• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

KASIK - to ja:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• KASIK - to ja:)

• Wątek zamknięty
  • KASIK - to ja:)
  • Re: KASIK - to ja:)

Emm > 18-10-2005, 3:40

stara, ja zawsze w Pl pilam w klubach prawie do nieprzytomnosci, tez drin za drinem, ale jedyne co mialam ze soba to karte klubowa i kase. Tu jest inaczej.Trzeba przytachac paszport-niestety.Dlatego podjelam decyzje, ze robie prawko tutejsze.

Najbardziej sie usmialam z momentu, ze nawet nie pamietasz czy to murzyni byli.hahaha.My w piatek lecialysmy do klubu, lalo jak z cebra, zgubilysmy droge i murzyni nas poratowali-mieli wielkie parasole i szli w tym samym kierunku.Wesolo bylo

Glowa do gory, jutro bedzie lepiej.

efusia > 18-10-2005, 8:31

ladnie kasik, fajna przygoda troche mnie rozsmieszyla bo fajnie to opisalas ale przynajmniej bedziesz miala co wspominac...

Gość > 18-10-2005, 9:30

oh god! 8O kasik! ale mialas weekend! 8O ja kiedys tez mialam podobna akcje ale powiedzialam sobie ze nigdy wiecej. i juz teraz sie kontroluje. a nie w trupa. ja przynajmniej nie widze w tym zadnej przyjemnosci. najgorsze to stracic kontrole nad piciem i poplynac.....heh, no ale przynajmniej byla impreza przez wielkie I :lol: dobrze ze w domu sie nic nie zorientowali. good for you :wink:

oliwka911gt > 18-10-2005, 9:49

kaska, aparatko nie chclej wiecej :!:

najlepsze to ze w basement capi bo alan akwarium nie umyl, a rzygi to fasolka rozmtrozona :roll: :lol: :lol: :lol:

chociaz raz na ciebie sie nie darla, chociaz tym razem by ci nie nalezalo. wazne ze tobie sie nie oberwalo

Gość > 18-10-2005, 10:46

kasik, nie martw sie, nie jestes jedyna z akcjami 3maj sie i nie chlej tyle wiecej aaa, apel do wszystkich - uwazajcie jak wam w klubach ktos drinki stawia, bo moze sie to skonczyc wiele gorzej

swoja droga, ja sobie nie wyobrazam rzygania w moim host domu 8O :lol: :wink:

8)

monica07 > 18-10-2005, 15:46

kasik slonko ja gdzies pisalam ze z Monia B. to sie nudzic nie bedziesz. To jest taka aparatka ze hej. Brakuje mi jej z NYC.

Niezle zescie poodwalaly. Mam wielka nadzieje ze Moni paszport sie znajdzie, ciesze sie ze tobie sie ulozylo. Rzeczywiscie nerwow sie troche najadlas. Ja ostatnio zgubilam naprawde miedzynarodowe prawko i to nie wiem czy nie w klubie przypadkiem w sobote.I teraz jezdze na przypal bo na ssn jeszcze czekam i amerykanskiego wyrobic nie moge.

z takimi akcjami to mi sie polish melanze kojarza

W Stanach to jest tak jak sie spotkaja Polki wlasnie 8)

edzia > 19-10-2005, 4:31

kasik jak ja wylam jak to czytalam!!!

teraz wiem ze jak zaczne pic to zadnych dokumentow i pozwole dzieciaczkom bawic sie mrozonkami :lol:

kasik > 19-10-2005, 19:18

Ja juz nie wyrabiam, po prostu nie wyrabiam w tym domu z tymi ludzmi...

Wczorajszy dzien byl dowodem na to, ze tak dalej byc nie moze. Bo ja sie wykoncze a nie zamierzam!

Dzis czeka mnie powazna rozmowa, strasznie sie boje, choc wiem, ze musze to zrobic dla wlasnego dobra.

Boze dodaj mi sil, prosze!

Emm > 19-10-2005, 19:22

co sie stalo???

monica07 > 19-10-2005, 20:02

no wlasnie? kasik o co cha?

trzymaj sie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna