• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
  • Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

MONIKA > 02-12-2005, 18:17

Czytajac to, niezly mam ubaw, ale nie sadze, ze to snieszne, jak rzygaja/sraja/wycieraja bugisy. 8O

U mnie panuje kult bambi. Holls po prostu kocha wyskakiwac i mi dupe pokazywac, probuje nie zwracac uwagi, ale dajcie spokoj. Zawsze jak do szkoly ide a ona sie kapie, wstaje w wannie i wypina dupe. Az przestalam wchodzic, krzycze tylko pa i spadam.

Ostatnio pierwszy raz mialam ich wykapac. Napuscilam wody. posiedzieli 45 minut i tyle bylo mycia. Wytarli sie. Koniec imprezy.

Moje poprzednie dzieci byly jakies takie apetyczniejsze, ci sa okropni, normalnie sie ich brzydze. Yak!

Will tez zawsze idzie siku i mietoli tego fiuta i mietoli, bo musi go trzymac w dol, w przeciwnym wypadku zaleje podloge.

Od kiedy zaczelam pracowac z nimi ciuchow do pracy uzywam tylko raz. Potem pranie, bo to mnie mala polize, to wysmaruje czekolada, ale nie zeby az z gilami wyskakiwac.

Caroline > 02-12-2005, 23:55

Z pokazywaniem fiutka to moj starszy ma jaka obsesje, na okraglo go wyciaga i sie chwali, pyta czy duzy (!!!), ma 10 lat... 8O

A ostatnio wola mnie i sie pyta czy ma duzy namiot, i pokazuje na krocze bo pod majtkami "mu stanal".... czasami to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac.

Gile zre namietnie i jeszcze chwali sie ze dobre :?

A dzisiaj przytargal reklamowke z przepoconymi ciuchami z gymu,z adidasami i miedzy tymi wszystkimi smrodami ciastka, ale sie ze starym zajadali....

martamaua > 03-12-2005, 0:19

O FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!LEEEEEEEEEEEEEEEEE........

Moje dzieciaki sa czyste.W sensie osrane nie chodza i w papier wycieraja rece,buzie.To ze sie jedzeniem mala upapra to luz.Czekolada na buzi mnie nie brzydzi.Tak jak i wezme od nich gryza czegos i sprobuje.Z tym nie ma problemu.

U mnie odwrotnie z tylkami.Jak sie czasem ubieram to krzyczy starsza 'widzialam twoje piersi,widzialam twoja pupe',czy majtki mi wybieraja jakie ma ubrac,bo kolorowe to sie zainteresowaly i 'dzis ubierzesz te ok?'.Albo podleci i mi te cycki tak haha nie wiem dotyka/bada/uciska.Jak nazwac ta czynnosc??!! :roll:

Poprostu taka ciekawa jakby z plastiku byly.Niezrecznie mi z tym,ale nie ma jakiegos podtekstu,mam nadzieje,ze rodzicom nie mowi No nie ma dziecko swoich i musi wiedziec jak to jest byc duza dziewczynka.

Ale z zarciem to samo,tylko nie wymiotuje a testuje.Czasem przemieli i stwierdzi,ze niedobre to zaraz to na talerz spowrotem.I wez jedz

Z fiutkami i rzygami nie mam problemow

MONIKA > 03-12-2005, 7:15

Caro, co za cuda tam masz!!!!

Lalam, stanal mu. :lol: :lol: :lol:

Gość > 03-12-2005, 8:26

Cofa mi sie jak to czytam i dziekuje niebiosom ze mam tylko male baby !ja bym wysiadla jak by we mnie ktos boogersa wytarl

jak maly byl chory i psiknal to wszystko z nosa na mnie polecialo ale to luuuzz ,jak zrobil TAAAAKAAA kupe ze pol lozeczka bylo zafajdane to juz troche gorzej

te ciastka to po prostu wymiataja jaaamiii

wlozyl fiutka do pringelsow i powiedzial ze tak lubi ??,buhahaha

leje ,moze to kolejna forma dewiacji dobre ))

Caroline > 03-12-2005, 12:03

U poprzedniej rodziny tez mialam prawie dwulatke , ktora nie raz obsrala cale lozeczko albo wkladala raczki do pelnej pieluchy, ale to mnie jakos nie ruszalo, przyjemnie nie bylo ale jakos inaczej podchodze do maluchow.

A z tym gowniarzem :evil:

Czterolatek po sobie sprzata, sam sie myje, ubiera... zero problemow. Tylko ze starszym cyrki.

Jak czasami mamie opowiadam jaki syf maja w domu i co wyprawiaja to mi wierzyc nie bo mowi ze to nie mozliwe w takim chlewie zyc.... fotki zaczne robic i tyle

Wytlumaczenie hostki dlaczego dziesieciolatek leje w lozko noc w noc

"bo on potrzebuje wiecej uwagi", i zebym czasem go nie zawstydzala bo go to tylko stresuje :?

Zas on sam wielce zdziwiony, jak to? W nocy mam do ubikacji wstawac??

Nie lepiej lac pod siebie... :roll:

Jak jedzenie spadnie na podloge to sie podnosi i do buzi (w domu chodza w butach!), starzy tez nie widza w tym problemu, bo robia dokladnie to samo.

Nie wiem, moze z piaskiem to na lepsze trawienie... ja sie nie znam, ja tylko z biednej Polski jestem :wink:

martamaua > 03-12-2005, 12:50

Nooooooooo w butach na lozko,lazenie wszedzie w butach.

Tez to miala moja NL rodzina.

Z jedzeniem nie pamietam ale tu dzieci tez podnosza.

No jak moga slodycze tylko na weekend to sie zmarnowac przeciez nie moze... :roll:

I tez mialam chlopcow wszyscy lali w pieluchy w nocy.5,8,10 lat.Paranoja!

martina84 > 03-12-2005, 22:16

Moja poprzednia rodzina.... mielismy psa ktory uwielbial roznosic ich brudne ciuchy, gacie i takie tam po calym domu. Czasem odnosilam ale smrod z sypialni byl przerazajacy... ja nie wiem jak mozna pokoju nie wietrzyc. Kiedys przyszla sprzataczka, i musiala tam sprzatac, przyszla do mnie zapytac jak tam okno otworzyc. Jak weszlam to az mnie cofnelo... Ale co sie dziwic w sypialni zarli, buty zostawiali, nie zascielone lozka, lazienka otwarta i przepocoone ciuchy na podlodze... bleeeeee

Gość > 03-12-2005, 23:10

nasz pies tez roznosi, uwielbia majtki ktore juz przez kogos byly wczesniej zalozone... fuj!

ile razy tlumaczylam tym dziewczynom moim - jak majtek nie beda brudnych zostawiac na podlodze kilogramami, to pies nie bedzie mial czego jesc... myslicie ze dociera??

te dzieci to czasami takie tepe...

martina84 > 04-12-2005, 0:51

Emi u Ciebie dzieci a u mnie to byly rzeczy hostow... yah
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia