-
-
Re: Summer Adventure
WAMPIREK > 31-07-2007, 13:19
Ninka , I miss you so much -
WAMPIREK > 31-07-2007, 13:22
Spadam do Gesund Brunnen na jakies zakupki czy cus
Poki co pogoda OK...zobaczymy na jak dlugo...
Qrcze nie mam dostepu do GG anie innych komunikatorow w tym Berlinie,wiec moge tylko na forum lub na poczte jak cos...
Buziam... -
Ninka Jones > 02-08-2007, 1:15
ahhh Monia ja tez strasznie teskniekiedy wracasz co?
u mnie humor taki sobie... :? hostka wciaz sie czepia o byle co, ale
1. wypilam dzis ostatniego Zywca, zeby go samego nie zostawiac w domu jak bede w Londynie
2. JADE NA McFLY! Ekipa sie powiekszyla! Jedziemy juz we 4 i pomyslalam ze dla 4 biletow warto sie wybrac do Londynu drugi razi tak tez zrobie Paula sie bardzo cieszy, bo chciala mnie wyciagnac, ahhhhh wspolczuje jej... jak juz je bede miala w garsci to kisiel w majtach! :lol: :lol: :lol:
3. Jutro hosci zabieraja mnie na wycieczke 8O jakies Blue Water, wiecie co to? bo w googlach nie moglam znalezc...
4. Za miesiac wsiadam do autobusu! :lol: :lol:
Zycze wszystkim dobrej nocy -
idril > 02-08-2007, 11:27
no to jak na razie duzo pozytywow! oby tak dalej!
ja musze posprzatac w pokoju... jak mi sie nie chce. -
WAMPIREK > 02-08-2007, 11:39
Ale u Ciebie sporo sie dzieje no no
Kogo jeszcze zwerbowalas na koncert ?! -
Yoanna > 02-08-2007, 19:49
Ninka swego czasu pracowalam przez jeden weekend dla rodzinki w greenhithe. tam nawet na stacji masz napisane greenhithe (for bluewater) bo to jakies kilka minut stamtad. oczywiscie ja zanim gdzies pojade to robie rozeznanie :lol: wiec moge ci powiedziec ze w blue water jest jakies ogromniaste centrum handlowe. czyzby ciebie hosci brali na shopping? :lol: -
idril > 02-08-2007, 22:55
moze Ci cos fajnego kupia?! -
Ninka Jones > 03-08-2007, 2:18
ajjj czas sie pochwalic
za miesiac bede juz spac w moim loziu o tej porze!a jutro Londyn ahhhh :lol:
wiec zabrali mnie do tego Blue Water - ogromnego centrum handlowego 8O
zaczelo sie od KFCnazarlam sie jak swinia, myslalam ze sie nie podniose... potem zakupy... (za nic nie zaplacili ale to jeszcze nie koniec wycieczki). zakupilam wszystko co chcialam, poza bolerkiem do sukienki a mianowicie:
1. jeansy rurexyz 20 na 10 przecenione
2. kaszkiet sztruksowy z 15 na 5
3. buciki w gwiazdki z 16 na 3 8O
potem poszlismy wszyscy do kina na Shreka 3 (pomine ze nienawidze Shreka, ale maly spal mi na rekach caly film wiec bylo mi cieplo i moglam sie na slodziaka napatrzec). Dzien bardzo przyjemny, naprawde swietnie sie z nimi bawilam. Host wogole mi zaproponowal ze mnie moze jutro na dworzec odwiezcmilo z jego strony, ale wolalabym zeby po mnie pojechal w niedziele, bo jutro chcialam do HMV po drodze zajsc ale moze mnie podrzuci do centrum, a ja skocze po plytke a potem na pociag wiec jutro zacznie sie szalenstwo, nie moge sie doczekac!
zajrzyjcie na floga, bo byla sesyjka pod centrum na trawcedaje najladniejsze foto, Ninka z Ronniem
buziaki :* -
Kierlajn > 03-08-2007, 17:35
moja rodzina kocha Shreka...a jak szli do kina to mi nawet nie zaproponowaliale eh no coz...powiedzieli tylko tyle ze ida dobre i to
Ja tez za miesiac i dokladniej mowiac 1dzien bede spac we wlasnym lozkuczyli wracamy mniej wiecej o tej samej porze -
idril > 03-08-2007, 22:41
a ja wracam 15 wrzesnia...
to bardzo fajne przeceny tam maja! az zazdroszcze!