• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cultural Care

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Cultural Care

• Cultural Care
  • Re: Cultural Care

cailet > 14-09-2009, 0:13

możesz zostawić reply na dole strony i sam podać swój mail z prośbą o kontakt. Możesz też spróbować pod tym linkiem. Mam 99% pewności, że to o nią chodzi. Ale też na tej samej zasadzie. Musisz zostawić swój e-mail i mieć nadzieję, że to ona się odezwie. Powodzenia

ell > 14-09-2009, 8:47

Wiecie, ja ostatnio się zastanawiałam, z którym biurem chciałabym wyjechać w przyszłym roku. No i wypełniłam formularz o broszurę (swoją droga AuPair in America ma je fajniejsze 8) ) i wkrótce zadzwoniła do mnie jakaś pani z CC, która na siłę próbowała umówić mnie na spotkanie argumentując, że im wcześniej złożę papiery tym lepiej, bo rodzin jest zdecydowanie mniej niż potencjalnych operek i mogę długo czekać. Ale jakoś mnie nie skusiła :lol:

Ewelina88 > 13-10-2009, 12:38

Ja mam takie pytanko... Kiedy powinnam złożyć aplikację jeśli chcę wyjechać w VII lub VIII tzn, po licencjacie (jeśli wszystko dobrze wyjdzie)? I tak szczerze, które biuro jest lepsze CC, czy Prowork? Zastanawiam się bo CC ma oddział w moim mieście, czyli Lublinie, a P. z tego co się orientuję jest chyba tylko w Warszawie, prawda? Czy często osobiście trzeba chodzić na różnego typu spotkania? Teraz zapisałam się na spotkanie z CC i zobaczę co tam w ogóle mi powiedzą... Kurcze, mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułozy, bo o wyjeździe marzę już od liceum

karolinka > 13-10-2009, 12:41

wydaje mi sie, ze dokumenty powinnas zolozyc w styczniu ;D bo to troche czasu zajmie, a jak teraz bedziesz skladala dokumenty to chyba nowa umowe w styczniu bediesz musiala podpisac ;D

a masz prawko?

Ewelina88 > 13-10-2009, 12:43

O widzisz, dobrze wiedzieć z tą umową A prawko naturalnie, że mam W końcu to wymóg, z tego co czytałam na jednej ze stron. Widzę, że się tak mijamy między wątkami he he

karolinka > 13-10-2009, 12:47

tzn prawko ulatwia zycie ;D w cc i proworku jest wymagane prawko, w cc jest takze napisane ze jak masz ponad 200h z malymi dziecmi-przed 2gim rokiem zycia to nie musisz miec prawka ;D ja jeszcze nie mam ;] ale bede sie uczyc w Anglii -samej teorii, a w praktyce bedzie mnie uczyl tato, ktory jest zawodowym kerowca ;D

Ewelina88 > 13-10-2009, 12:50

No właśnie czytałam, ze bez prawka w USA to ani rusz, także na całe szczęście je posiadam A co do małych dzieci, to ja raczej nie chciałabym zajmować się takimi przed 2-gim rokiem życia. Po prostu bałabym się, ze zrobię Im krzywdę, wolę te starsze, no i przy wiekszych dzieciach szybciej można nauczyć się języka

karolinka > 13-10-2009, 12:52

ja lubie takie male dzieci, ale fakt, przy starszych nauczysz sie wiecej jezyka ;D

cailet > 15-10-2009, 18:57

nawet jak się nie ma prawka, to tam na miejscu można zrobić tanio, łatwo i szybko

kamysia > 15-10-2009, 21:51

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia