• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

troche z zycia marty

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• troche z zycia marty

• troche z zycia marty
  • Re: troche z zycia marty

agulka > 21-06-2005, 9:56

mala sie przywiazala do Ciebie To mile

ciesze sie, ze milo spedzilas czas w Pl. A teraz lec z zyczeniami do hostki :wink:

ewelinka > 21-06-2005, 15:16

no wlasnie wycaluj ja!!! :wink:

Gość > 22-06-2005, 19:50

Ja bym chciala zeby maly za mna plakal ,ale guzik...!

Jak po siedmiu dniach wrocilam to chyba mnie nie poznal ,fakt ze sie usmiechal ,ale obylo sie bez wiekszego entuzjazmu -zazdroszcze Ci

martamaua > 22-06-2005, 23:38

.

martamaua > 26-06-2005, 16:38

.

Emm > 26-06-2005, 21:58

no to wyczesany mialas weekendzik

Ja kiedys polazlam w Bostonie do klubu( to bylo Roxy, lasencje z Bostonu-fajny klubik, polecam, puszczaja snieg z sufitu) ze znajomymi i takim znajomym Ruskiem ( czy skad on tam byl), a kazdym badz razie Siergiej sie nazywal. I tak siedzimy, gadamy, ja obok niego, a gadamy na serio lightowo i on nagle -bez kitu-bierze reke, kladzie ja mi za glowa i przyciska moja twarz do swojej!Ale musialam miec mine. A najlepsze, ze tez nie zrobilam nic, najmniejszego ruchu, ktory by wskazywal, ze mam ochote, tym bardziej ze koles dosyc mocno podejrzany i w ogole mnie nie krecil. Powiedzialam mu, ze co on, glupi?I ze ja nie z takich. A on chyba przyzwyczajony, ze te panny ktore znal daja na lewo i prawo i myslal, ze nastepna chetne. A moze pomyslal, ze juz slyszalam historie o jego bursztynie i chce sprobowac, haha. Otoz chlopaki mi powiedzieli potem , ze Siergiej ma w fi..cie pod skora bursztyna malego, ktory podobno daje babce niesamowite atrakcje. Podobno tam gdzies skad on pochodzi to bardzo popularne u facetow ( ten bursztyn).

No, taka atraqkcja mnie ominela nooo.Z bursztynem jeszcze przyjemnosci nie mialam

Marta!!!!O jakim sosie mowisz???Szybko mi mow, bo jestem ciekawa!Ja jestem wielka fanka sosow.Mniam.

martamaua > 26-06-2005, 23:07

.

Gość > 27-06-2005, 13:15

tak sobie czytam i czytam i normalnie jak pomyslalam o sosie i fi.cie z bursztynem i mi z tego wyszedl f.ut z bursztynem w sosie wlasnym to normalnie az mi sie niedobrze zrobilo

A jesli chodzi o weekendy, facetow i latwe kobiety to... Ja moze moj weekend lepiej przemilcze Powiem tylko tyle, sa wsrod Finow naprawde ciekawe okazy Juz od kiedy wyjechalam od niego (czyli od wczorajszego wieczoru) dostalam dwa smski a mnie sie teskni... A tu kurde musze czekac do nastepnego weekendu i to tez nie wiadomo czy sie moja nowa milosci pojawi... Bo to zalezy od kasy, a on mieszka daleko

Ok, i tak za duzo powiedzialam

Emm > 27-06-2005, 14:18

co ty Emi mowisz??? Lepiej szybko mow co i jak?Gacha masz nowego?

Ale to bardzo , bardzo dobrze.ja tam sie ciesze!

martamaua > 27-06-2005, 14:20

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia