• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Ninka Jones > 07-06-2008, 0:43

no ja nie mialam imprezy na 10 urodziny za kare :lol:

11ste byly najlepsze... :lol:

kasiorrr > 07-06-2008, 11:47

[quote name="idril"]mi raz tata piekl tort 8O

mama wtedy w szpitalu lezala...[/quote]

wlasnie sobie wyobrazilam mojego tate piekacego cokolwiek :lol:

nie wiem czy kuchnia by to wytrzymala :lol:

kasiorrr > 07-06-2008, 11:47

[quote name="idril"]mi raz tata piekl tort 8O

mama wtedy w szpitalu lezala...[/quote]

wlasnie sobie wyobrazilam mojego tate piekacego cokolwiek :lol:

nie wiem czy kuchnia by to wytrzymala :lol:

Ninka Jones > 07-06-2008, 23:02

MAM PRACE!

sluchajcie, mama Stasia jest wspaniala! poznalam tylko ja jak na razie, bo Stas byl dzisiaj z tata caly dzien, bo jego rodzice nie sa razem. zaczynam 7 lipca i wstepnie pracuje do 19 wrzesnia. dostaje 1300 na reke, ale powiedziala ze da malemu 2 tygodnie na przyzwyczajenie sie do mnie i jesli bedzie swietnie miedzy nami to mi podniesie na 1400 mieszka 2 ulice dalej ode mnie w kawalerce i pracuje od 6.30 do 15.30 albo 12.30-21.30, przy czym 2 dni wolne w miesiacu i kazdy weekend. w sumie to juz wiem ze w piatki bedzie ta pierwsza zmiana bo bede musiala zdazyc na ostatniego busa do domu o 18.18 bo wesela Stas ma 2,5 roku i jest podobno niejadkiem moje obowiazki to tylko opieka nad nim. i live out ahhhhh odzyje :lol:

juz wiem ze 15 lipca mam wolne, bo trzeba bedzie uczelniane sprawy pozalatwiac :lol:

jeszcze 30 dni... :mrgreen:

Ninka Jones > 07-06-2008, 23:02

MAM PRACE!

sluchajcie, mama Stasia jest wspaniala! poznalam tylko ja jak na razie, bo Stas byl dzisiaj z tata caly dzien, bo jego rodzice nie sa razem. zaczynam 7 lipca i wstepnie pracuje do 19 wrzesnia. dostaje 1300 na reke, ale powiedziala ze da malemu 2 tygodnie na przyzwyczajenie sie do mnie i jesli bedzie swietnie miedzy nami to mi podniesie na 1400 mieszka 2 ulice dalej ode mnie w kawalerce i pracuje od 6.30 do 15.30 albo 12.30-21.30, przy czym 2 dni wolne w miesiacu i kazdy weekend. w sumie to juz wiem ze w piatki bedzie ta pierwsza zmiana bo bede musiala zdazyc na ostatniego busa do domu o 18.18 bo wesela Stas ma 2,5 roku i jest podobno niejadkiem moje obowiazki to tylko opieka nad nim. i live out ahhhhh odzyje :lol:

juz wiem ze 15 lipca mam wolne, bo trzeba bedzie uczelniane sprawy pozalatwiac :lol:

jeszcze 30 dni... :mrgreen:

WAMPIREK > 08-06-2008, 9:03

Ninek,extra

Wiesz wydaje mi sie,ze ladna stawke Tobie zagwarantowali )

A znajac Ciebie to maly Ciebie pokocha Innej opcji nie ma !!!

WAMPIREK > 08-06-2008, 9:03

Ninek,extra

Wiesz wydaje mi sie,ze ladna stawke Tobie zagwarantowali )

A znajac Ciebie to maly Ciebie pokocha Innej opcji nie ma !!!

Ninka Jones > 08-06-2008, 18:02

dzis Aneta (mama Stasia) dala mi znac kiedy ma wolne, bo musze pojechac i poznac malucha i spedzic z nim troche czasu, zeby w poniedzialek 7 lipca nie byl w szoku ze caly dzien jest ze mna. umowilysmy sie na 20 czerwca, 1 i 3 lipca, z tym ze pojade 1go do Wawy i zostane do 3go :lol: 2go bede miala czas na inne bzdety

Ninka Jones > 08-06-2008, 18:02

dzis Aneta (mama Stasia) dala mi znac kiedy ma wolne, bo musze pojechac i poznac malucha i spedzic z nim troche czasu, zeby w poniedzialek 7 lipca nie byl w szoku ze caly dzien jest ze mna. umowilysmy sie na 20 czerwca, 1 i 3 lipca, z tym ze pojade 1go do Wawy i zostane do 3go :lol: 2go bede miala czas na inne bzdety

idril > 08-06-2008, 21:45

no ta rodzica o wiele bardziej mi sie podoba
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia