• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Skąd mam mieć pewność?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Skąd mam mieć pewność?

• Skąd mam mieć pewność?
  • Re: Skąd mam mieć pewność?

Karolina_c > 25-09-2007, 14:31

aaa Klarasek gratki

Ninka Jones > 25-09-2007, 16:25

Klara co robisz w czwartek po południu? może opijemy?

będe chyba w Lublinie :mrgreen:

idril > 25-09-2007, 22:53

no to gratuluje zdania egzaminu

a co do kasy to kazdy ciagnie w swoja strone - wiadomo.

WAMPIREK > 26-09-2007, 19:00

Moje GRATULACJE kochana :*:*

Mowilam,ze bedzie dobrze...

Jestem z Ciebie dummmna

Klarasek > 29-09-2007, 0:06

dzięki. W sumie jestem w lekkim szoku. Sama nie wiem jak to możliwe. To cud. Moje modlitwy zostały wysłuchane.

Pozostało mi czekać na poniedziałek. I znów do roboty...chociaż w sumie, co to za robota...?

WAMPIREK > 29-09-2007, 2:23

No mi rowniez..a przynajmniej fajny masz plan ?

Bo ja boski...w sumie tylko w pon i wt na uczelnie

Dlatego postanowilam poszukac sobie pracy...

PS.Gdzie Ty sie podziewasz ?

Klarasek > 29-09-2007, 16:52

Jestem, jestem. Dzi? miałam jak co roku zjazd absolwentów mojej szkoły. Tak się na ten dzień cieszyłam...I zawiodłam się

Było strasznie drętwo. W zasadzie nie mieli?my o czym ze sob? gadać. Poza tym przyszło w sumie chyba 40 osób a absolwentów mamy ponad 1200...

Po oficjalnym spotkaniu wybrali?my się klas? do pizzerii. Tak super było, że aż wymy?liłam jak?? głupi? historyjkę i się zmyłam.

Wczoraj my?lałam, że nie chce mi się już jechać jako au pair. Dzisiaj stwierdzam, że może jednak chcę...A tak na dobra sprawę nie jestem pewna czy nie wolałabym jechać do "normalnej" pracy.

Chciałabym umieć decydować...Wydaje mi się, że brak tej umiejętno?ci jest ?wiadectwem mojej niedojrzało?ci.

W poniedziałek na uczelnię. We wtorki mam praktyki w szkole w klasach 1-3 a w ?rody w przedszkolu. No to będę miała...W sumie się cieszę. Pełen relaks.

Klarasek > 30-09-2007, 13:48

wpadłam na nowy genialny pomysł... tak sobie wymy?liłam, że może warto by pojechać do stanów do "normalnej pracy". Mój kolega z klasy był na Florydzie w wakacje. Wyjechał z jakiego? biura organizuj?cego takie wyjazdy dla studentów.

Może by która? z was wiedziała co? na ten temat? Z jakiego biura warto jechać?

Poważnie się nad tym zastanawiam...My?lę, że w ten sposób spędziłabym ciekawie wakacje

Ci?gnie mnie za granicę, ale nie wiem czy koniecznie jako au pair

Ninka Jones > 30-09-2007, 15:29

no widzisz Klara, mnie też ci?gnie za granicę, z aupairkowaniem chce jak najszybciej skończyć, ale jaki jest najlepszy start? tylko jako aupair. będe musiała trochę pokolorować i mam nadzieję że w październiku pójdę do normalnej pracy a nie na studia do PL :?

WAMPIREK > 01-10-2007, 0:06

Klara, ten program nazywa sie WORK & TRAVEL...ja mialam teraz na niego leciec,ale zrezygnowalam.

Wiem o nim troche, bo moja kuzynka co roku na niego latala
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia