ogladalas You Can Dance? :lol:
DZIEWCZYNY MARZENIA SIE SPELNIAJA! :mrgreen:
w piatek za tydzien McFlye oglaszaja trase! matko ale jestem szczesliwa
Jula spodziewaj sie wiadomosci, mam nadzieje ze kupno biletow wciaz aktualne 8) :lol: -
Yoanna > 19-06-2008, 14:51
ja tez bym zaryzykowala.
przyklad.
w piatek bylo u mnie w klubie 3 kolesi. dwoch braci i ich kolega. dla jednego z braci sie spodobalam heheh. pod koniec imprezy podchodzi drugi brat z tym kolega, pokazuje mu na mnie i mowi: zobacz, ona byc moze bedzie w mojej rodzinie. heheh :lol: efekt taki ze bracia przyszli tez w piatek. a w nadchodzaaca niedziele mam randke hahha. wiec ja na twoim miejscu nin bym zaryzykowala :lol: -
Yoanna > 19-06-2008, 15:57
kotek od kiedy ty bedziesz w wawie? -
Ninka Jones > 19-06-2008, 16:04
1 lipca. niektore weekendy jestem w domu. a co? :lol:
jeszcze nie wiem, najbardziej sie boje ze te glupe HOT wyczaily te warsztaty... wtedy po ptakach :evil: ale zostaje nadzieja ze przyjedzie swoim samochodem, wiec po numerze rejestracyjnym przy malych znajomosciach w policji mam jego adres :lol:
co ja bym dala za randke... :roll: