-
-
Re: agulka w krainie simsow..
oliwka911gt > 15-03-2006, 23:03
india jest w waszyngtonie -
kasik > 15-03-2006, 23:22
Wlasnie India jest w Potomac, MD mozesz sie do niej zglosic -
agulka > 16-03-2006, 3:41
dzieki babeczkiprowadze intensywne rozmowy -
agulka > 16-03-2006, 18:38
normalnie sie wykanczam. dzieci moje caly tydzien w domu bo chore. ja mam zapalenie spojowek - tez umieramna dodatek poklocilam sie z rodzicami... bedac na drugim koncu swiata.. no brak mi slow normalnie. rowne trzy tygodnie sie do nich nie odzywalam, bo zwyczajnie czasu mi braklo na zadzwonienie a pozniej jakies problemy z karta.,. od czasu do czasu pisalam do brata.. az ten mnie w koncu zablokowal na gg bo uznal, ze mu przeszkadzam..wyobrazacie sobie takie cos?!
a rodzice..coz, malo zainteresowani..bo ani slowem sie nie odezwali przez te trzy tygodnie... przykro mi jak cholera. cale szczescie moja mala chrzesnica codziennie do mnie pisze to przynajmniej wiem, ze ktos z rodziny teskni..
odechcialo mi sie wracac do domu.
odliczam dni do wielkiego bumm czyli zmiany w lipcu. licze wydarzeniami, zeby szybciej zlecialo..
marzec - ur malej juz za chwile, wiec zleci szybko
kwiecien - wycieczka..wiec mrugne okiem i bedzie maj..
maj - tydzien wolnego - co prawda nie mam pojecia co ze soba w koncu zrobie..no ale urlop to urlop. tydzien bez ogladania bachorow i sluchania ich wrzaskow. jupi!
czerwiec - ciepli juz calkiem wiec wycieczki do wesolego miasteczka sie zaczna
lipiec - pozegnania czas
wytrzymam? wytrzymam hehe -
MONIKA > 16-03-2006, 18:50
dasz rade!
urlop??? :twisted: -
oliwka911gt > 18-03-2006, 21:07
aga, jak dzwonilas w pracy bylam! next time zostaw info na poczcie (zaczynam doecniac poczte glosowa :twisted: ) przez caly weekend jestem pod telefonem :wink: -
agulka > 18-03-2006, 21:36
aaa chcialam zostawic, ale wlaczylo mi sie, ze cie moge na pager zlapac i to wszystko, zadnej wiadomosci nie moglam zosatwic.. eh
sprobuje zadzwonic jeszcze, moze dzis sie uda i do monki tez, bo wlasnie mi wiadomosc zostawila na poczccie hehe
a do konca w ohio jeszcze tylko 130 dni... lalalalalala -
MONIKA > 18-03-2006, 22:01
ja Ci zostawilam, z Ty mi nie... :lol: -
oliwka911gt > 19-03-2006, 1:24
aga, ja zadnego pagere nie mam! 8O
czekaj na sygnal i zostawiaj info! -
agulka > 19-03-2006, 2:55
mi sie taka wiadomosc wlaczyla a potem mnie rozlaczylo... dlatego nie mialam jak info zostawic.
monika - a swoja poczte odsluchalashehe aaaaa zdjecie swoje Ci w koncu wysle hehe