-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
Mangom > 18-09-2007, 12:49
uff... wła?nie przeczytałam Twoj? historięnieźle, nieźle ale nie rozumiem!!?? dlaczego jeste? KONTROLOWANA????? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Ty wracasz 25 a ja 27 wyjeżdżam
pozdrawiam, miłego powrotu do domu życzę -
WAMPIREK > 18-09-2007, 18:23
To jest nienormalne i nielegalne (zeby bylo ciekawiej)...
Zaczelo sie od tego,ze tydz temu mialam klotnie z hostem.On zarzucal mi,ze sie nie zajmuje dzieckiem,tylko na telefonie slecze caly dzien.I ze w ogole dziecko sobie biega jak chce i gdzie chce...wywnioskowal to po tym,ze dziadek malego nie mogl sie do nas dodzwonic..nie wiem jakim cudem nie mogl...ale oczywiscie winna au-pair...
Host wyskoczyl do mnie z tekstami,ze jestem samolubna,pazerna itd.
Zaczal mi wypominac co tez oni mi nie dali...tzn. ze dali mi pokoj, placa mi co tydz, moge uzywac samochod,mieszkam z nimi, no i ze nawet pozwalaja spotykac mi sie z Agnieszka ( 8O )
Wtedy mnie zatkalo !! Qrcze to przeciez praca jest...to co ja mam byc im za wszystko wdzieczna i calowac po rekach ???
Pozniej sie uspokoil i mnie przeprosil...ale to co powiedzial utkwilo we mnie.
Nie bylam zla,bylo mi smutno...bo ja daje wiecej serca temu dziecku niz on.On w ogole sie nim nie zajmuje...
Pozniej zamowil biling (zeby mnie sprawdzic...i kto mial racje ?- oczywiscie,ze ja....nigdzie wtedy nie dzwonilam.Ale juz mnie za to nie przeprosil...wiadomo,nie przyzna sie do winy.
A w poniedzialek schodze...a na komodzie stoi kamerka (cos podobnego do kamerki od komputera) i nagrywa...
Teraz tez jestem nagrywana...tak wiec pozdrawiam z BigBrothera...chociaz nie wiem jakbym miala to nazwac...
Nie mam nic do ukrycia....ale jest to straszne uczucie.Kazdy Twoj ruch jest kontrolowany... -
WAMPIREK > 18-09-2007, 18:24
moral z tego taki... " Daj komus serce...to dostaniesz w zamian "PODZIEKOWANIE" :?
Jeszcze 3 dni w pracy... -
cailet > 18-09-2007, 18:41
A zapytała? go o co biega z Wielkim Bratem? Albo on, czy chociaż ci wytłumaczył, zapytał, czy nie masz nic przeciwko??? Bo generalnie to jest po prostu chamstwo na maxa...
Bosh, masz szczę?cie, że to jeszcze tylko kilka dni. -
asiafrugo > 18-09-2007, 19:10
ludzki pan - pozwolil Ci u nich mieszkac, daje Ci co tydzien kase, mozesz uzywac jego samochodu a NAWET pozwala Ci sie spotykasz z Agnieszka 8O tez by mnie zatkalo :?
ale z ta kamera to jest lekka przesada naprawde.... :? domyslam sie jak sie czujesz....ale we wtorek juz jedziesz do domku - takze jeszcze troszke i bedziesz miec spokoj -
WAMPIREK > 18-09-2007, 19:56
Boje sie teraz cokolwiek zaczynac...bo jeszcze mnie wyrzuca za drzwi lub cos...juz sie moge chyba wszystkiego spodziewac...Boshe jeszcze 3 dni pracy(no dobra 4-bo w poniedzialek tez pracuje,ale wtedy to mi juz wszystko rybka) !! Nawet nie macie pojecia jak czekam na piatek...weekend jak zwykle zapowiada sie wspaniale
Tak myslalam,ze w czwartek lub w piatek sie ich spytam o Wielkiego Brata...
Chamstwo na maksa !! :twisted: -
Yoanna > 18-09-2007, 20:54
odlacz im ta kamerke albo skieruj na sciane :lol:
(takie wspomnienia z gimnazjum hehe co tez moija klasa robila ;D) -
Ninka Jones > 18-09-2007, 22:37
to jest patologia
Monia oni nie mog? używac takich agumentów bo łachy Ci nie robi? że dla nich pracujesz. W domu też masz spanie, jedzenie i samochód... żaden luksus... i te grosze co się zarabia.
Dobrze że wracasz :*
a nie odpisał mi... -
Grizzly > 18-09-2007, 23:30
O_O ja sie zastanawialam czemu Ty chcesz wracac, bo myslalam ze rodzina taka faajna (pomijajac jedzenie, albo raczej jego brak) ale to teraz przeczytalam to..no daj spokoj. o_O Moze w lazience i w sypialni tez Ci zamontowali, tylko bardziej schowali? Ja piernicze.. zapytaj ich.. nie maja prawa Ciebie wywalic, a nawet jesli to moze moglaby Ciebie Agnieszka przenocowac! Moze to lepsze niz z wariatami mieszkac..No paranoja.. -
idril > 18-09-2007, 23:59
8O
sa ludzie i parapety, ale zeby i klamki byly?!
to smieszne jest, tak sie nie traktuje ludzi
łaske robi ze u nich mozesz pracowac?! juz ktos tutaj taka sytuacje mial (nie wiem moze to u Ciebie pisalam) ale jak dla mnie to chore.
nie nie chore
jakies niepokojace
nierealne az
[ja sie zawsze smialam ze mam tez kamere w przeciwpozarowym alarmie w pokoju bawalnianym -byly takie wszedzie moi hosci mieli hopla na punkcie kataklizmow, no chyba ze....]