-
-
Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
Ninka Jones > 02-01-2008, 22:06
Anytime -
idril > 04-01-2008, 0:32
bardzo mnie zawsze denerwuje ze pisza do mnie ludzi tak jakby w ogole nie czytali mojego profilu. mam zaznaczone ze max3 dziecow, to mi pisze ze maja 5 (a najstarszy 4 i pol)
albo ze jak pisze ze chce 25-30h to mi sie zglaszaja tacy co chca 45h!
no i ostatnio tacy do mnie napisali.
oczywiscie dodali ze sa tacy zapracowani (wymienili mi gdzie i w jakich godzinach prauja) i ze to by bylo wlansie 40-45h i za 55-60Ł.
hmmm...
dobra to a grzecznie pisze ze widze ze sa faktycznie bardzo zapracowana i szybko zyjaca rodzina. i ze potrzebuja au pair plus. no i uswiadamiam ze to nie dla mnie bo ja te moje 25h chce. wiadomo ze ja po takich moich wymaganiach zadnych kokosow nie oczekuje. zadowole sie tymi 50Ł no i dla mnie to wrecz oczywisite ze nie dostane nie wiadomo jakiej kasy za tak mala ilosc godzin.
i dostaje od nich zwrotnego maila ze skoro oferuja mi jedzenie, lazienke, lozko, lodowke no i nawet te 55-60Ł to ja chyba nie mysle ze za 25h tygodniowo!
i to mnie wkurza najbardziej ze wszystkiego co tylko!
pisze ludziom grzecznie, wiec oczekuje ze odpisza mi tez grzecznie ze trudno i coz tam.
nie rozumiem co im przyszlo na to ze na mnie 'nakrzyczeli'!? ze co sie wystarsze i powiem jade do was...
jakies chore.
tym bardziej ze mam w profilu zaznaczone ile godzin i co i jak.
uwazam ze co innego z data przyjazdu. jak mam w profilu ze najwczesniej w lipcu czy czerwu to w mojej sytuacji strzelilam od tak. jak y jaka fajna rodzine na koncowke maja by chcia;la to bym mogla zmienic te swoje plany.
oczywiscie tez nie tak jak mam na ten czerwiec zaznaczone a ludzie chca mnie na grudzien ;/ -
Vorissa > 04-01-2008, 1:04
ej, ja ostatnio dostałam jak?? ofertkę na 40h, za 50Ł, ;/ to akurat wg. mnie przegięcie.
ale s? jeszcze inne ofertki, więc czekam bo może akurat co? się trafi... -
Ninka Jones > 04-01-2008, 2:07
ja dostałam oferte 35 h za 80 Ł ale kole? jest pedofilemchciał żebym go dodała na MySpacie i FaceBook'u, że ma tam zdjęcia i videa... wchodziłam na jego MS, jest oble?ny, wyrzygała bym się prędzej na niego niż się do niego odezwała jaki? ciapaty :lol: -
idril > 04-01-2008, 3:46
fuuu
jakas kolejna rodzina do mnie napisala
szkoda ze tak bardzo wielodzietna.
5 dzieciow.
chlopcy 11, 8 i 9 lat
i blizniaczki 5 miesieczne.
[SAJGON!] <---- niestety nie mam na mysli sajgonek, mniam!
znow blizniaki!
jacie! -
Ninka Jones > 04-01-2008, 11:08
skazana na nie jeste? -
idril > 05-01-2008, 1:39
ostatnio jakbym byla jaka oczojebna sie czuje.
ma to plus w tym ze na prawde duzo roznych rodzin sie do mnie odzywa.
ja za to jestem bardzo do nich krytyczna i 80% odrzucam.
no i napisala do mnie taka rodzina. idealna dla mnie. oni to samo mowia o mnie.
ale jeste jeden szczegol ktory mi sie wcale a wcale nie podoba
oni mieszkaja w Taunton. z tego co czytalam na wikipedi to jakies male miasteczko co mi sie nie za bardzo usmiecha;/
utkne znow w jakiejs dziurze i bede miala.
chce do jakiegos duzego miasta.
no i teraz nie wiem czy wybrzydzac dalej czy brac bo warunki fajne (m.in te 25godzin) maja.
ale z drugiej strony to jak to taka mala miescina to co mi po tych25 godzinach?! przeciez co ja bede robic w czasie wolnym?!
aj wszytko to nie idzie tak jak bym chciala.
:? -
Ninka Jones > 05-01-2008, 2:33
ja znalazłam 25 godzin za 75 Ł na wiosce, ale immediate
a to Taunton nie mam pojęcia gdzie jest, ale kojarzy mi się z Hannah Tointon - ex lask? basisty McFly'a Dougiego -
idril > 05-01-2008, 3:50
[quote name="Ninka Jones"]a to Taunton nie mam pojęcia gdzie jest, ale kojarzy mi się z Hannah Tointon - ex lask? basisty McFly'a Dougiego[/quote]
Ninka czasem mnie przerazasz... :lol: -
WAMPIREK > 05-01-2008, 13:47
Mnie też !!
Jej się wszystko z jednym kojarzy xD