• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Vorissa > 04-06-2008, 22:38

Jak się umawiałam na spotkanie z matk? - to też najpierw bez dzieci.

One chyba wolę najpierw poznać opiekunkę, a dopiero potem zapoznać j? z dziećmi.

Ninka Jones > 04-06-2008, 23:55

ona wogole niezla jest napisalam jej smsa co z tym spotkaniem, tak jak sie rano umawialysmy i ona dzwoni do mnie i mowi:

"dobrze to spotkam sie z pania w sobote po pracy, ale i tak pania jeszcze raz PRZYTARGAM do Warszawy zeby moj (podala imie w zdrobnieniu, nie zrozumialam ) pania poznal. ale i tak wydaje mi sie ze sie dogadamy bo pani jest na pewno usmiechnieta i odpowiedzialna!"

:lol: nie wiem skad kobieta o mnie wie takie rzeczy :lol: chyba jest zdesperowana :lol:

Ninka Jones > 04-06-2008, 23:55

ona wogole niezla jest napisalam jej smsa co z tym spotkaniem, tak jak sie rano umawialysmy i ona dzwoni do mnie i mowi:

"dobrze to spotkam sie z pania w sobote po pracy, ale i tak pania jeszcze raz PRZYTARGAM do Warszawy zeby moj (podala imie w zdrobnieniu, nie zrozumialam ) pania poznal. ale i tak wydaje mi sie ze sie dogadamy bo pani jest na pewno usmiechnieta i odpowiedzialna!"

:lol: nie wiem skad kobieta o mnie wie takie rzeczy :lol: chyba jest zdesperowana :lol:

Yoanna > 05-06-2008, 1:18

taaak ak bylam w pt na interview to potem kol mi przekazala ze babka powiedziala o mnie ze jestem sweet hahah ciekawe. sluchalam tylko co mowila :lol:

idril a co takiego z dziecmi jest nie tak? az tak mecza?

Yoanna > 05-06-2008, 1:18

taaak ak bylam w pt na interview to potem kol mi przekazala ze babka powiedziala o mnie ze jestem sweet hahah ciekawe. sluchalam tylko co mowila :lol:

idril a co takiego z dziecmi jest nie tak? az tak mecza?

idril > 05-06-2008, 11:56

dziewczynka jeste strasznie aktywna. ja nie wiem moze to normalne a moje rodzenstwo [w jej wieku] to jakies zamulone stworzena?! :roll:

wiesz poza tym ona ciagle cos zabiera dla Zaka i on krzyczy i placze i to meczy.

ale dzisiaj juz znow jestem pelna sil zeby im stawic czolo

idril > 05-06-2008, 11:56

dziewczynka jeste strasznie aktywna. ja nie wiem moze to normalne a moje rodzenstwo [w jej wieku] to jakies zamulone stworzena?! :roll:

wiesz poza tym ona ciagle cos zabiera dla Zaka i on krzyczy i placze i to meczy.

ale dzisiaj juz znow jestem pelna sil zeby im stawic czolo

Yoanna > 05-06-2008, 15:46

a przypomnij ile ona ma lat?

moje nowe dzieci tez strasznie aktywne heheh i nawet jak slysze im tired to zazwyczaj 20 sekund odpoczynku i dalej moga biegac hehehe za stara jestem juz na to ;P

Yoanna > 05-06-2008, 15:46

a przypomnij ile ona ma lat?

moje nowe dzieci tez strasznie aktywne heheh i nawet jak slysze im tired to zazwyczaj 20 sekund odpoczynku i dalej moga biegac hehehe za stara jestem juz na to ;P

idril > 05-06-2008, 19:07

za piec dni skonczy 8 lat.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia