-
-
Re: GAWO
angelaa > 10-03-2012, 14:54
no właśnie czekam jak jakaś idiotka!
we wtorek TYDZIEŃ TEMU tj(28.02) złożyłam aplikację, w środę w AProomie pokazało mi się, że czekam tylko na akceptację z amerykańskiego biura, ale Pani z G powiedziała, że osoba, która odpowiedzialna jest za 'nas' będzie dopiero od poniedziałku.. to czekałam.. od poniedziałku 6 dni minęło, a u mnie nic dalej się nie posunęło.. i znowu czekam do poniedziałku... Dlatego też pytam czy w tym tygodni kogoś zaakceptowali czy tylko ja jestem ich 'ofiarą' hahah
No i w czwartek jak rozmawiałam z G, to Pani mówiła, że już wysłali maila do tej babki w mojej sprawie, ale chyba 0 odzewu -
agata.gda > 10-03-2012, 14:58
O jejku to cie załatwili;/ Bez sensu się tak czeka. Mi otworzyli room bardzo szybko i dlatego aż się zdziwiłam, że Ty musisz tyle czekać. Wykorzystaj czas czekania na nakręcenie filmikuChyba, że już go zrobiłaś. Ja walczę z tym w ten weekend. -
agniesia > 10-03-2012, 15:22
W czwartek złożyłam aplikację i czekam na razie aż mi Gawo zaakceptujeDam znać ile to u mnie trwa -
balbina > 10-03-2012, 15:33
ja jebie!
a ja wczoraj idę do urzędu po międzynarodowe prawko a babka do mnie, że maszyna im się zjeb*ała i mogą mi to zrobić ręcznie, jeśli nie będzie problemów w państwie do którego się wybieram albo musze poczekać dłużej na maszynę i "proszę zostawić numer, my zadzwonimy".
Taaaa zadzwonią -,- no i kyrwa chyba to będzie podejrzane - międzynarodowe prawo jazdy wypisane ręcznie? Jak FBI zacznie mnie sprawdzać ?!DD
A jak składałam podanie to ona się jeszcze pytała " na za tydzień może być?" a ja głupia powiedziałam, że tak - zamiast powiedzieć, że za 2 dni ma być, może bym już miała ;/ -
agniesia > 11-03-2012, 12:22
aguta, ja mam wypisane ręczniewysłałam skany do Gawo i nic nie mowili, więc to raczej nie problem -
balbina > 14-03-2012, 1:25
Laski zamieszczam wątek gawo w podrofum Agencje au pair, jeśli możecie/ macie czas piszcie co wiecie
Ja napiszę, że współpracuję z tą agencją i jestem zadowolona, Pani miła - ale zobaczymy jak już wyjadę
Jedyna agencja z którą można wyjechać bez prawka - to wielki plus dla tych którzy nie posiadają go, no i koszty nie są wielkie w porównaniu do innych agencji -
adziszkowa > 15-03-2012, 22:08
Dziewczyny pewnie padlo juz to pytanie nie raz, ale w Gawo ubezpieczenie w cenie jest podstawowe czy rozszerzone? Szukam tej informacji na stronie i slepa chyba nie widze -
balbina > 16-03-2012, 2:46
rozszerzone jest w cenie -
adziszkowa > 16-03-2012, 11:34
A gawo wspolpracuje od razu z dwoma amerykanskimi agencjami czy jestes w jednej tak jak w proworku? Cholercia.... teraz to juz zupelnie nie wiem co wybrac -
angelaa > 16-03-2012, 18:51
wybierz GAWO!oni sa w IE i APC, bezproblemowy kontakt i na prawde wszystko jest super