-
-
Re: ***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***
Klarasek > 07-06-2008, 18:41
hello!!!
Wiecie co, ja jestem stuknieta jednak. Zostalo mi 2 miesiace a ja juz mysle gdzie by tu znowu wyjechac :lol:
I chyba mimo wszystko bede tesknic za ta "moja" rodzinka...Oni sa naprawde cudowni!!! Zycze wszystkim takich rodzinek. Np. poznalam tu au pair z Chile. Ona ma niezle przeboje ze swoimi i chce zmieniac. Powiedzialam o tym swoim. Co oni na to? Ze Rocio moze mieszkac nastepny miesiac z nami a potem jak chce moze byc au pair u nich! Czy to nie jest mile??!! -
Kierlajn > 07-06-2008, 20:52
bo to sie wpada w taki nalogja po 1wszym razie tez powiedzialam: nie chce byc juz aupair..i co siedze teraz w Niemczech po raz drugi chyba juz takii nasz los -
Kierlajn > 07-06-2008, 20:52
bo to sie wpada w taki nalogja po 1wszym razie tez powiedzialam: nie chce byc juz aupair..i co siedze teraz w Niemczech po raz drugi chyba juz takii nasz los -
Ninka Jones > 07-06-2008, 23:16
Klara to tak jest! ja tez sie zapieralam i mimo ze nie wyjechalam za granice to bede niania w Warszawie! -
Ninka Jones > 07-06-2008, 23:16
Klara to tak jest! ja tez sie zapieralam i mimo ze nie wyjechalam za granice to bede niania w Warszawie! -
WAMPIREK > 08-06-2008, 9:08
Hehe dokladnie!! Ja tez planowalam,ze w te wakacje zostaje w Polsce i zadnego "operowania" i prosze...za 2 tyg lece do Grecji
Klara,a tak na serio co zamierzasz robic po skonczeniu tego roku ? Chcesz gdzies znowu leciec czy studia? -
WAMPIREK > 08-06-2008, 9:08
Hehe dokladnie!! Ja tez planowalam,ze w te wakacje zostaje w Polsce i zadnego "operowania" i prosze...za 2 tyg lece do Grecji
Klara,a tak na serio co zamierzasz robic po skonczeniu tego roku ? Chcesz gdzies znowu leciec czy studia? -
idril > 08-06-2008, 21:44
tak to strasznie wciaga!
przeciez ja sama obiecalam sobie ze teraz jak na dluzej to polece tak gdzes od sierpani-wrzesnia!
i co? piec dni po maturze siedzialam juz w samolocie! :lol: -
idril > 08-06-2008, 21:44
tak to strasznie wciaga!
przeciez ja sama obiecalam sobie ze teraz jak na dluzej to polece tak gdzes od sierpani-wrzesnia!
i co? piec dni po maturze siedzialam juz w samolocie! :lol: -
Yoanna > 09-06-2008, 20:41
hahah ja to powiedzialam 'nie' po moim trzecim pobycie. potrzebowalam odpoczynku. teraz jestem u czwartej rodzinki plus u piatej zaczelam pracowac jako live out :lol:
i to pewnie nie bedzie koniec hehe tylko angla mnie nie bawi, chcialabym gdzie indziej, ale coz poki co nie moge