• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac
  • Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac

Vorissa > 22-03-2008, 12:14

w suie to fajnie tak czytać jakies historie...

edyta_s > 22-03-2008, 17:28

Nina, to gdzie Ty bedziesz pracowac? Ja tez chyba musze zaczac powoli czegos szukac...

No to Karola, powodzenia. A ja nawet nie wiedzialam, ze Ty tego swojego to jeszcze w Niemczech poznalas.

edyta_s > 22-03-2008, 17:28

Nina, to gdzie Ty bedziesz pracowac? Ja tez chyba musze zaczac powoli czegos szukac...

No to Karola, powodzenia. A ja nawet nie wiedzialam, ze Ty tego swojego to jeszcze w Niemczech poznalas.

Ninka Jones > 22-03-2008, 23:03

spiewam...

wesela, imprezy...

i na 80% 2 lub 3 dni w tygodniu na dancingach nad Piasecznem i Krasnym

Ninka Jones > 22-03-2008, 23:03

spiewam...

wesela, imprezy...

i na 80% 2 lub 3 dni w tygodniu na dancingach nad Piasecznem i Krasnym

Gość > 23-03-2008, 13:23

a jak Karola znalazla sie powtornie na forum? Emi jej powiedziala, ze trzeba przez linka wchodzisz - bo sama tez nie mogla przez pewien czas sie zalogowac i wymyslila sobie, ze wpisze au pair forum w google.pl i jej wyjdzie i tam sprobuje i sie udalo

ja mam nadzieje, ze w tym roku cos tez wyjdzie z wyjazdu (byleby lepiej), bo naprawde takie doswiadczenia do CV wpisac to jest duza sprawa, zwlaszcza jak sie ma lat 18! Z doswiadczenia wiem, ze summer job jest niemalze niezbedne do uzyskania czegokolwiek w swoim zyciu pozniej - nie wiem jak jest w PL, ale w kazdym innym kraju doswiadczenie liczy sie wyzej niz wyksztalcenie, bo wtedy wiadomo, ze cos tak naprawde umiesz, bo probowalas

Ja bym obstawiala jednak UK, zeby sobie ladny akcent wyrobic.

Ninka, super Ja tez myslalam nawet o czyms takim - tzn jak bylam mlodsza to stwierdzilam, ze nie bede sie na weselach zeszmacac (doslownie), ale teraz wiem, ze wcale nieglupie rozwiazanie.

Gość > 23-03-2008, 13:23

a jak Karola znalazla sie powtornie na forum? Emi jej powiedziala, ze trzeba przez linka wchodzisz - bo sama tez nie mogla przez pewien czas sie zalogowac i wymyslila sobie, ze wpisze au pair forum w google.pl i jej wyjdzie i tam sprobuje i sie udalo

ja mam nadzieje, ze w tym roku cos tez wyjdzie z wyjazdu (byleby lepiej), bo naprawde takie doswiadczenia do CV wpisac to jest duza sprawa, zwlaszcza jak sie ma lat 18! Z doswiadczenia wiem, ze summer job jest niemalze niezbedne do uzyskania czegokolwiek w swoim zyciu pozniej - nie wiem jak jest w PL, ale w kazdym innym kraju doswiadczenie liczy sie wyzej niz wyksztalcenie, bo wtedy wiadomo, ze cos tak naprawde umiesz, bo probowalas

Ja bym obstawiala jednak UK, zeby sobie ladny akcent wyrobic.

Ninka, super Ja tez myslalam nawet o czyms takim - tzn jak bylam mlodsza to stwierdzilam, ze nie bede sie na weselach zeszmacac (doslownie), ale teraz wiem, ze wcale nieglupie rozwiazanie.

Vorissa > 23-03-2008, 16:21

ten problem z forum - mi czasami nawet przez linka w googlach nie chciało wej?ć... i tak ze 2 miesi?ce...

Vorissa > 23-03-2008, 16:21

ten problem z forum - mi czasami nawet przez linka w googlach nie chciało wej?ć... i tak ze 2 miesi?ce...

idril > 23-03-2008, 19:39

dla mnie [odpukac] awarie koncza sie po kilku dniach.

co do CV to moja 'zboczona' pani z pp kazala nam napisac CV z prawdziwymi naszymi informacjami.

i ze doswiadczenie ma byc.

no to bylo wpisywanie jakies zbieranie truskawek, roznoszenie ulotek czy co tam kto robil.

ja wpisalam moj wyjazd do Szwecji.

i wszystko pieknie.

i co?!

stwierdzila ze ona nie za bujna wyobraznie stawia oceny i dostalam 2+

klocilam sie strasznie.

nie pomoglo.

ale to chora babka, w dodatku starsznie ambitna i od razu po studiach.

szkoda mi czasem takich ludzi.

jakie oni musza miec smutne zycie ze wymagaja autentycznych danych w [pracy domowej!] co do doswiadczenia od 18-latkow....

:lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia