-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
martamaua > 05-11-2005, 11:07
Aaaaa to witam w klubie dziewczynki! Kolejna maniaczka ciuchow jestem.I tak samo sie nauczylam dobierac,choc z butami mam jeszcze problem ale damy radeWam to i tak zazdroszcze tanich amerykanskich ciuszkow i towaru do oporu!
A to,ze wszystko z innej parafii (hehehe) to znana mi bajka W koncu trzeba sie keidys nauczyc ile mozna wygladac jak dziadowa -
Yoanna > 05-11-2005, 16:53
a ja dzis wreszcie po dluuuugich poszukiwaniach kupilam buty zimowejeszcze tylko trzeba troche czasu poswiecic na znalezienie kurteczki, bo kurcze juz chlodno... -
martamaua > 06-11-2005, 2:25
Aaaaaaj skusilam sie.Bo chodzil mi po glowie od jakiegos czasu sweterek taki dluzszy co jak sie go przewiaze paskiem to jak mini wyglada.Doslownie 'golf do kolan' hehehe
I dzis tak spontanicznie wchodze do sklepu i jest!Bez zastanowienia wzielam!I teraz latam przed lustrem jak glupia i sie podziwiam hehe.
Btw. cos mnie glupi strach naszedl przed atakami terrorystycznymi.Tak ogladnelam jeszcze raz Saw i popatrzylam jak sie ludzie wybijaja i tak mnie cos naszlo,ze ja tu sweterki i cuda a tu moze sie stac(tfu!).Po tym Londynie glupie schizy mnie lapia.Wiem,ze temat na takie przemyslenia raczej nieodpowiedni ale tak jakos.... :| -
MONIKA > 06-11-2005, 3:15
Z Cioska zwiadzamy Boston, gubimy sie i kupujemy ciuchy.
Bosz, wydalam gore siana w tym tygodniu!!! Szajse.
Kowbojki cudne kupilam, wszystko przez Anie. :lol: -
Emm > 06-11-2005, 19:04
zestaw kosmetykow chanel.Nie powiem za ile, bo nie chce mi sie nawet przypominac o tym. Chyba mialam chwilowa zacme umyslowa, jak kupowalam.
tone ciuchow, bo wczoraj w providence mall bylam.zamieszkac tam moge -
agulka > 07-11-2005, 3:40
wiec tak...po antyodstersujacych zakupach moja szafa powiekszyla sie o nowa torebke, 4 pary spodni , i uwaga..nawet ladniutki jeansy kupilam/ wczesniej mialam problem, bo nic mi sie nie widzialo../ kupilam tez sliczne wdzianko na swieto dziekczynienia, 2 pary butow i hurtem bizuterie..5 pierscionkow, 4 lancuszki..3 pary kolczykow.. zeby nie bylo, ze tylko sobie...to mamusce kupilam sliczny sweterek i misiowa pizamkena to wszystko wydalam niecale 200$ wiec jedna tygdoniowke.. eh kocham zakupy -
MONIKA > 07-11-2005, 4:26
W tym tygodniu rozwalilam ponad dwa tygodnie pracy.
Kowbojki, spodnie, sweter, zarcie po knajpach itp, ale warto bylo, bo super czas mielismy, co nie? :lol: -
Gość > 07-11-2005, 9:02
[quote name="agulka"]wiec tak...po antyodstersujacych zakupach moja szafa powiekszyla sie o nowa torebke, 4 pary spodni , i uwaga..nawet ladniutki jeansy kupilam/ wczesniej mialam problem, bo nic mi sie nie widzialo../ kupilam tez sliczne wdzianko na swieto dziekczynienia, 2 pary butow i hurtem bizuterie..5 pierscionkow, 4 lancuszki..3 pary kolczykow.. zeby nie bylo, ze tylko sobie...to mamusce kupilam sliczny sweterek i misiowa pizamkena to wszystko wydalam niecale 200$ wiec jedna tygdoniowke.. eh kocham zakupy [/quote]
obliczylam ten zakup w przyblizonych cenach finskich - za ta ilosc rzeczy zaplacilabys ponad 400€ czyli wiele ponad moja miesieczna pensje (ok 60-70€ wiecej niz ja miesiecznie dostaje) a porownujac do finskiej operskiej... normalna operka miesiecznie dostaje 252€ - wiec wyobrazcie sobie jaki shopping mozna uprawiac 8O :? :evil:
ja sobie wreszcie cos kupie w styczniu jak z dlugow wyjdeale pewnie na jeansach sie skonczy, bo nie bedzie kasy na wiecej -
martamaua > 07-11-2005, 11:55
Ja sie tylko skusilam na ten moj sweterek,wyjscie do kina i jakies zarcie.Ale teraz juz tylko prezenty dla rodzinki no i w PL cos popatrze,buty szczegolnie,bo tu shit... -
agulka > 07-11-2005, 17:25
bo wlasnie zakupy sa jednym z najwiekszych plusow operkowania w usa..
zarabiamy w sumie malo jesliby porownac nianie amerykanskie.. ale mimo wszystko mozna niezle zakupy zrobic