• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

kamysia > 03-06-2009, 21:14

.

marlenao > 03-06-2009, 21:23

ja zaczelam sie tez odchudzac od wczoraj<lol> narazie dobrze mi idzie xD

Słuchajcie , musiałabym pracowac z dziecmi od pon do czw po 15 godzin i w ptk 6 godzin, wychodzi 65;/. Warunki dosyc fajne , wlasny duzy pokoj TV +DVD wlasna lazienka , mozliwosc korzystania z telefonu , samochod tez moge brac ale niekiedy z ograniczeniami. Wydaje sie byc bardzo fajnie tylko przeraza mnie data 5 paździrnik ;/ Jakbym chciala za rok wrocic na studia to troche lipa :/

dominikan@ > 03-06-2009, 21:27

Marlenao au pairka może pracowac do 10 h/na dobe!! 65h tyg to masakra jakaś!!

marlenao > 03-06-2009, 21:31

NO wlasnie kurde wiem :/ Moze zapytam ja w nast e mailu czy chociaz bedzie placic za nadgodziny... Bo dodatkowa kasa sie tez przyda. Korci mnie zeby do nich pojechac. Rodzina wydaje sie miła i sympatyczna , 2 wekendy w tyg wolne , piatki praca tylko 6h , juz moglabym sie przemeczyc od tego pon do czw... Kurde nie wiem co robic! Jak bede czekac na dalsze oferty to oszaleje chyba z nerwow bo caly czas sobei wkrecam ze nikt sie do mnie nie zglosi.

dominikan@ > 03-06-2009, 21:40

Ja bym sie nie zdecydowała na tyle godzin pracy! Kiedy ty będziesz niby do collegu chodzić w nocy?? Watpie że fizycznie dasz rade tak żyjąc długo tam pociągnąc.

marlenao > 03-06-2009, 21:44

ona napisala ze jej obecna au pair chodzi od collegu od 18;30 do 21;30 3dni w tyg i ze szkola jest blisko... wlasnie nie wiem chyba poczekam na inne oferty. Kurka ale mam dylemat, to sa takie trudne decyzje ze łojaciepierdziele!

dominikan@ > 03-06-2009, 21:44

Dziewczyny a Wy co sądzicie?

jadlasiebie > 03-06-2009, 21:53

I co,ze niby ta au pairka po tylu godzinach pracy z dziecmi była jeszcze zdolna do myslenia ?? Nie, nie i jeszcze raz nie.....

agulka > 03-06-2009, 22:00

nigdy w zyciu!!! 65 h? oszalalabys po miesiacu. i co to ma byc ze 2 weekendy w miesiacu wolne? wszystkie maja byc wolne! i praca MAX 45H

nie daj sie wpakowac w takie warunki. serdecznie odradzam. mozna miec nadgodziny, dodatkowa prace, ale nie codziennie. naprawde ciezko bedzie fizycznie i psychicznie a o szkole wieczorami zapomnij- nie bedziesz miala sily sie skupic, bedziesz zmeczona i juz.

dominikan@ > 03-06-2009, 22:02

Mi po 8 godz z dzieciakami nie chciało się chodzić do collegu a co dopiero po 15!! Skąd ta rodzina się zerwała do cholery!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia