-
-
Re: Prezenty dla Host-rodziny
Iren > 30-03-2009, 19:40
[quote name="kamildzianka"]Oni maja hysia na punkcie rozpakowywania prezentow! Ja wzielam prezenty do torby, a dopiero w pokoju ladnie owinelam. W podrozy takie opakowane prezenty ci sie pogniota.
Fajne prezenty, nie zobowiazujace. Ale z tym piaskiem to jak ma byc?[/quote]
kiedyś na jakimś filmie oglądam że facet miał taki worek na prezenty bezbarwny i wrzucał tam różne rzeczy ja pomyślałam że powrzucam piasek i kółka z papieru złotego albo srebrnego zrobione dziurkaczem i zawiąże jak pisałam na kokardę złotą wstążką, chyba w papierniczym mają takie torebki bezbarwne bo takie zwykłe torebki to norma a ja chce żeby to fajnie i inaczej wyglądało niż typowe opakowania
chyba że macie jakieś inne pomysły na ciekawe zapakowanie prezentów?
a takie pytanie z innej beczki brałyście ze sobą jakieś ręczniki ? -
dominikan@ > 30-03-2009, 19:40
Iren z tym piaskiem to ja myśle że to świetny pomysł i ślicznie to wygląda. Wydaje mi się że hostom możesz tak zapakowac prezenty ale osobiście dzieciom zapakowała bym w kolorowy papier.
Ps. Taką folię bazbarwną znajdziesz w kwiaciarni. -
Iren > 30-03-2009, 19:43
[quote name="dominikan@"]Iren z tym piaskiem to ja myśle że to świetny pomysł i ślicznie to wygląda. Wydaje mi się że hostom możesz tak zapakowac prezenty ale osobiście dzieciom zapakowała bym w kolorowy papier.
Ps. Taką folię bazbarwną znajdziesz w kwiaciarni.[/quote]
masz rację dla dzieci zapakuję w kolorowy papier, pamiętam jak byłam mała to zawsze miałam frajde jak nie widziałam prezentu i rozrywałam papier
dzięki za pomoc z z folią -
kamildzianka > 30-03-2009, 19:44
Ale ten piasek to ma byc prezentem? -
dominikan@ > 30-03-2009, 19:46
Nie Kamildzianka ozdobą -
kamildzianka > 30-03-2009, 19:47
Cos nie moge sobie wyobrazic... Piasek ma byc pomiedzy dwiema foliami? -
Iren > 30-03-2009, 19:48
[quote name="kamildzianka"]Cos nie moge sobie wyobrazic... Piasek ma byc pomiedzy dwiema foliami?[/quote]
zaraz poszukam w internecie może znajdę taki przykład pakowania prezentów -
Iren > 30-03-2009, 19:53
https://ssl.allegro.pl/show_item.php?it ... 89#gallery coś takiego jak tu i do tego worka wrzucam kilka drobinek piaskualbo np tych kółeczek złotych/srebrnych -
Iren > 30-03-2009, 19:53
jeszcze znalazłam taka stronkę przy okazji, może się komuś przyda http://www.papilot.pl/papilot/tv/news/2 ... ent/2.html -
dominikan@ > 30-03-2009, 19:59
Ja uważam że to fajny pomysł bo rodzinki lubią kreatywne au pairki.