-
-
Re: kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...
Vorissa > 12-03-2008, 0:51
ja w ogóle nie piję kawy, ale mama to litrami 8) powiem jej ,żeby mi fusy zostawiała :lol: -
Ninka Jones > 12-03-2008, 0:58
kawa rozpuszczalna jest dobra, ja pije tylko z mlekiem i cukrem. sypana zrobilam raz niechcacy i wyplulam z powrotem do kubka :lol: -
Yoanna > 12-03-2008, 1:46
trzeba bylo wypluc na noge :lol:
oj jak juz dawno kawy nie robilam.. a kiedys moje ulubione zajecie w pracy to bylo robienie cappuccino :lol: dobra w tym bylam :lol: -
Yoanna > 12-03-2008, 1:48
aaaaaaah i przypomnialo mi sie jak w sierpniu jechalam busem do pl.. i jechalismy przez tunel. to kierowca postanowil zaoferowac nam gorace napoje. i poprosilam o kawe. sprobowalam... fuj, fuj, okropna! ;P zeby bylo smieszniej to musialam pic na sile bo nie mialam co z tym zrobic.. w pociagu ani koszy, do lazienki przez wszystkie wagony tez nie bede tego niesc ;P nigdy wiecej kawy w busie :lol: -
Karolina_c > 12-03-2008, 10:29
jak kawa sypana to tylko z ekspresu, nie zaryzykowalabym do kupka :lol: -
asiafrugo > 12-03-2008, 10:31
Ja rozpuszczalna z mleczkiem mniam mniambez cukru... bo ja nie słodze niczego...ale też rzadko pije...po co się przyzwyczajać i pić jak nasi rodzice -
Karolina_c > 12-03-2008, 11:56
albo Finowie- 9kg kawy na rok to przecietna :lol: -
idril > 12-03-2008, 18:10
[quote name="asiafrugo"]Ja rozpuszczalna z mleczkiem mniam mniambez cukru... bo ja nie słodze niczego...[/quote]
no ja tak samo z tym ze z ta roznica ze ja kawe na potege pije. uzalezniona chyba jestem. -
Vorissa > 12-03-2008, 19:27
wcze?niej piłam te nestle 3w1 albo frappe, no nawet... ale jednak wolę herbatkę ;>
Jula, obczaiłam tego Garniera - u mnie ponad 20zł, ale jutro idę i kupię, może akurat co zdziała ; >
póki co zaopatrzylam się w nowy tonik/mleczko/krem z ziaji - rumiankowe, a za wszystko zapł?ciłam 15zł... z innych firm 15zł to za jedn? rzecz xD -
Ninka Jones > 12-03-2008, 19:44
ja toniku nie uzywam, ale stosuje mleczko Garniera, zel do mycia twarzy z peelingiem Nivea Viseage Young i krem nawilzajacy Dove
i paste do zebow Colgate Herbal Whitening z soda :lol: