• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoniCa07 |Chicago| 'tyle jeszcze drogi jest przed nami..'

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoniCa07 |Chicago| 'tyle jeszcze drogi jest przed nami..'

• Wątek zamknięty
  • MoniCa07 |Chicago| 'tyle jeszcze drogi jest przed nami..'
  • Re: MoniCa07 |Chicago| 'tyle jeszcze drogi jest przed nami..'

MONIKA > 26-01-2006, 0:15

A jak ze szkola, bo u mnie by wypierdolili dzieciaka na zbity pysk jakby tak non stop szczal i sral w gacie. Willowi sie zdarzalo we wrzesniu, ale niech by teraz sprobowal, zabilabym. :evil:

A powaznie, nie mozesz pogadac z hostami, czy oni tez tacy powaleni??

Mnie sie to w glowie nie miesci. I rozumiem Twoje oburzenie.

Gość > 26-01-2006, 0:33

Kurde ja nie potrafie sobie wyobrazic zmieniania pieluchy 5 latkowi .

Straszne !!!

MONIKA > 26-01-2006, 0:37

Tak na dobra sprawe z tym zmienianiem pieluch to sobie pomyslalam, ze jak tu ja zmieniac takiej starej babie, przeciez dzieci w tym wieku same sie ubieraja, same ida do lazienki, same jedza. Powiedz jej ze jak sie posra czy posika ma sie sama zmienic. :?

(-:MARZENA:-) > 26-01-2006, 0:50

mialam napisac to samo ale Monika mnie uprzedzila

monica07 > 31-01-2006, 17:45

moje dziecko mnie od rana wyprowadza z rownowagi.

:evil: ale postanowilam sobie nerwow nie szarpac i ignoruje na maxa. nie bede szukac posrod tysiecy kaset i dyskow filmu o trzech ksiezniczkach, ktorego tytulu moje male nawet nie pamieta. I niehc sobie placze, ma milion innych do wyboru.

Wczoraj mialam drugie zajecia na collegu. 3,5 godziny wieczorem to jednak troche za dlugo. Ratowalam sie batonikiem energetycznym i redbulem. Kolega obok (Josh) rozsmieszal nas zebysmy nie pozasypiali.

Po zajeciach przed 22 spotkalam sie w Mc Donalds z Anitka i Michalem, zjadlam frytki i side salad, wszytsko z majonezem (wiem, wiem - 10PM, McDOnAlds...nie za dobry pomysl ).

Anyway... za 15 dni minie dokladnie pol roku odkad moja stopa stanela na amerykanskiej ziemi. Beda pierwsze podsumowania, konfrontacja planow z rzeczywistoscia i ogolne moje rozkminki.

Tymczaem sapadam bo Alexis ma niedlugo balet na Y-u, a ja sobie skocze w tym czasie na bieznie pozdrawiam cieplutko!

kate-nasti > 02-02-2006, 12:50

Jaja jak berety z tymi pieluszkami heh

Monica pol roku?? Bosheee ja pamietam jak Ty sie do wyjazdu szykowalas, a tu juz zaraz stuknie 6 miesiecy! Szok!

monica07 > 02-02-2006, 17:38

No zlecialo, nawet nie wiem kiedy 8O

Kasia a gdzie ty sie podziewalas?

kate-nasti > 02-02-2006, 17:54

A ja mam sesje Nie mam na nic czasu. Jutro spadam do Wawy, bo jutro i w sobote mam kolejne 2 zalicznia. Za tydzien egzamin...ciezkkoooo :?

Qrde nie moge sie uczyc, bo znow mnie nachodza mysli o wyjezdzie do stanow. Zaczynam zalowac, ze odlozylam swoj wyjazd do wakacji...Ale jakos to bedzie

agulka > 02-02-2006, 18:05

kochana..ja swoj wyjazd odlozylam o rok.. mialam gotowe wszystko na wrzesien 2004..a wyjechalam w lipcu 2005.. zalowalam, ze tak zrobilam..ale juz mi przeszlo .brutalna amerykanska rzeczywistosc mi w tym pomogla

ja ci zazdroszcze ze jestes teraz w domu i masz sesje..mi tego tu brak. uszy do gory..wakacje juz tuz tuz.

Yoanna > 02-02-2006, 19:22

kate wakacje juz niedlugo wiec glowa do gory
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia