-
-
Re: Rzucona na głęboką wodę czyli JA w USA
MLODY-AU-PAIR > 17-07-2007, 2:17
W sumie czasami takie zwiazki na odległosc czasmi działaja -
black_rose1706 > 18-07-2007, 18:54
Ze tak powiem OOOOOOOOOOOOO KUZWA!!! 4 dni zostaly!!!!!!!!!!
Dzisiaj bylam na zakupkach! Wydalam 130zl a kupilam sobie sukienke, 2 bluzki i spodniceW koncu musze miec w czym pojechac do tych stanow bo po prostu nie mam wcale ubran! No ale teraz juz cos tam mam.
Rzeczy ktore zalatwilam juz to wlasciwie wszystkie zakupy. Mam prezent dla dziewczynek, slodycze tez, dzis kupie album o Polsce dla hostow. Kosmetyki i inne pierdolki typu podpaski itd tez kupione, jakies tam skarpetki i gacioszki tezWalizki stoja i czekaja zeby je zapakowac
Dzis rano musialam isc na pobranie krwi a pozniej do neurologa i co?? Oczywiscie neurolog i spierdzielil do domu bo nikogo nie bylo. MIal przyjmowac od 15 do 17. Ja bylam 16.05 i jego juz nie bylo! Kurdęęęęęęęęęęę siem wkurzylam bardzo! Ale pani byla bardzo mila i powiedziala ze skieruje mnie w moim przypadku w piatek do innego skoro wyjezdzam 8O 8O 8O 8O 8O Az mi oczy wylazly bo nie robie tego wszystkiego prywastnie tylko panstwowo na skierowanie z uczelni. Takze jedno wielkie woooooooowwwwwwwwwwww
Dzisiaj znow z Michalem wybywamy chyba do kina. W sobote sobie na nie zarobilismy bo odwozlilismy i przywozilismy z dwoch wesel znajomych i sie troche rzucili. Tzn. wzielismy mniej niz nam dawali ale zawsze wpadl grosz na jakas rozrywke a ze mamy czasu malutkoto wykorzystujemy ten czas jak mozemy
aaaaaaaa i kupilam sobie taka sliczna bluzeczke....Ech mowie WamA jaki ma dekolki. Tzn. ona ma dekolt w szpic czy trojkat nie wiem jak to sie mowi ale jest gleboki i ladnie eksponuje moje WIELKIE BALONY!!! Aha no i niech nikt nie mowi ze Pamela ma najwieksze bo kurde ona to sie niech schowa!
Mam nadzieje ze sie spodobam w tej mojej bluzeczce mojemu UKOCHANEMU!
By the way...czy ja Was nie zanudzam tymi moimi glupowatymi milosnymi zachowaniami????
Co nowego jeszcze...Hmmm...aha nosze soczewkiKurde ale dziwacznie wygladam bez moich binokli Ale nie mam zamiaru rezygnowac z okularow bo soczewki to nic dobrego dla oka.
Kurde molek ale ja sie boje jazdy samochodem w tych Stanach. Bede jezdzila fordem explorerem! Jaka to jest masakryczna krowa!
No i z nowosci to jeszcze rodzinka i napisala ze chcialiby przemalowac zanim przyjade pokoj moj i pytaja jaki jest moj ulubiony kolor 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Slabo? Czy tym ludziom sie nudzi??????? Ale nie powiem, milo mi sie zrobilo. Dziewczynki podobno nie moga sie doczekac az przyjade a mniejsza powiedziala mamie ze musi mnie nauczyc robic "tinkerbell" hair.Oni tez pisza ze sa bardzo podekscytowani i chca mnie juz poznac! Zeby to tak tylko bylo kolorowo jak tam pojade!
W domu juz placza ze nie moga spac przez ten moj wyjazd. Mowie Wam ale jajca! -
WAMPIREK > 18-07-2007, 20:48
Ojoj Kamka ... don't worry be happy (łatwo powiedzieć,prawda?
Wydaje mi sie,ze gdyby nie Michał teraz byłabys cala w skowronkach ,ze lecisz (no nie mowie,ze bys sie nie denerwowala),ale na pewno wiekszy % Ciebie by sie cieszyl na Twoj wylot ...
No masz racje 4 dni ... min? bardzo szybko wiec dobrze wykorzystajcie ten czas...nastepny bedzie dopiero za rok (ale to tez szybko minie)
Gratuluje zakupow...ja z moich na wyjazd mam jedynie....japonkiWczoraj kupilam .... -
WAMPIREK > 18-07-2007, 21:00
A co do autka (jak długo masz prawko ?)
Ja poki co nie wiem jakim autem bede jezdzic...ale to bedzie po lewej stronie 8O Anyway,moi hosci dzisiaj do mnie napisali bym podala im szczegoly dotyczace mojego prawka bo mi wyrobia mi ubezpieczenie na auto (?) buu czy jakos tak.Nie znam sie na tych sprawach.Ale cieszy mnie ow fakt,ze mysla o niemalze wszystkim...jedyne co moge im teraz zarzucic to to ,ze nie zabiora mnie na swoje wakacje w Hiszpanii (mojej Hostki rodzice maja dom w Hiszpanii )...mam tylko nadzieje,ze wroca na Jersey...bo maja wrocic 15 sierpnia,a ja 16 przylayuje -
Ninka Jones > 18-07-2007, 21:33
ja 4 dni przed moim wyjazdem rozpijalam sie w Brukseli ^^ ahhh przypomnialam sobie jak bylo cudownie! xD
wiesz co Kamila? nie bierz duzo ubran bo nie wrocisz. Ja jestem w UK ponad 2 tygodnie, a juz mam tyle ciuchow i butow nakupionych.... :oops: wzielam tez duzo z domu bo wiedzialam ze moj maly mnie bedzie ostro slinil wiec trzeba bedzie sie przebierac i mialam racje ^^ kupka z brudnymi bluzkami na walizce rosnie a ja sie do prania zebrac nie moge
apropo tego co piszesz tu o sobie i Michale jest na pewno lepsze niz to co ja tu o Dannym wypisuje... wiec nie popadaj w depresjeto ja tu moge myslec ze watpicie przeze mnie czasem
BOZE 4 DNI JESZCZE! az sie boje o Ciebie ^^ obys trafila lepiej niz ja... -
faris > 18-07-2007, 21:57
Kamial, powiem Ci, że za te 130zł to trochę rzeczy nakupiłas... w moich sklepach to co najwyżej mogę spodnie sobie kupić... albo same 2 bluzki z promocji...
strasznie szybko ten czas leci... jeszcze kiedy? było 2 tygodnie, teraz już 4 dni, za chwilę wylecisz i będziesz w USA :lol: :lol:
bosh... jak ten czas szybko leci... -
Ninka Jones > 18-07-2007, 22:27
oj leci leci xD dopiero co sie jeszcze w szkole meczylam a juz jestem prawie na polmetku mojego aupairkowania ^^ lol, nie moge sie doczekac powrotu, ale powrotu do domu nie do szkoly! prosze nie mylicbo z autobusu praktycznie na rozpoczecie roku... tylko bede miec noc odpoczynku... -
black_rose1706 > 19-07-2007, 0:16
Wrocilam dopiero bo bylam z Miskiem na zakupach. Kupowal sobie spodenki i koszulke. Mowie Wam...gorzej niz baba! Ja z nim nie umiem robic zakupow! Za kazdym razem sobie obiecujemy ze juz NIGDY WIECEJ nie idziemy razem na zakupy i co????? Zawsze chodzimy razemWiem glupole z nas.
Prawko mam od stycznia 2006 ale we wrzesniu mnie okradli i nie jezdzilam do terazPrzez ostatni czas jak wracalam do domu to sosbie przypominalam jak sie jezdzi Mam nadzieje ze bedzie dobrze
Ninka ja tez mam nadzieje ze trafie dobrze. Szczerze mowiac to ja mam dobre przeczucia ale wole nie zapeszac. Obym sie nie mylila
Faris ja kupilam z wyprzedazy za ta kase sukienke, spodnice i 2 bluzki. Takze naprawde super.
Ogolnie to ja wcale nie mialam w czym chodzic i dlatego musialam sobie kupic cokolwiek a do US nie biore duzo ubran. Tylko te niezbedne.
Teraz lece bo mnie MICHAŁek wola :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: -
Ninka Jones > 19-07-2007, 0:34
Boze tego zielonego emota powinni dac na gg...
i go nazwac kisiel w gaciach albo orgazm w locie
BOSKI JEST! xD -
WAMPIREK > 19-07-2007, 8:23
juz wiem dlaczego nie dali ... bo przewidzieli,ze bedzie taka niewyzyta Ninka ,ktora non stop by go uzywala :lol: