• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Ninka Jones > 30-07-2007, 1:46

wiekszosc ludzi z mojego otoczenia slyszy o nich pierwszy raz z moich ust oni sie "sprzedaja" tylko w UK i USA. Chodz w tym drugim to troche cicho ostatnio. Generalnie jest tak, ze mial byc Wembley 6 grudnia, ale odpuscilam bo juz zostaly beznadziejne sektory. Ale wczoraj na MySpace dostalam wiadomosc ze jutro wieczorem oglosza 16 nowych miejsc, ktore dodaja do trasy. Stadiony juz sa (czesc wyprzedana) i maja dodac kilka jakichs wiekszych miejsc nadajacych sie na koncert i kilka venues ze swojej poprzedniej trasy, gdzie grali w mniejszych miastach (tu nie bylo stadionow) zeby wiecej fanow moglo dotrzec. Myslalam o Reading, a jesli nie to moze cos pokombinuje. Mam tylko nadzieje ze jak oglasza te venues jutro to w sobote juz bilety pojda na sprzedaz. Akurat bede w Londynie to bym kupila, bo potem to nie bedzie jak bo nie mam karty kredytowej do dyspozycji ale bilet na standing w small venue to spelnienie marzen... :roll: i kase bym miala bo standing sa za 18.50 £

ale znajac moje szczescie to zobacze ich za rok, mam nadzieje ze kolejna trasa bedzie juz po mojej maturze... :?

Ninka Jones > 30-07-2007, 12:41

co za beznadziejny dzien.

wstalam o 7.42 i na pobudke dostalam malego do przewiniecia. Potem tak sie odbil ode mnie glowa ze krew mi poszla z nosa... :?

Poza tym hostka zrobila mi jazde, bo kiedy host schodzil na dol to dalam mu ta pieluche do wyrzucenia, co bede gowno w pokoju trzymac, ona potem z morda na mnie ze nie okazalam mu szacunku itp bo w ich kulturze sie tak nie robi. SKAD JA TO MIALAM KU**A WIEDZIEC?! Przeprosilam go i powiedzial ze nic sie nie stalo. Ta zryta baba moglaby byc bardziej wyrozumiala... Przykro mi sie zrobilo a nie mialam sily sie bronic

Ninka Jones > 30-07-2007, 12:48

Boze sa juz te glupie venues... i jest London Astoria 18 pazdziernika ale bilety ida na sprzedaz 18 sierpnia

i jak ja mam je kupic?

leeeeeeeeeeeee

Ninka placze

(-:MARZENA:-) > 30-07-2007, 14:52

jak bedziesz mila dla Yoanny wweekend i jej zostawisz kase to moze Ci kupi hihi... a ta hostke to jakas pokecona masz...hihi ale ja w ostatnie wakacje mialam nie lepsza wiec przynajmniej wiem co czujesz...mozna zrobic jazde z pieluchy albo jak w moim przypadku z nieumytej miseczki po platkach w zlewie czy niepodziekowania za lunch...bo jak sie odchodzi po jedzeniu od stolu to sie dziekowac za kazdym razem powinno...niewazne ze sama lunch robisz :/

Ninka Jones > 30-07-2007, 15:45

no poprosze ja, zobaczymy co z tego wyjdzie...

to widze Ty tez mialas nieciekawie... :?

dziekuje za sobotnie pozdrowienia, musze Twoj watek nadrobic bo musze przyznac ze widzac tyle stron nie chcialo mi sie

(-:MARZENA:-) > 30-07-2007, 19:38

nadrabiaj Slonce nadrabiaj chociaz musze przyznac ze srednio ciekawy jest ;/ do zobaczenia w sobote

Ninka Jones > 30-07-2007, 21:03

ojjj musze popracowac nad Twoim poczuciem wlasnej wartosci zazwyczaj jak ktos juz mnie pozna to potem wpada w samozachwyt jak ja wiec mam nadzieje ze to ostatni raz bylo jak powiedzialas ze cos Twojego jest "srednio ciekawe"

See you!

idril > 30-07-2007, 21:35

jaka zryta baba! 8O

a wiesz ze dzisiaj obudzilysmy sie punkt i takim samym czasie? :lol:

i ja tez dosalam od razu malego do przewiniencia (w ramach niby praktyki, pomimo faktu ze umiem przewijac dzieci) i tez z kupa :?

z tym biletem to kombinuj zeby mogl Ci ktos go kupic!

Yoanna > 30-07-2007, 23:19

buhahah no hosci tak maja ze lubia podrzucac dzieci z kupa operkom :lol:

albo moi nawet jak przewineli to brudnego pampersa w woreczku albo i nie (znaczy sie jak siusiu tylko :lol: ), zostawiali gdzies w pokoju :?

Ninka Jones > 31-07-2007, 2:43

zajebiscie...

o 20.30 skonczylam dzis prace...

4 godziny prasowania z wygladaniem Pauli za oknem every 5 minutes bylo pasjonujace...

poplakalam sie pod koniec rozmowy z mama, dobrze ze nie obczaila.

ale jestem szczesliwa.

jade 18 pazdziernika, Ola wrocila, cieszy sie jak cholera ze jedziemy. Bilety zalatwie - dla chcacego nic trudnego.

Okazuje sie ze pierwszy weekend po powrocie mam wolna chate od czwartku, co mnie bardzo rajcuje, bo pojade do Grojca do mojej Oli.

Chce juz wrzesnien (moja 18tke) i pazdziernik (koncert).

Juz tu miesiac jestem... :?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia