-
-
Re: GAWO
agata.gda > 05-03-2012, 0:10
Mi lekarz wypełnił tylko po polsku odesłałam to do Gawo i Pani przetłumaczyła i się podpisała, że ona tłumaczyła.I po problemie -
Nimell > 05-03-2012, 12:10
No tak, moja lekarka się uczy angielskiego dopiero (zawsze jak do niej chodzę to słucha słówek na mp3 ;] ) więc nie wiem czy się podejmie wypisywania formularza po angielsku, aczkolwiek to mega proste jest ;] -
Nimell > 05-03-2012, 18:22
Dokumenty wypełnione, oczywiście siedząc u niej w gabinecie musiała zrobić to sama, bo ona doszła do wniosku, że to strasznie głupie jestwięc podbiła tylko i tyle. Z Gawo mi napisali, że mogę odesłać do nich tylko wersje w języku polskim a oni sobie sami przetłumaczą, więc nie muszę nad tym tracić czasu zeskanowane i wysłane. teraz jeszcze tylko muszę im dosłać zaświadczenie od kardiologa. -
agniesia > 07-03-2012, 16:47
to spoko, nie wiedziałam, że tak możnaMi najpierw wypisała polską a później patrzyła na nią i wpisywała po angielsku. A jak nie wiedziała jak jest wycięce migdałków to po łacinie walnęła i już Nic mi nie mówili, że źle W końcu lekarze łaciną władają -
Astrid > 07-03-2012, 20:09
Ile trwało zanim wam zaakceptowali dokumenty? I ile sprawdzała was agencja amerykańska? -
agata.gda > 07-03-2012, 20:55
U mnie było tak: w czwartek dostali w agencji Amerykańskiej moje dokumenty w poniedziałek miałam otwarty room.Ale na to chyba nie ma zasady, u każdego ten czas jest inny. -
Astrid > 07-03-2012, 21:03
O, to dość szybko!A ile Ci Gawo je sprawdzało? Ja wysłałam w piątek, wczoraj mi babka pisała, że jeszcze nie doszły -.- Ale dzisiaj nic się nie odzywali, więc mam nadzieję, że już doszły! -
agata.gda > 07-03-2012, 21:23
Pani z Gawo dostała moje dokumenty jakoś ok 11 rano i o 15 napisała mi, że wszystko ma sprawdzone i zatwierdza -
angelaa > 10-03-2012, 13:13
Hej, jest ktoś z Gawo komu w tym tygodniu otworzyli room? jeśli tak, to proszę o PW! -
agata.gda > 10-03-2012, 14:27
angelaa a czy Tobie cały czas nie otworzyli roomu? ;o