• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

shante > 01-06-2009, 18:44

aaa to kiszka. no nic, to pozostaje mi trzymać kciuki, żebyś wylądowała gdzieś blisko Edgware/Londynu

jadlasiebie > 01-06-2009, 18:45

a to moze , znasz jakas w poblizu tego rejonu rodzinke,ktora by chciała przez prowork ??

shante > 01-06-2009, 19:04

Oj nie, niestety nie mam takich znajomości. Ale zawsze możesz założyć konto na AuPair World, zaznaczyć w opisie, że szukasz rodziny, która byłaby skłonna zapisać się do Proworku, jeśli by się na Ciebie zdecydowali. Nic nie stracisz, a możesz wiele zyskać :wink: Przypomnij mi proszę, na jak długo chcesz wyjechać, bo już wszystko mi się miesza :lol:

jadlasiebie > 01-06-2009, 21:23

Na wakacje

Odmówiłam tej rodzince ...wies to nie miejsca dla mnie...zwłaszcza na wkacje....

shante > 01-06-2009, 21:37

Jeszcze się jakaś znajdzie :wink:

Tak podejrzewałam, że na wakacje... tak, mam jakieś przebłyski, że już to pisałaś. :lol: SZKODA! ;P

kamyk > 03-06-2009, 2:31

Rodzinka z czwórką dzieci zniknęła. Bez kontaktu. Czekam na dalsze swoje losy...

marlenao > 03-06-2009, 18:38

Mam oferte z miasta Timonium , jakies niecałe pół h do Baltimore. Napisałam im maila, czekam na odp. ogólnie napisali mi starsznie długiego maila. Mają jedną au pair niemke i zalezy im na tym zeby miec polkce bo tesciowa tej kobiety jest polką. Dam znac jak bede wiedziala cos wiecej.

Aha, najwazniejsze. Dziewczynka 8 lat i chłopczyk 3 latka. Słodkie dzieciaki ;D

chca zebym przyjechala 5 pazdziernika, troche mi to nie pasuje bo zaznaczylam wyjazd na 3 sierpnien, no ale zobaczymy .

dominikan@ > 03-06-2009, 18:40

Dzieci wiek idealny!! Teściowa jest polką to znaczy że ojciec dzieci jest polakiem albo pół polakiem??

marlenao > 03-06-2009, 18:42

tesciowa wyjechała z polski jak miala 13 lat, ale napisali ze mowi po polsku plynnie. Wiec chyba dziecko czyli tatuska zrobila sobie w stanach , w sumie..tak czy siak w jego zylach plynie polska krew! nie napislai nic o tym czy on potrafi mowic po polsku, ale raczej nie

agulka > 03-06-2009, 19:27

blisko Baltimore. mialabys dostep do polskiego sklepu!! mniam mniam z tego co pamietam sa tam 3 albo 4. maja nawet pierogi! pychotka
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia