• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

martamaua > 02-11-2005, 12:46

Btw. spodobala mi sie nowa linia kosmetykow Britney Spears.Perfumy moze zadna rewelacja nie sa ale wiadomo jak to kobieta,ciesza moje oko male pierdulki.Tak wiem spodobal mi sie dwustronny kosmetyk,po jednej stronie perfumy w kuleczce a po drugiej sliczny rozowy blyszczyk.Hehe taki lalkowaty gadzet.A i jest tez tuba z balsamem polyskujacym.Tez ciekawie to wyglada,tylko,ze bardzo mocno pachnie,co uwazam za wade.

Troche tez nie moge sie przelamac,bo kroluja u mnie balsamy ze zlota mika,a tu sie nieco rozni ten polysk.Musze przetestowac to bardziej

Ludzie jak ja nie moge doczekac sie swiat!!!!

agulka > 02-11-2005, 17:56

monica w targecie mozesz kupic wszystko..ceny rozne od malych do duzych w sumie jest w czym wybierac, ale trzeba uwazac..

Czarna_ski > 04-11-2005, 23:17

u mnie, tu gdzie sie przeprowadzilam, jest tak wielkie centrum handlowe ze w pierwszy wolny dzien obeszlam tylko polowe ( Old Navy i Marshall) i zrobnilo sie ciemno... wiec na nastepna polowe przeznaczylam caly kolejny dzien!! Dwa dni zakupow i szafa wieksza o polowe!

PRZECENY! to jest to! Zryw ludnosci wiekszy niz w PL podczas swieta narodowego. Ale jest i po co.... Ostanio... kupialm... naraz... 3 kurteczki... takie same tylko ze w innym kolorze... bo byly po... 5$ jedna! A sexi koszulke za 1$. To sa przeceny!

Mam juz sportowe buty wszystkich popularniejszych marek... Teraz zaczynam kompletowac te bardziej eleganckie. Poluje na kozaczki...

Pozatym szperam po dzialach meskich, szukajac ubran dla braciszka... Cche go ubrac w firmowki od skarpet po czapke... Juz polowe mam

Polecam Rossa. Super ceny super ciuchy.. Kocham Forever21 i Rossa.

W w Rosiie jest super bielizna za grosze... Zreszta nie tylko bielizna..

Wiedzialam ze tak bedzie, dlatego przyjezdzajac tu wzielam tylko troche ciuchow. ciuchy to moje pamiatki z wszystkich podrozy!!!!

kasik > 05-11-2005, 1:35

Ross jest zajebisty a ostatnio odkrylam cohl's (ale nie wiem czy tak sie pisze)!!! Ale na dlugu teraz jestem, dobrze, ze dzis wyplata to oddam kolezance 50 baksow

Czarna_ski > 05-11-2005, 1:48

Amerykanki maja takie sklepy a z nich nie korzystaja... :? Chodza w dresach albo tych okropniastych jeansach konczacych sie 10cm nad pepkiem, boshe okropne...

Jedyne kobiety ktore dbaja o wyglad i super im to wychodzi to wg mnie Azjatki. Przynajmniej tu... Niektore z nich to niezle Chicks ze tak powiem. I maja gust

Emm > 05-11-2005, 2:49

Daj spokoj, jak widze niektore amerykanki to az zal dupe sciska, ze tak wygladaja. Nic dziwnego, ze mezowie potem na boki chodza.

Mnie moja hostka pyta, w czym lepiej wyglada, jakie buty ma kupic itd.Chociaz i tak jak dla mnie ubiera sie super i wyglada na gora 35 lat , a ma 42.I figurka fajna, dba o siebie dziewczyna

ja jestem totalnie uzalezniona od ciuchow. przyznaje sie bez bicia

Czarna_ski > 05-11-2005, 2:55

ja tez przyznje bez bicia wszyscy mi to powtarzaja...

Ale gdy widze szafy Amy, kobiety u ktorej pracuje...

ponad 60par butow i wciaz kupuje nowe!!...

to czuje sie skromnie z moimi 6 w niecale dwa miesice

Emm > 05-11-2005, 2:58

ja sie wybieram jutro przede wszystkim, zeby zakupic buciki na lato-przeceny ze 100 dolcow na 20

a ja sie nauczylam tutaj kupowania rzeczy pasujacych do siebie.Wczesniej, w PL, wszystko z innej parafii a potem problem co do czego zalozyc.

Czarna_ski > 05-11-2005, 3:32

wiesz bo... jak w PL idziesz na zakupy to zwykle z mysla i kasa w kieszeni ktora pozwala ci na zakup 1 lub 2 rzeczy...

czyli trudno cos dopasowac do czegos co kupilas miesiac temu. Tu sie wychodzi z malla z kilkunastoma rzaczami naraz ( przynajmniej ja) takze na zywo i od razu najlatwiej wszystko do sibie dopasowac... Moja teoria/ hheh

Masowo kupuje tutaj zeby w PL sie nie meczyc...

oliwka911gt > 05-11-2005, 11:02

zadko zdarza kuopwac mi sie cos pod wplywem impulsu co nie pasuje do reszty ciuchow w szafie. kazdy ciuch raczej 10 razy przemyslany i wylatany po wsytskich sklepach. dlatego jak mam cos kupic to trafia, zwlaszcza spodnie. to juz wogule. zakup spodni graniczy z cudem i przejsciem horroru.

laski, napiszcie jakiej jakosci sa ciuchy te ktore wy kupujecie w molach?? jednorazowki czy lepsze??
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia