• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

GAWO

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• GAWO

• GAWO
  • Re: GAWO

agata.gda > 05-03-2012, 0:10

Mi lekarz wypełnił tylko po polsku odesłałam to do Gawo i Pani przetłumaczyła i się podpisała, że ona tłumaczyła. I po problemie

Nimell > 05-03-2012, 12:10

No tak, moja lekarka się uczy angielskiego dopiero (zawsze jak do niej chodzę to słucha słówek na mp3 ;] ) więc nie wiem czy się podejmie wypisywania formularza po angielsku, aczkolwiek to mega proste jest ;]

Nimell > 05-03-2012, 18:22

Dokumenty wypełnione, oczywiście siedząc u niej w gabinecie musiała zrobić to sama, bo ona doszła do wniosku, że to strasznie głupie jest więc podbiła tylko i tyle. Z Gawo mi napisali, że mogę odesłać do nich tylko wersje w języku polskim a oni sobie sami przetłumaczą, więc nie muszę nad tym tracić czasu zeskanowane i wysłane. teraz jeszcze tylko muszę im dosłać zaświadczenie od kardiologa.

agniesia > 07-03-2012, 16:47

to spoko, nie wiedziałam, że tak można Mi najpierw wypisała polską a później patrzyła na nią i wpisywała po angielsku. A jak nie wiedziała jak jest wycięce migdałków to po łacinie walnęła i już Nic mi nie mówili, że źle W końcu lekarze łaciną władają

Astrid > 07-03-2012, 20:09

Ile trwało zanim wam zaakceptowali dokumenty? I ile sprawdzała was agencja amerykańska?

agata.gda > 07-03-2012, 20:55

U mnie było tak: w czwartek dostali w agencji Amerykańskiej moje dokumenty w poniedziałek miałam otwarty room. Ale na to chyba nie ma zasady, u każdego ten czas jest inny.

Astrid > 07-03-2012, 21:03

O, to dość szybko! A ile Ci Gawo je sprawdzało? Ja wysłałam w piątek, wczoraj mi babka pisała, że jeszcze nie doszły -.- Ale dzisiaj nic się nie odzywali, więc mam nadzieję, że już doszły!

agata.gda > 07-03-2012, 21:23

Pani z Gawo dostała moje dokumenty jakoś ok 11 rano i o 15 napisała mi, że wszystko ma sprawdzone i zatwierdza

angelaa > 10-03-2012, 13:13

Hej, jest ktoś z Gawo komu w tym tygodniu otworzyli room? jeśli tak, to proszę o PW!

agata.gda > 10-03-2012, 14:27

angelaa a czy Tobie cały czas nie otworzyli roomu? ;o
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia