-
-
Re: Koniec mojej operskiej kariery....
Yoanna > 15-07-2008, 18:13
heheh monka ogorki czekaja :lol: -
MONIKA > 18-07-2008, 0:17
No widzialam, mama mi ochote robi, lizac monitor bym chciala. Zostaly mi trzy dni w przyszlym tygodniu tylko. Dostalam przedostatni czek dzisiaj i normalnie podnieta taka, ze hej -
MONIKA > 23-07-2008, 1:36
Dziesiaj byl moj ostatni oficjalny dzien pracy. Bylam z rodzinka od maja 2005. (Prezdtem siedem miesiacy mialam inna rodzine).
Mimo ostatnich wasni bylo milo, dostalam super fotki z dziecmi i kartke, na ktora sie nagrali "I love you, Monka" wszyscy troje po kolei. Omal sie nie rozbeczalam, jak ja otworzylam. Dostalam tez $400 na good bye, no i jutro ich biore na lotnisko, bo leca na weekend do Chicago. A ja lece do Polski na miesiac za dwa dni. Juz nie bede z nimi mieszkala, ale jako ze zostaje w Bostonie, mam nadzieje sie nadal z nimi widywac.
Podsumowujac, ciesze sie, ze skonczylam operkowanie. Do czterech lat zabraklo mi miesiaca. Bardzo duzo sie nauczylam, ale teraz czas to move on. Zostal mi jeden semestr (do grudnia) i bede miala amerykanski dyplom w kieszeni. Cos o czym, nawet w najsmielszych marzeniach nie przyszlo mi dumac, kiedy wylatywalam z PL na rok. :wink:
Tymczasem lece sie pakowac, bo czas ucieka, a ja w proszku! -
salisee > 23-07-2008, 1:44
Koniec kariery au pair'skiej za 27 dni!
[quote name="MONIKA"]potem to chyba za $20 na babysitting[/quote]
8O WOW! Ja mam juz zalatwiona prace za $12! Gdzies ty to znalalzla? -
MONIKA > 10-09-2008, 5:48
W Bostonie stawki sa jak widze od 15 do 2o dolarow za godzine pracy. Niebardzo chce sie wpakowywac w kolejne sittingi, ale taka kasa kusi. -
twin > 10-09-2008, 10:23
Tylko pogratulowacZnam jeszcze jedna dziewczyne z takim starzem, ale ona zaliczyla wiekszosc krajow Europy! Ja na razie planuje dostac dyplom ukonczenia studiow za jakies 4 miesiace jak dobrze pojdzie i wtedy prawdopodobnie au pair in USA. Papier w kieszeni i trzeba bedzie zaczac jakos zyc... 8) -
Yoanna > 10-09-2008, 17:47
tez bym chciala miec juz papier w kieszeni -
(-:MARZENA:-) > 11-09-2008, 11:19
Bedziesz miala tyle lat co Monika a bedzie i papier...poki co jescze przez pare tygodni nawet Ci legalnie alkoholu kupic nie mozna wiec nie narzekaj MALOLATO ;P;P;P -
Yoanna > 11-09-2008, 13:57
gdzie alkoholi kupic nie mozna? chyba w stanach ehhe -
(-:MARZENA:-) > 12-09-2008, 11:41
chociazby :wink: