• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

WAMPIREK > 15-09-2007, 13:15

Ciezki tydzien minal...w sumie to 2 ciezkie tygodnie minely !

Wreszcie nadszedl upragniony weekend.Nawet nie macie pojecia jak sie ciesze...po czwartkowej akcji z hostem...zaczelam odliczac dni do powrotu (co prezentuje moj suwaczek)

Weekend na pewno minie szybko...ale to dobrze,bo naprawde nie mam sily,checi zostawac z ta rodzina ani dnia dluzej.Pozostal mi tutaj jeszcze tydzien pracy ! Marze by tym weekend minal szybko i zeby znow byl poniedzialek.Zaczac prace, znajdywac sobie jakies zajecia,cos robic...by czas szybko zlecial.

Najlepsze jest to, ze ochota na au-pair mi nie zmalala, a wrecz przeciwnie.

Po prostu wychodze z zalozenia, ze nie wszyscy do siebie pasuja i nie wszyscy musza sie lubic.

WAMPIREK > 16-09-2007, 0:44

Serce czy Rozum ?

SERCE

-przeprowadzic sie do Londynu

-poki co pracowac jako au-pair pozniej sie zobaczy

-poki co wziac dziekanke,po roku jesli mi sie spodoba (sadze,ze na pewno)konczyc studia w PL.Studiujowac zaocznie i mieszkac w Londynie

ROZUM

-wrocic do Polski

-skonczyc najpierw studia,a pozniej wyruszac na podboj swiata

-za rok jechac znowu jako au-pair na wakacje

Dlaczego posluchac SERCA ?

Teraz jestem wolna, niezalezna.Nic mnie tak naprawde w Polsce nie trzyma.Moge pojechac, zostac, studia kontynuujac w Polsce zaocznie.

A wracajac do Polski, bylabym uziemiona na 2 lata.A nie mam pewnoscie co bedzie za 2 lata.Czy bede mogla wyjechac itd.

Dlaczego posluchac ROZUMU ?

Na pewno latwiej bedzie sie studiowac.Znam juz osoby.Szybciej skoncze studia.

Co byscie wybraly/wybrali ???

Ninka Jones > 16-09-2007, 14:59

Monia dokończ tego licencjata, my?le że za 2 lata będzie Ci łatwiej wyjechać niż jeździć i te studia kończyć będ?c w UK. Nie do?ć że kasa leci (nie do?ć że studia to jeszcze przelot) to jeszcze zdrowie, bo weź pracuj i sie ucz jednocze?nie i jeszcze lataj do innego kraju egzaminy zdawać! 8O MASAKRA! będzie Ci łatwiej za 2 lata, zdecydujesz się może na magisterkę w UK? choć na licencjacie nie jest tak źle, mogłaby? w sumie co? nowego tam zacz?ć. Dziwne że to mówie ale ja jestem za powrotem do PL.

Gość > 16-09-2007, 19:25

Moje zdanie znasz. Nie bede juz wiecej gledzic. Ale na pewno sluchanie serca prowadzi do szczescia trwalego. Sluchanie rozumu daje nam tylko uczucie pewnosci, ze nie wpadniemy w tarapaty - ale i na wyzyny nie wyniesie nas nic.

Asienka > 17-09-2007, 14:46

czego bys nie wybrala i tak bedziesz myslala potem 'co by bylo gdyby...' i byc moze bedziesz zalowac, nie przekonasz sie dopoki nie postanowisz.

a poza tym to mysle, ze....................serce

WAMPIREK > 17-09-2007, 20:05

Jestem kontrolowana...

I to naprawde !

Moja rodzina zalozyla kamere i mnie monitoruja...czuje sie jak w BigBrotherze (a nie cierpie tego typu programow)-wiec chyba nie musze mowic jak ja sie czuje...Jeszcze 4 dni pracy !

Yoanna > 17-09-2007, 20:49

8O

shit...

Ninka Jones > 17-09-2007, 21:10

8O 8O 8O 8O 8O

sorry Monia, mowę mi odjęło...

cailet > 17-09-2007, 22:19

To chyba nie jest normalne, prawda??? :roll: :roll: :roll:

asiafrugo > 17-09-2007, 22:26

8O 8O 8O

chyba jednak dobrze robisz ze wracasz do domu...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia