• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• ***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***

• ***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***
  • Re: ***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***

Klarasek > 07-06-2008, 18:41

hello!!!

Wiecie co, ja jestem stuknieta jednak. Zostalo mi 2 miesiace a ja juz mysle gdzie by tu znowu wyjechac :lol:

I chyba mimo wszystko bede tesknic za ta "moja" rodzinka... Oni sa naprawde cudowni!!! Zycze wszystkim takich rodzinek. Np. poznalam tu au pair z Chile. Ona ma niezle przeboje ze swoimi i chce zmieniac. Powiedzialam o tym swoim. Co oni na to? Ze Rocio moze mieszkac nastepny miesiac z nami a potem jak chce moze byc au pair u nich! Czy to nie jest mile??!!

Kierlajn > 07-06-2008, 20:52

bo to sie wpada w taki nalog ja po 1wszym razie tez powiedzialam: nie chce byc juz aupair..i co siedze teraz w Niemczech po raz drugi chyba juz takii nasz los

Kierlajn > 07-06-2008, 20:52

bo to sie wpada w taki nalog ja po 1wszym razie tez powiedzialam: nie chce byc juz aupair..i co siedze teraz w Niemczech po raz drugi chyba juz takii nasz los

Ninka Jones > 07-06-2008, 23:16

Klara to tak jest! ja tez sie zapieralam i mimo ze nie wyjechalam za granice to bede niania w Warszawie!

Ninka Jones > 07-06-2008, 23:16

Klara to tak jest! ja tez sie zapieralam i mimo ze nie wyjechalam za granice to bede niania w Warszawie!

WAMPIREK > 08-06-2008, 9:08

Hehe dokladnie!! Ja tez planowalam,ze w te wakacje zostaje w Polsce i zadnego "operowania" i prosze...za 2 tyg lece do Grecji

Klara,a tak na serio co zamierzasz robic po skonczeniu tego roku ? Chcesz gdzies znowu leciec czy studia?

WAMPIREK > 08-06-2008, 9:08

Hehe dokladnie!! Ja tez planowalam,ze w te wakacje zostaje w Polsce i zadnego "operowania" i prosze...za 2 tyg lece do Grecji

Klara,a tak na serio co zamierzasz robic po skonczeniu tego roku ? Chcesz gdzies znowu leciec czy studia?

idril > 08-06-2008, 21:44

tak to strasznie wciaga!

przeciez ja sama obiecalam sobie ze teraz jak na dluzej to polece tak gdzes od sierpani-wrzesnia!

i co? piec dni po maturze siedzialam juz w samolocie! :lol:

idril > 08-06-2008, 21:44

tak to strasznie wciaga!

przeciez ja sama obiecalam sobie ze teraz jak na dluzej to polece tak gdzes od sierpani-wrzesnia!

i co? piec dni po maturze siedzialam juz w samolocie! :lol:

Yoanna > 09-06-2008, 20:41

hahah ja to powiedzialam 'nie' po moim trzecim pobycie. potrzebowalam odpoczynku. teraz jestem u czwartej rodzinki plus u piatej zaczelam pracowac jako live out :lol:

i to pewnie nie bedzie koniec hehe tylko angla mnie nie bawi, chcialabym gdzie indziej, ale coz poki co nie moge
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia