• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Coś trzeba zmienić :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Coś trzeba zmienić :)

• Coś trzeba zmienić :)
  • Re: Coś trzeba zmienić :)

adziszkowa > 21-01-2010, 14:29

to super ze juz za 2 dni trafisz do nowej rodzinki ! czekamy na relacje ! :*

aaleeksaandraa > 21-01-2010, 20:24

A znacie kogos kto jest blisko SF? fajnie byloby miec jakas przyjazna osobe

aaleeksaandraa > 29-01-2010, 9:13

Jestem tu juz 5 dni...

I wreszcie znalazlam MOJA rodzine.

Jest jak w cyrku caly czas ktos sie smieje, dzieciaki sie wyglupiaja, hosci zartuja jeden przez drugiego Wariactwo jak ktos patrzy z boku

Ja sama nie moge w to uwierzyc, ze moze byc tak jak jest teraz... Po tym co bylo w Seattle..

Aha moja ostatnia hostka wyciagnela mi z walizki(!) axy ktore dala mi na Swita Myslalam, ze sie skicham ze smiechu jak to odkrylam w CA Teraz wiem, dlaczego mialam jechac z malym na drugi koniec miasta na plac zabaw. Szok

W kazdym razie tu mam zajeista hostke

Smiala sie kiedy dzieciaki zapytaly ja czy jak ona umrze to bede mogla byc ich mama Gdyby to mialo miejsce w Seattle juz bym nie zyla

karolinka > 29-01-2010, 14:28

oooo to super takze ciesz sie nowa rodzina i szalej ;D

a hostka ta z Seatlle jakas glupia..;/ zeby grzebac w twoich rzeczach... szok

dorotkaaa > 29-01-2010, 20:29

napisz tej pindzie z Seattle maila ze jest pierdolnieta,

a co, niech wie ;-)

adziszkowa > 29-01-2010, 20:30

Bardzo miło słyszeć, że u Ciebie w porządku. Bez komentarza... zachowanie ex hostki masakraa !

arven86 > 29-01-2010, 20:47

ale wspaniale! gratuluje fantastycznej rodzinki grunt ze jest fajna atmosfera, ze hostka jest super bardzo sie ciesze

soulful20 > 10-02-2010, 19:04

Ola, no i jak? Z rodziną dalej tak super ? Kurcze, ale masz szczęście, że jesteś w Cali.

adziszkowa > 21-11-2010, 19:32

Przeczytałam w innym wątku, że wyszłaś za mąż !!!! napisz coś odezwij się !! w każdym razie gratulacje !!!!!

aaleeksaandraa > 23-11-2010, 1:29

Tak, to prawda, wyszlam za maz.

I moja rodzinka BYLA super. Byla do czasu jak sie nie dowiedzieli, ze nie zostane z nimi na drugi rok.

W jeden dzien kazali mi sie spakowac. Dobrze, ze moglam sie przeniesc do mojego narzeczonego, bo agencja umyla w tym przypadku rece. bylo to 7 tygodni przed koncem programu, takze nie musieli mi szukac nowej rodziny. Z tym samym dniem stracilam wize, ubezpieczenie itp.

Takze o byciu au pair chce zapomniec.

Teraz miszekam i pracuje w San Francisco.

Kocham to miasto.

Jesli ktos potrzebuje porady, lub przyjezdza do CA chetnie pomoge

Wiem, ze moja historia jest jedna z wielu. Mi sie (bycie au pair bynajmniej ) nie udalo.

Ale mam 2 kolezanki, ktorym host rodziny oplacaja nauke: jednej w college, drugiej na uniwersytecie.

Takze wierzcie w siebie i do przodu!

Jesli macie swoj cel, osiagniecie go. Mi bycie au pair sie nie udalo ani troche. Ale teraz jestem cholernie szczesliwa.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna