-
-
Re: troche z zycia marty
agulka > 21-06-2005, 9:56
mala sie przywiazala do CiebieTo mile
ciesze sie, ze milo spedzilas czas w Pl. A teraz lec z zyczeniami do hostki :wink: -
ewelinka > 21-06-2005, 15:16
no wlasnie wycaluj ja!!! :wink: -
Gość > 22-06-2005, 19:50
Ja bym chciala zeby maly za mna plakal ,ale guzik...!
Jak po siedmiu dniach wrocilam to chyba mnie nie poznal ,fakt ze sie usmiechal ,ale obylo sie bez wiekszego entuzjazmu -zazdroszcze Ci -
martamaua > 22-06-2005, 23:38
. -
martamaua > 26-06-2005, 16:38
. -
Emm > 26-06-2005, 21:58
no to wyczesany mialas weekendzik
Ja kiedys polazlam w Bostonie do klubu( to bylo Roxy, lasencje z Bostonu-fajny klubik, polecam, puszczaja snieg z sufitu) ze znajomymi i takim znajomym Ruskiem ( czy skad on tam byl), a kazdym badz razie Siergiej sie nazywal. I tak siedzimy, gadamy, ja obok niego, a gadamy na serio lightowo i on nagle -bez kitu-bierze reke, kladzie ja mi za glowa i przyciska moja twarz do swojej!Ale musialam miec mine. A najlepsze, ze tez nie zrobilam nic, najmniejszego ruchu, ktory by wskazywal, ze mam ochote, tym bardziej ze koles dosyc mocno podejrzany i w ogole mnie nie krecil. Powiedzialam mu, ze co on, glupi?I ze ja nie z takich. A on chyba przyzwyczajony, ze te panny ktore znal daja na lewo i prawo i myslal, ze nastepna chetne. A moze pomyslal, ze juz slyszalam historie o jego bursztynie i chce sprobowac, haha. Otoz chlopaki mi powiedzieli potem , ze Siergiej ma w fi..cie pod skora bursztyna malego, ktory podobno daje babce niesamowite atrakcje. Podobno tam gdzies skad on pochodzi to bardzo popularne u facetow ( ten bursztyn).
No, taka atraqkcja mnie ominela nooo.Z bursztynem jeszcze przyjemnosci nie mialam
Marta!!!!O jakim sosie mowisz???Szybko mi mow, bo jestem ciekawa!Ja jestem wielka fanka sosow.Mniam. -
martamaua > 26-06-2005, 23:07
. -
Gość > 27-06-2005, 13:15
tak sobie czytam i czytam i normalnie jak pomyslalam o sosie i fi.cie z bursztynem i mi z tego wyszedl f.ut z bursztynem w sosie wlasnym to normalnie az mi sie niedobrze zrobilo
A jesli chodzi o weekendy, facetow i latwe kobiety to... Ja moze moj weekend lepiej przemilczePowiem tylko tyle, sa wsrod Finow naprawde ciekawe okazy Juz od kiedy wyjechalam od niego (czyli od wczorajszego wieczoru) dostalam dwa smski a mnie sie teskni... A tu kurde musze czekac do nastepnego weekendu i to tez nie wiadomo czy sie moja nowa milosci pojawi... Bo to zalezy od kasy, a on mieszka daleko
Ok, i tak za duzo powiedzialam -
Emm > 27-06-2005, 14:18
co ty Emi mowisz???Lepiej szybko mow co i jak?Gacha masz nowego?
Ale to bardzo , bardzo dobrze.ja tam sie ciesze! -
martamaua > 27-06-2005, 14:20
.